من چطوری آگاه هستم از وجود خودم ، و کلا چی هستم؟ یه ناظر که اومده سینما اعمال یک نفر رو ببینه ؟
من چطوری آگاه هستم از وجود خودم ، و کلا چی هستم؟ یه ناظر که اومده سینما اعمال یک نفر رو ببینه ؟
Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 06-06-2014 at 18:41.
اینکه هر معلولی یک علتی داره . پس خدا چطوری بوجود اومد؟ اینکه میگن خدا خودش علته نمیتونم قبول کنم
سوال همیشه گی من، کلا که چی بشه؟
این کار بکنم یا نکنم که چی؟
این همه دنیا که چی؟
اصلا این پست رو گذاشتم که چی بشه!
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk
من تو سوالای فلسفی یه سوال رو مهم تر از بقیه دیدم:
چرا جهان به جای این که نباشه، هست. (جهان به معنای کل هستی نه کیهان)
پ.ن. بعضی از این سوالای فلسفی خودش چندین و چند سوال دیگه رو به دنبال داره که راه رسیدن به پاسخ رو بی نهایت ناهموار می کنه. ولی در کل این مسیر چیزی نیست که آدم واردش بشه و نیمه کاره رهاش کنه، اولین سوال که به ذهن رسید باید تا انتها رو رفت.
Last edited by L͠øneWolf; 06-06-2014 at 20:07.
خدا را شکر بنده دغدغه ای ندارم و برای تمام سوالات خود در دین اسلام پاسخ پیدا کرده ام.
این شبیه ساز یا خواب لعنتی پس کی تموم میشه؟
میتونم بگم هیچ سوال فلسفی برای من یک دغدغه نبود به خاطر اینکه اصولن در فلسفه به دنبال جوابهام نمیگردم !
اما سوالی که ذهن من رو مشغول کرده بود و به جوابهایی در این زمینه رسیدم که خیلی جالب بود برام اینکه چرا و چگونه بعضی افراد موفق (در زمینه تحصیلی، مالی و ...) هستند و هر روز بر این موفقیت افزوده میشه اما بعضی دیگر نه ؟!
مهم ترین سوال من دلیل خلقته
برای چی, توسط کی, چطوری.
من برا چی به وجود اومدم؟!
این همه تناقضات درونم و..
خیلی میشه سوالا!
اگر رفتن بهشت تا این حد خوب است که حتی با زور باید جوانان رو به بهشت برد، چرا پیرهای مبلغ این بهشت را به زور دستگاه هم شده برای این دنیا باید زنده نگاه داشت؟
و تقاضای دعا میکنند برای ماندن در این دنیای پر درد و رنج و نرفتن به این بهشت پر آرامش جسم و روان !!!
شاید اون پیر هایی که منظور من و شماست فقط در ظاهر آدم هایی باشند که خدا پیغمبر سرشون میشه و ادعای خوب بودن میکنن.مطمئن باشین اونا در زندگی پشت پرده ای شون از ما هم بدتر هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)