تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: چگونه اجرای برنامه های مورد نیاز از سرور در کلاینت های شبکه؟؟؟

داره خودمونی میشه star254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوست عزیز شما اصلا توجه نمی کنید

فکر کنم شما اصلا تاپیک را از اول نخوندید

Deep Freeze فقط در کلاینت ها نصب میشه. در سرور باید همه چیز قابل ذخیره سازی باشه. اگه قرار بود سرور هم Deep Freeze نصب بشه که کلا به درد فقط کلاینت بودن می خورد نه سرور

ببینید به طور کلی اینطوری بگم. یک کامپیوتر به نام سرور وجود داره که باید هر اتفاقی در کلاینتها می افته را در خود ذخیره کنه. مثل تغییر رنگ زمینه میزکار، اسم کاربر و...... در کلاینت ها عملا هیچی ذخیره نمیشه. الان متوجه منظورم شدید؟
    1- سرور در هر حالی بدون یک آنتی ویروس و فایروای معتبر همواره در معرض ویروسی شدن قرار داره و دیپ فیریز نصب شده روی کلاینتها هیچ نقشی در این زمینه ندارند
    2- کلاینتها اگر ادمین نیستند که در فرض شما نیستند تمام تنظیماتشون رو از سرور میگیرن مشروط به راه اندازی دومین کنترلر و در حین کار چیزی هم از این نظر تو سرور ثبت نمیشه چون از اول چنین مجوزی نداشتند . اگه ادمین شبکه امکانی رو برای کلاینتها ایجاد کنه باز هم چیزی تو سرور ثبت نمیشه
    3- در هیچکدام از آموزشهایی که من تا امروز دیدم سروری با چنین کاربردی امکان راه اندازیش نبوده . باز هم اگه کسی تو این زمینه با چنین شرایطی راه کاری داره خوشحال میشم چیزی جدیدی رو یاد بگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

1- سرور در هر حالی بدون یک آنتی ویروس و فایروای معتبر همواره در معرض ویروسی شدن قرار داره و دیپ فیریز نصب شده روی کلاینتها هیچ نقشی در این زمینه ندارند
    2- کلاینتها اگر ادمین نیستند که در فرض شما نیستند تمام تنظیماتشون رو از سرور میگیرن مشروط به راه اندازی دومین کنترلر و در حین کار چیزی هم از این نظر تو سرور ثبت نمیشه چون از اول چنین مجوزی نداشتند . اگه ادمین شبکه امکانی رو برای کلاینتها ایجاد کنه باز هم چیزی تو سرور ثبت نمیشه
    3- در هیچکدام از آموزشهایی که من تا امروز دیدم سروری با چنین کاربردی امکان راه اندازیش نبوده . باز هم اگه کسی تو این زمینه با چنین شرایطی راه کاری داره خوشحال میشم چیزی جدیدی رو یاد بگیرم

دوست عزیز واقعا نمی دونم شما چرا بجای اصل مسئله فقط گیر دادید به امنیت و آنتی ویروس سرور

واقعا سرور برای شما اهمیت داره یا کاری که می خوام انجام بدم؟

ناموسا، خداوکیلی بگین چرا بجای اصل موضوع به موضوعی گیر می دید که نباید اصلا مهم باشه؟؟؟

دوستان عزیز اصل سوال: آیا راهی وجود داره تا بشه تغییرات Deep Freeze که در RAM ذخیره میشه را تغییر داد؟ و در جای دیگر مثل USB یا سرور ذخیره کرد؟

داره خودمونی میشه star254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوست عزیز واقعا نمی دونم شما چرا بجای اصل مسئله فقط گیر دادید به امنیت و آنتی ویروس سرور

واقعا سرور برای شما اهمیت داره یا کاری که می خوام انجام بدم؟

ناموسا، خداوکیلی بگین چرا بجای اصل موضوع به موضوعی گیر می دید که نباید اصلا مهم باشه؟؟؟

