دانلود کردم برادر اما خطا میده که سخت افزار شناخته نشد... واسه ما یه معما شده این به مولا دیونَم کرده .
یه جا خوندم که درایور این با بقیه درایورها فرق داره و باید درایور خودش حتماً نصب بشه.
دانلود کردم برادر اما خطا میده که سخت افزار شناخته نشد... واسه ما یه معما شده این به مولا دیونَم کرده .
یه جا خوندم که درایور این با بقیه درایورها فرق داره و باید درایور خودش حتماً نصب بشه.
برید خدمات کامپیوتری بگید از این درایور یکی براتون بزنن یکم پول میگیرن میکنن اینکارو
سلام.
شما با driver magician نرم افزارشو پیدا و نصب کنید. اگه اون درایوری که با این گرفتید کار نکرد از نسخه پایینترش استفاده کنید. یعنی تو گوگل باید بگردی نسخه پایینتر درایور رو خودت پیدا کنی. مال ما که اینجوری نصب شد . گرافیک انویدیا بود که سی دیش گم شده بود از نت اخرین نسخشو گرفتم نصب میشد ولی کار نمیکرد علامت زرد کنار اسم گرافیک میزد تو دوایس منیجر. بعد بفکرم رسید نسخه پایین گرافیک رو نصب کنم که دیدم درست شد.
فک کنم مشکل شما یه چیز دیگس تا جایی که فهمیدم. اینجوری هم تست کنید ببینید.
ممنون . اما من خودم کلی ورژنهای متفاوتش دانلود کردم.
ممنون .. ولی فکر کنم ایراد سخت افزاری باشه . متأسفانه سایت انویدیا هم اصلاً درایرهای قدیمیشو نذاشته.
دوستان ورژن بایوس کارت گرافیک :
5.
44.
A2.
09.
00
می باشد ..هر چی گشتم چیزی نتونستم پیدا کنم براش . تو رو جون هر کی دوست دارید یه درایور واسه این گرافیک ما پیدا کنید که بهش بخوره کلی دعاتون میکنم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)