هر وقت X1950XTX اومد بازار ، بگيرش البته الآن كارت گرافيك خريدن اشتباهه محضهنوشته شده توسط Game maker
هر وقت X1950XTX اومد بازار ، بگيرش البته الآن كارت گرافيك خريدن اشتباهه محضهنوشته شده توسط Game maker
mehrdad_ati خوب اين اولين كارت سري 80 است بعدها درست مي شه غصشو نخور موقعي كه ويستا مي آيد مي خواهد حال ATIرو بگره
ویستا مسخواد حال ati رو بگیره؟چه جالب من فکر می کردم که ati بود که برای xbox360 کارت گرافیک ساخت
mehrdad_ati خوب اين اولين كارت سري 80 است بعدها درست مي شه غصشو نخور موقعي كه ويستا مي آيد مي خواهد حال ATIرو بگره![]()
درست ميگي . . . من خودم Nvidia باز هستم ولي نه تنها من بلكه همه طرفدار هاي Nvidia بايد قبول كنن كه ATI تو سري كارت هاي سطح بالا يا High-End ، فعلا سرتر از Nvidia ست ( البته اين حرفو من نميگم ، معتبر ترين سايت هاي تست سخت افزار ميگن )نوشته شده توسط mehrdad_ati
Last edited by Opteron; 29-08-2006 at 05:29.
ببين من كاري به مايكروسافت نداشتم عزيز من گفتم وقتي ويستا بياد Nvidia هم قدرتشو بيشتر مي كنه براي كيفيت بيشتر
اهان... در g80 که فکر نکنم باید منتظر کارتهای بعدی nvidia باشیم که امیدوارم با تکنولوژی 65 نانومتری ساخته بشند چون اگه نشند ati هم دیگه این تکنولوژِی رو ادامه نمیده
سلام منتظر بزرگترین تغییر گرافیکی تاریخ باشید
ati با بهره گیری از ساخت 65 نانومتری برای اولین بار 300mhz کور کلاک کارت r600 را بالا میبرد و آن را از 700mhz به 1ghz میرساند!wow این در حالی است که سرعت مموری این کارت در حدود 3ghz است! wow
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر x1950 رفت ---------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به همه توصيه ميكنم كه بيخيال بشن . . . چون فعلا R600 و G80 رو كي ديده ، كي خريده
بهتره كه منتظر بمونيم كه اين سري از محصولات به بازار بيان و بعد درباره معايب و مزاياشون با هم بحث كنيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)