رزولیشن 1920x1080 هستش
اما واسه3550 دل رزولیشن1366x768 هستش!کدوم بهتره؟
تو دیجی کالا نوشته بود رزولیشنش استاندارد هست واسه Accer
رزولیشن 1920x1080 هستش
اما واسه3550 دل رزولیشن1366x768 هستش!کدوم بهتره؟
تو دیجی کالا نوشته بود رزولیشنش استاندارد هست واسه Accer
دوست عزیز لپ تاپ دل فول اچدی نیس برلی همین رزولیشنش
پایینتر از ایسر هست رزولیشن فول اچدی بهترینه البته تا چند سال دیگع
البته خبرایی از لپ تاپ های 4k کم کم داره به گوش میرسه با رزولیشن
خارق العاده 2160*3840![]()
سلام اینکه مشخصه ببین کدوم عدد بیشتره معلومه دیگه 1080*1920 اصلا اینو بذار کنار در عوضش با پنل آی پی اس است یعنی از هر طرف نگاه کنید به مانتیور هیچ رنگی تغییر نمیده دید محدود نداره ولی اون یکی دید محدود داره تغییر رنگ میده اندازه اش نسبت به اون یکی کوچکتره باور کن اگر لنوو یا ایسوز با همین مشخصات ایسر باشه حتما بالای 3 میلیون تومان میشه ولی ایسر 2 میلیون میده بهتره عجله نکنید بیشتر تحقیق کنید تا به نتیجه برسید موفق باشید
تو این قیمت بهترین انتخاب همین ایسر هست.منتها من نگران مارکش هستم!میخوام بدونم امتحانش رو پس داده یا نه!؟
اون 4k رو که اصلا ما نمیتونیم بخریم!قیمتشون فضایی هست
ببین خیلی جاها تحقیق کردم که خیلی از مردم از روی تعصب و روانی میگند خوب نیست خدا شاهده من قبلا از ایسر بدم میومد ولی الان خوشم میاد چرا چون با سیستم قوی صفحه نمایش خارق العاده و با قیمت مناسب بخاطر این مدل v3 ولی به غیر از وی تری 3 خوشم نمیاد چون من در لب تاب ایسر از V3 خوشم میاد چون سیستم خوبی داره بدنه هم حرف نداره فقط اثر اننگشت میچسبه به بدنه ولی برای من مهم نیست یه برچسب میگیرم فکرم راحت میشه مثال بعضی ها میگند ایسر خوب نیست اگر یه لب تاب خوب بیاد فقط یه لحظه مردم بگند ایسر خوبه یعنی لب تاب قدیمی خراب هم خوبه این یه نوع روانی است بعضی از سری ایسوز اصلا خوب نیست چطور شده الان میگند مدل های ایسوز خوبه چون بخاطر بعضی از مدل هایی که جدید اومده معروف شده پس به مارک نگاه نکنید به سری لب تاب و مدل کیفیت بدنه نگاه کنید این مهمه نه اسم مارک حتی خیلی جاها میرم برای راهنمایی قبل از خرید لب تاب اولین چیزی که میگند میگند به اسم مارک نگاه نکنید اول به سیستم بعد تحقیق امید وارم منظورمو بفهمید توضیح دادن کمی سخت بود اگر جایی متوجه نشدید من چی گفتم من در خدمتم دوباره بگم
شما خودت یه دور نوشته خودت رو بخون. مثل ترجمه های گوگل نوشتی . سر تا تهش معلوم نیست چی گفتی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)