دوستان عزیز اصل سوال: آیا راهی وجود داره تا بشه تغییرات Deep Freeze که در RAM ذخیره میشه را تغییر داد؟ و در جای دیگر مثل USB یا سرور ذخیره کرد؟
    امنیت شبکه بعد از راه اندازی اون مهمترین مسئله یک ادمین هست .من نمیدونم شما چکار می خواهی بکنی اما وقتی طبق گفته خودتون قرار هست تمام پورتهای USB باز باشه و امروزه فلش دیسکها از مهمترین آلوده کننده های سیستم های رایانه ای هستند حتی اگه بشه چنین سروری رو راه اندازی کرد در هر لحضه باید منتظر بروز یک مشکل برای این شبکه بود . از توصیه های من شما چه ضرری میبینی نه قراره پولی به من بدی و نه در قبالش دینی به گردن شماست کار هم جای خدا و ناموس نیست بلکه محل علم و تخصص هست .به هر حال با عذر خواهی از شما به علت اتلاف وقتی که در خواندن ارسالهای من داشتید ضمن آرزوی موفقیت در اجرای کاری که در نظر دارید شما را به خدا میسپارم.

4. این کاربر از star254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

امنیت شبکه بعد از راه اندازی اون مهمترین مسئله یک ادمین هست .من نمیدونم شما چکار می خواهی بکنی اما وقتی طبق گفته خودتون قرار هست تمام پورتهای USB باز باشه و امروزه فلش دیسکها از مهمترین آلوده کننده های سیستم های رایانه ای هستند حتی اگه بشه چنین سروری رو راه اندازی کرد در هر لحضه باید منتظر بروز یک مشکل برای این شبکه بود . از توصیه های من شما چه ضرری میبینی نه قراره پولی به من بدی و نه در قبالش دینی به گردن شماست کار هم جای خدا و ناموس نیست بلکه محل علم و تخصص هست .به هر حال با عذر خواهی از شما به علت اتلاف وقتی که در خواندن ارسالهای من داشتید ضمن آرزوی موفقیت در اجرای کاری که در نظر دارید شما را به خدا میسپارم.
    سلام مجدد به شما دوست عزیز

اولا من پوزش می خوام اگه طوری صحبت کردم که شما ناراحت بشین. قصد جسارت نداشتم. اما شما خودت کلاتو قاضی کن و ببین : اگه می خواستم هر کاربری بتونه روی سیستمش هر کاری انجام بده دیگه نمی یومدم بگم که آقا می خوام Deep Freeze نصب کنم یا کاربر را محدود کنم که نتونه تغییر در سیستم به وجود بیاره. پس به طور کلی این اولین نکته امنیتی

دوما خودتون فکرکنید که اگه من امنیت سرور را حفظ نکنم به نظر شما سرور چقدر می تونه دوام بیاره؟؟؟ اصلا به کلاینتها کار ندارم، فقط با حساب اینترنت در بهترین حالت یک روز بتونه سرور سالم بمونه.

باز هم عرض می کنم قصد جسارت و بی احترامی به شما را ندارم و نداشتم. همین که جواب سوال من را میدهید خودش باعث افتخاره. اما شما مطئین باش منی که اینقدر وسواس به خرج می خوام بدم که کاربرها نتونند روی کلاینت ها کاری بدونه اجاره من انجام بدن، امنیت سرور را دست کم نمی گیرم. اینم اضافه کنم که اگه راهی پیدا بشه که بتوان از لینوکس استفاده کرد. من حتما لینوکس نصب می کنم. که دیگه نگران ویروس و آنتی ویروس نباشم. ( هرچند که لینوکس امنیت کامل نداره، اما نسبت به ویندوز بالاتره البته اگه دستکاری نشه )

باز هم عرض می کنم لطفا فقط به اصل سوال پاسخ دهید:

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •