ببخشید این نرو کدوم ورژنشه که شما آموزششو میدید؟میشه در مورد تبدیل فایلهای تصویری هم با نرو اکسپرس 6 نوضیح بدین؟
با تشکر
ببخشید این نرو کدوم ورژنشه که شما آموزششو میدید؟میشه در مورد تبدیل فایلهای تصویری هم با نرو اکسپرس 6 نوضیح بدین؟
با تشکر
اين nero 7 , 6 هست آخريهاش 7 هست ببين توي nero شما Nero records دارد يا نه اون براي تبديل تصويريها هست
سلام
لطفا در تاپیک زیر سوال بپرسید نه اینجا!
بحث ، مشكلات ، اخبار ، آموزش و.... درباره Nero
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينهم آموزش: چگونه مي شود از هر فايلي يك Image ساخت
حجم 420 كيلوبايت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با درود فراوان !
پرسش من راجع به تنظیمات [ dB.Noise reduction.] و [ Low Pass Filter, High Pass Filter ] را در موقع ضبط
باید روی چه مقادیری از Hz باشد تا صدای ضبط شده By Pass و Distortion نداشته باشد , بویژه در Bitrate های پائین.
دوم اینکه,صدای ضبط شده قدیمی را چطوری با نرم افزار های Nois reduction وابزار های موجود در انها میشود
پالایش کرد. {تق و فش و اکو و..... را حذف کرد.}
بحث ، مشکلات و سوالات را هم در تاپیک زیر پیگیری کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيا درخدمتم
ترفندی مخفی در Nero Burning Rom که به وسیله آن میتوانید نام سازندگان برنامه را همراه با افکت های تصویری زیبا و متعدد مشاهده کنید.
برای اینکار:
از منوی Start به All Programs > Nero X Premium > data رفته و Nero Burning Rom را انتخاب کنید (منظور از X نسخه برنامه شماست).
پس از اجرای برنامه از منوی Help بر روی About Nero Burning Rom کلیک کنید.
خواهید دید که پنجره کوچکتری باز شده و اطلاعات مربوط به برنامه در آن درج شده است.
حالا در هر جایی از صفحه About کافی است دوبار کلیک کنید. خواهید دید که در پایین پنجره نام سازندگان برنامه با افکتی از راست به چپ شروع به حرکت میکنید.
اکنون اگر باز هم دوبار کلیک کنید و این عمل را چندین بار تکرار نمایید خواهید دید هر بار افکت های مختلفی بر روی متن در حال حرکت اجرا میشود.
اينجا فقط آموزش ممنون دوستان توي امضاي من ادرس هست براي مشكلات نرو
با سلام. من یکسری فیلم با فرمت divx بر روی هارد کامپیوتر دارم میخوام این فیلمها رو روی dvd رایت بزنم به طوری که قابل پخش در پلیرهای خانگی هم باشه، و زیر نویس فیلمها نیز از بین نره، کسی می تونه منو راهنمایی کنه ، نیاز فوری دارم.
اقا خداییش کار ما که راه افتاد دست همه درد نکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)