تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: وایمکس یا مبین نت یا وایرلس؟(فیبر نوری)دوستان واقعا به راهنماییتون نیاز دارم لطفا کمکم کنید اساتید محترم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منظورتون اینکه از وایرلس شاتل استفاده کنم؟
    اره .اما من از مخابرات وایرلس هم گرفتم راضیم

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان منطقه ما رو فیبر نوری کردن و ما به هیچ وجه نمیتونیم از adsl استفاده کنیم.الان من بین مبین نت و وایمکس و وایرلس کدوم رو انتخاب بکنم؟من بیشتر برای بازی انلاین ودانلود میخوام.باید چه سرویسی بگیرم؟متشکرم
    اگر بخوام اینترنت وایرلس بگیرم چقدر برام هزینه داره و باید از چه شرکتی تهییه کنم؟
    والله من مبین داشتم برا بازی استفاده میکردم افتضاح هم رد میکرد اصلا سمت مبین نیا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من در حصارک کرج هستم.منطقه مخابراتی شهید اندرزگو

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

100 درصد اینترنت وای فای بهتره.فقط به شرط اینکه در منطقه تحت پوشش آنتنشون باشی.در مشهد که من فقط از شاتل خبر دارم که این نوع اینترت رو میده اما در تهران و کرج قطعا باید شرکتهای دیگه هم باشند.شاید همون اول کار یک کمی دستگاههای دریافتش برات گرون در بیاد اما بعدش هزینه حجم و پهنای باند با adsl یکیه و از شر خط تلفن هم راحت میشی.فقط گفتم باید در محدوده آنتنشون باشی حتما و از روی بوم خونتون آنتنشون رو با چشم ببینی.

داره خودمونی میشه mahmoodsedaghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    36°18′N 59°36′E

پيش فرض

100 درصد اینترنت وای فای بهتره.فقط به شرط اینکه در منطقه تحت پوشش آنتنشون باشی.در مشهد که من فقط از شاتل خبر دارم که این نوع اینترت رو میده اما در تهران و کرج قطعا باید شرکتهای دیگه هم باشند.شاید همون اول کار یک کمی دستگاههای دریافتش برات گرون در بیاد اما بعدش هزینه حجم و پهنای باند با adsl یکیه و از شر خط تلفن هم راحت میشی.فقط گفتم باید در محدوده آنتنشون باشی حتما و از روی بوم خونتون آنتنشون رو با چشم ببینی.

منظورت wimax باید باشه .

آقا ما تو منطقه سبز پر رنگ هستیم ولی آنتن ایرانسلم نصفه هستش اگه وایمکس ایرانسل بگیرم امکان داره مثل خط ایرانسل پوششش (coverage) کم باشه آنتن نده یا اصلا چه ربطی داره داداش چرا خودتو الکی میندازی وسط آخه تو سر پیازی یا ... .... راستی ما که تو سبز پر رنگ مبین نت هستیم خب شما فرض کنید سبز پر رنگ ایرانسل هستیم شاید وضعیت یکی اینجوری بود دیگهٌ..یه چیزی بگو دیگه دور همی فضا عوض شه فک کنم داداشم اومد آخه با تبلت اون پیام گذاشتم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •