نه خیر متاسفانه کیفیت فیلم برداری 8x خیلی پایینه ولی عکس برداری خوبه.
به پیکسل نیست دوست عزیز.
بندرعباس که قاچاقی موجوده ( اصل البته )
نوکیا نرم افزار های اختصاصی بیشتری داره !
بنده تو کاره موبایل نیستم. بقیه موارد رو دوستان جواب میدن.
نه خیر متاسفانه کیفیت فیلم برداری 8x خیلی پایینه ولی عکس برداری خوبه.
به پیکسل نیست دوست عزیز.
بندرعباس که قاچاقی موجوده ( اصل البته )
نوکیا نرم افزار های اختصاصی بیشتری داره !
بنده تو کاره موبایل نیستم. بقیه موارد رو دوستان جواب میدن.
با عرض سلام خدمت دوست گرامی
به نظر من، بحث راحت یا سخت بودن کار با یه سیستم عامل، بیشتر سلیقهایه.
ولی من حدود ۳ماه با وینفون کار کردم، کلاً رابط کاربریش یه مقدار گنگ و گم بود واسم و اندروید خیلی راحتتر اومد.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
من از یکی از دوستانم شنیدیم برای کسی که با گوشی صفحه لمسی کار نکرده، وینفون یک مقدار سخته؟!!نمیدونم حالا چه گوشی بگیرم؟
بنظرتون توی همین رنج قییمتی (400-500) چه گوشی مناسبه؟
انتظارات من یکی اینکه فارسی بشه- بتونم فونت رو بزرگ کنم- و صفحه نمایشش هم نمیخوام زیاد بزرگ باشه-دوربینش هم نسبت به قیمتش مناسب باشه
بازی که فکر نکنم لازمم بشه-برنامه هم یکسری برنامه کاربردی
اندورید هم باشه.
یکی میگفت سامسونگ کار کردن باهاش راحت تره؟آیا واقعا اینجویه
دوستان گوشی اکسپریا ام بنظرتون گوشی خوبی هست؟
گوشی های لومیا کاملا فارسی رو بدون نیاز به نصب هیچ برنامه اضافی پشتیبانی میکنه و تمام منو ها ، لیست افراد و sms رو هم میتونید انتخاب کنید که فارسی بشه. البته زبان sms که هروقت که بخواین در حین تایپ هم قابل تعویضه.
منوهاش کاملا ساده و سر راسته و از اندروید راحت تره.
کلا یه گارنتی اصلی داره
علائ الدین برای موبایل خیلی خوبه مخصوصا طبقه پنجم خیلی ارزونتر هم میشه پیدا کرد. به شرط اینکه قبلش بدونین چی میخواین بخرین و قیمتش هم حدودی بدونین.
گوشی وین فونی میخوای میگیری لومیا بگیر! بدلیل نرم افزار و امکاناتی که نوکیا بهش اضافه کرده و درصدی از کمبود های وین فون رو پوشش داده!
بله در کنار G525 هوآوی گزینه مناسبی هست.
صفحه نمایشش TFT ـه و در حد رقبا نیست - دوربینش هم 5 مگاپیکسله
Last edited by Iloveu-ALL; 14-04-2014 at 20:19.
خودم از لومیا خیلی خوشم اومده و دارم وسوسه میشم برای خودم بخرمش ولی چون زیاد از گوشی استفاده نمیکنم دستم و دلم نمیره برای خرید.گوشی الان خودم نوکیا N73 هست که یک روزی برای خودش اکسپریا z بود
ولی برای مادرم یک مقدار ترسیدم.چون الان دو سری از دوستان صحبتهاشون با هم فرق داره یکیسری میگن رابط کاربریش راحت هست ولی یکسری میگن برای کسی که با گوشی لمسی کار نکرده و مثل مادر من که گوشییش از مدلهای قدیمی نوکیا هست یک مقدار سختر از اندرویده!؟
به همین خاطر رفتم سراغ اندروید.توی این رنج قیمتی چند مل اکسپریا بود که بینشون ام نسبت به یو و جی بنظرم بهتر میومد.
هواوی رو یکی از دوستانم پیشنهاد داد ولی چون برادرم اکسپریا sp داره گفتم سونی بگیرم بهتره چون هم از لحاظ برنامه مشکلی نخواهم داشت و هم آشنا بهتری نسبت به تنظیمات و کارکردن با اون گوشی داریم
از نظر نصب و اجرای نرم افزار، همه گوشی های اندروید یکسانن! برندی نیست!
بله Xperia M از J و U بهتره.
دوست عزیز کار با ویندوز فون برای یک خانم به مراتب خیلی سخت تر از اندرویده
گوشی g600 هوآوی یه گوشی یا طراحی شیک و زنانس و نسبت به قیمتش(550) بسیار خوب
زنده باد n73 نامردا ازم دزدیدن
دوست عزیز سیتم عامل اندرویده همون طور که دوستمون گفت تو گوشیا یکسانه
اما سمت سونی نرو کلا(از کل حروف الفبا فینگیلیش یه مدل زده) مدل z واقعا گوشیه خوبیه
اما هوآوی خیلی شرف داره به سونی
مدل y300 نسبت به قیمتش عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)