باز صد رحمت به قبلا! قبلا بعد از ۱۰ دقیقه مشکل شروع می شد الان بعد از 2-3 دقیقه مشکل شروع می شه!
باز صد رحمت به قبلا! قبلا بعد از ۱۰ دقیقه مشکل شروع می شد الان بعد از 2-3 دقیقه مشکل شروع می شه!
بله خیلی داغونه![]()
وضعیت اتصال udp دوستان چگونه شده است؟
بهبودی رخ داده؟
الان ۱ هفتست که دیگه به طور کامل قطع نمی شه ولی در اصل بدتر شده قضیه! ۱۰ ثانیه فریز می شه همه چی بعد دوباره راه می افته!!
مشکل حل نشده.فعلا که 2 روزه گیمر ها به پیج وزیر ارتباطات در کلوب حمله کردن و اونم گفته که خبر نداشته و پیگیری میکنه.
پاسخ وزیر ارتباطات در مورد اختلال در پروتکل UDP:
دوستان سلام
در این چند روز کامنتهای شما را مطالعه کردم و احساس کردم بخشی از شما دوستان از موضوع مسدود شدن پروتکل UDP نگران هستید.
چند روزی ارسال بدافزار از برخی سرورها که در آنها سرورهای game نیز دیده می شود به ایران افزایش یافته و این موضوع با تقابل سیستم های کنترلی شبکه ایران مواجه شده است.
با مدیریت سرورهای آلوده به زودی تمام سرورها از جمله سرورهای game که از پروتکل UDP استفاده می کند نرمال خواهند شد.
محمود واعظی
پس چرا درستش نمی کنن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
اعصابه آدمو خورد میکنن..................................
وزیری که شجاعت عذرخواهی دارد:
اختلال در پروتکل UDP رفع شد، عذر میخواهم
منبع: Fars News
vaezi6.jpg
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از رفع اختلال پروتکل UDP خبر داد. UDP یک پروتکل ارتباطی اصلی مورد استفاده در اینترنت است.
محمود واعظی گفت: در چند روز گذشته بخشی از کاربران از موضوع اختلال در پروتکل UDP ناراضی بوده اند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: این نگرانی را به زیر مجموعه منعکس و پس از پیگیریهای صورت گرفته، روز گذشته گزارش رفع این اختلال را دریافت کردم.
وی علاوه بر طلب پوزش از اختلال به وجود آمده، گفت: خوشحال می شوم در اینگونه موارد مراتب از طریق سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شماره تلفن 195 اعلام شود.
UDP مخفف User Datagram Protocol به معنی پروتکل کنترل انتقال، یک پروتکل ارتباطی اصلی مورد استفاده در شبکه ای اینترنت است.
منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل من که حل شده... البته اگه باز دوباره دو روز دیگه خراب نشه....![]()
کدو مشکل من بدتر شده از پارس آنلاین میگیرم هر 2 دقیقه یه بار تایم اوت میشه خیلی وضعیت خرابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)