در مورد رم ، به نظر من اختلاف زیادی بین اون دو مدل نیست. اگر دیدین اختلاف قیمتشون زیاده همون مدل کینگستون رو بگیرین که قیمت مناسبتری داره.
برای خرید در تهران هم میتونین به پاساژ ایران و یا رضا و یا . . . واقع در خ ولیعصر مراجعه کنین.
در مورد رم ، به نظر من اختلاف زیادی بین اون دو مدل نیست. اگر دیدین اختلاف قیمتشون زیاده همون مدل کینگستون رو بگیرین که قیمت مناسبتری داره.
برای خرید در تهران هم میتونین به پاساژ ایران و یا رضا و یا . . . واقع در خ ولیعصر مراجعه کنین.
خیلی ممنون واقعا کمک بزرگی کردین .
فقط یه موردی که هست به علت محدودیت بودجه می خوام قطعات رو به صورت زیر بردارم و سوالم رو بعد قطعات مطرح می کنم
MB: Asus - TUF - B85 - Vanguard - 360 toman
or
MB : Azrock - B85- pro4 - 290 toman
CPU : Intel - pentium - G 3220 - haswell - 195 toman
Ram : kingston - Hyperx BLU - 1600 - 2*4 gb - ddr3 - 260 tman
تصمیم گرفتم به علت محدودیت بودجه فعلا موقتا سی پی یو رو یه مدل پایین تر بردارم تا بعد ها به وقتش عوضش کنم .
الان تنها شک من بین این دو تا مادر بوررد هستش .
اولی اون مادر بورد ایسوس که 360 تومن قیمتش هستش و طبق این مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مادربورد الی به نظر میرسه اما از طرفی هم گرونه یه جورایی !!
اما مادر بورد دومی هم ازراک هستش که 290تومن قیمتش هستش و طبق مشخصات سازنده هم به نظر مادربورد خوبی میاد و قیمتش هم مناسب تر هستش !
حالا سوالم اینه که به نظرتون می ارزه 70 تومن اضافه بدم و ایسوسرو بردارم یا همین ازراک کیفیتش خوبه و می تونه برای طولانی مدت خوب جوب بده ؟
عمده کار من بیشتر اول گیم - بعد فیلم دیدن - سوم اینترنت - 4 - دانلود شبانه که کامپیوتر تو طول شبانه روز زیاد روشن هستش
ممنون با این توضیحات راهنمایی کنید برای خرید![]()
اینم یه عکس از هر دو تا مادر بورد با مشخصاتشون :
اینم عکس مادر بورد ازراک و لینک سازنده اش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تا 360 میخواید هزینه کنید و ونگارد بگیرید ، من پیشنهاد میکنم که G1.sniper b5 گیگا رو تهیه کنید .با قیمت 350 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو ببینید و ببیند guru 3d هایی ها چی میگن درباره برد.
سلام .
من کارم تعمیره کامپیوتره زیاد سرتو درد نمیارم ولی فقط بت میگم که 90% سیستم ها خرابی هاشون از پاور هست . دوستای دیگه ی تو انجمن راهنماییت میکنن قطعاتت رو بخری فقط زمانی که خریدی قطعات قدیمی که میخوای در کنار اینا استفاده کنی رو با اینا همرو بذار کنار هم و جمع توان مصرفی (Watt) همشون رو محاصبه کن . پاور سیستمت حد اقل 40% و حد اکثر80% قوی تر باید باشه . اگه پاور غیر از green /red / Huntky داری حتما عوض کن و به نکات بالا دقت کن .
به نظر من به جای هزینه بیشتر روی مادربورد ، پردازنده بهتری انتخاب کنین چون ممکنه در آینده با آمدن نسلهای بعدی پلتفرم اینتل پردازنده های این سوکت به راحتی در بازار یافت نشن !
مادربورد مدنظرتون از ایسوس مدار تغذیه و تعداد فازهای مناسبتری داره و قابلیتهایی مثل Cross FireX و . . . رو هم دارا هست.
البته همونطور که دوستمون هم گفتن ، در این رنج قیمت مدل پیشنهادی از گیگا هم مناسبه.
ممنونم علیرضا جان قطعات برای یه کیس جدید به همراه سایر قطعات مورد نیاز خریداری شد ! و اسمبل کردم به خوبی کار میکنه و به نظر خیلی قویتر از کیس قبلی میاد !!!
در مورد کیس قبلی که مادربوردم سوخته بود می خواستم قطعاتش رو د کنم اما دیدم یه مادر بورد بخرم و بندازم روش و به عنوان سیستم دوم یا به هدیده به یکی از اقوام ازش استفاده کنم .
با گشتی که تو بازار زدم برای سوکت 775 مادر بورد اکبند نبود . فقط یه مادر بورد تمیز دیدم به این مشخصات
Asus P5P41D
اینم لینک مشخصاتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که به همراه 2 تا رم 2 گیگ ( در کل 4 گیگ ) ddr2 باس 800 برند کورسیر سر جمع به قیمت 250 می فروخت !
اما تو خریدش دو به شک شدم گفتم از شما بپرسم ببینم با این قیمت این مادربورد و رم ها میارزه یا نه؟ چون از طرفی هم دلم نمیاد قطعات این سیستم رو مفت بدم به مغازه دار بره . حالا نمی دونم منتظر راهنمایی شما هستم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)