تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: خرید لپ تاپ تا سقف 2.200

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

رزولیشن پایین ؟؟ فول اچدیه خیلی هم خوبه
    رزولیشن 1920x1080 هستش
    اما واسه3550 دل رزولیشن1366x768 هستش!کدوم بهتره؟
    تو دیجی کالا نوشته بود رزولیشنش استاندارد هست واسه Accer

2. این کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

رزولیشن 1920x1080 هستش
    دوست عزیز لپ تاپ دل فول اچدی نیس برلی همین رزولیشنش
    پایینتر از ایسر هست رزولیشن فول اچدی بهترینه البته تا چند سال دیگع
    البته خبرایی از لپ تاپ های 4k کم کم داره به گوش میرسه با رزولیشن
    خارق العاده 2160*3840

4. 2 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

رزولیشن 1920x1080 هستش
    سلام اینکه مشخصه ببین کدوم عدد بیشتره معلومه دیگه 1080*1920 اصلا اینو بذار کنار در عوضش با پنل آی پی اس است یعنی از هر طرف نگاه کنید به مانتیور هیچ رنگی تغییر نمیده دید محدود نداره ولی اون یکی دید محدود داره تغییر رنگ میده اندازه اش نسبت به اون یکی کوچکتره باور کن اگر لنوو یا ایسوز با همین مشخصات ایسر باشه حتما بالای 3 میلیون تومان میشه ولی ایسر 2 میلیون میده بهتره عجله نکنید بیشتر تحقیق کنید تا به نتیجه برسید موفق باشید

6. 2 کاربر از مهندس معماری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

سلام اینکه مشخصه ببین کدوم عدد بیشتره معلومه دیگه 1080*1920 اصلا اینو بذار کنار در عوضش با پنل آی پی اس است یعنی از هر طرف نگاه کنید به مانتیور هیچ رنگی تغییر نمیده دید محدود نداره ولی اون یکی دید محدود داره تغییر رنگ میده اندازه اش نسبت به اون یکی کوچکتره باور کن اگر لنوو یا ایسوز با همین مشخصات ایسر باشه حتما بالای 3 میلیون تومان میشه ولی ایسر 2 میلیون میده بهتره عجله نکنید بیشتر تحقیق کنید تا به نتیجه برسید موفق باشید
    تو این قیمت بهترین انتخاب همین ایسر هست.منتها من نگران مارکش هستم!میخوام بدونم امتحانش رو پس داده یا نه!؟
    دوست عزیز لپ تاپ دل فول اچدی نیس برلی همین رزولیشنش
    پایینتر از ایسر هست رزولیشن فول اچدی بهترینه البته تا چند سال دیگع
    البته خبرایی از لپ تاپ های 4k کم کم داره به گوش میرسه با رزولیشن
    خارق العاده 2160*3840
    اون 4k رو که اصلا ما نمیتونیم بخریم!قیمتشون فضایی هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ببین خیلی جاها تحقیق کردم که خیلی از مردم از روی تعصب و روانی میگند خوب نیست خدا شاهده من قبلا از ایسر بدم میومد ولی الان خوشم میاد چرا چون با سیستم قوی صفحه نمایش خارق العاده و با قیمت مناسب بخاطر این مدل v3 ولی به غیر از وی تری 3 خوشم نمیاد چون من در لب تاب ایسر از V3 خوشم میاد چون سیستم خوبی داره بدنه هم حرف نداره فقط اثر اننگشت میچسبه به بدنه ولی برای من مهم نیست یه برچسب میگیرم فکرم راحت میشه مثال بعضی ها میگند ایسر خوب نیست اگر یه لب تاب خوب بیاد فقط یه لحظه مردم بگند ایسر خوبه یعنی لب تاب قدیمی خراب هم خوبه این یه نوع روانی است بعضی از سری ایسوز اصلا خوب نیست چطور شده الان میگند مدل های ایسوز خوبه چون بخاطر بعضی از مدل هایی که جدید اومده معروف شده پس به مارک نگاه نکنید به سری لب تاب و مدل کیفیت بدنه نگاه کنید این مهمه نه اسم مارک حتی خیلی جاها میرم برای راهنمایی قبل از خرید لب تاب اولین چیزی که میگند میگند به اسم مارک نگاه نکنید اول به سیستم بعد تحقیق امید وارم منظورمو بفهمید توضیح دادن کمی سخت بود اگر جایی متوجه نشدید من چی گفتم من در خدمتم دوباره بگم

9. 2 کاربر از مهندس معماری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببین خیلی جاها تحقیق کردم که خیلی از مردم از روی تعصب و روانی میگند خوب نیست خدا شاهده من قبلا از ایسر بدم میومد ولی الان خوشم میاد چرا چون با سیستم قوی صفحه نمایش خارق العاده و با قیمت مناسب بخاطر این مدل v3 ولی به غیر از وی تری 3 خوشم نمیاد چون من در لب تاب ایسر از V3 خوشم میاد چون سیستم خوبی داره بدنه هم حرف نداره فقط اثر اننگشت میچسبه به بدنه ولی برای من مهم نیست یه برچسب میگیرم فکرم راحت میشه مثال بعضی ها میگند ایسر خوب نیست اگر یه لب تاب خوب بیاد فقط یه لحظه مردم بگند ایسر خوبه یعنی لب تاب قدیمی خراب هم خوبه این یه نوع روانی است بعضی از سری ایسوز اصلا خوب نیست چطور شده الان میگند مدل های ایسوز خوبه چون بخاطر بعضی از مدل هایی که جدید اومده معروف شده پس به مارک نگاه نکنید به سری لب تاب و مدل کیفیت بدنه نگاه کنید این مهمه نه اسم مارک حتی خیلی جاها میرم برای راهنمایی قبل از خرید لب تاب اولین چیزی که میگند میگند به اسم مارک نگاه نکنید اول به سیستم بعد تحقیق امید وارم منظورمو بفهمید توضیح دادن کمی سخت بود اگر جایی متوجه نشدید من چی گفتم من در خدمتم دوباره بگم
    شما خودت یه دور نوشته خودت رو بخون. مثل ترجمه های گوگل نوشتی . سر تا تهش معلوم نیست چی گفتی .

12. این کاربر از mf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •