تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: مردم این دو دیار همه پراید سوارند! اما این کجا و آن کجا!

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

من برا شبیه سازی طرفای سالی 86 اینطورا رفتم ایران خودرو و سایپا بگم آقا اینهمه هزینه نکنین من براتون مجانی شبیه سازی مکنم تست بادو همه چی هم میگیره فقط تو یکی از این مسابقه هاتون من برنده شم :د ( بیشتر هدفم کار تو بازار داخلی بود )
    یادمه تو پارکینگ سایپا همشون 405 و 206 پارک بود برام عجیب بود رفتم تو کار خونش دیدم 90% آدم هایی که باهاشون مواجه میشم بی خودی شغل دارن و کار خاصی ندارن (چیزی هم بلد نبودن ) تو 2 هزار متر جا 200 نفر بی کار بی جهت وجود داشت که بینشون پارتیشن بود و ...
    خوب این علت گرونی خودرو سایپا (چون دولتیه برق و گاز و .... تغریبا فقط تو کاغذ جابجا میشه پول نقد نمیدن البطه اون سال برق نداشت سایپا خودش کارخونه برق داشت)

رفتم ایران خودرو دیدم تو پارکینگش پر از پراید و زانتیاست تک و توک پیکان اونجا بد تر از سایپا 99% بی کار داشت که حتی بر عکس سایپایی ها حرف زدن هم بلد نبودن
    خوب اینم علت بالا بودن قیمت ماشین های ایران خودرو

مفت خور ها نابود کردن مملکت رو همه جا هستن و بودنشون هم توجیه داره (...)

یه دوستی دارم طراح ماشین بوده و خیلی کار درسته از ایران خودرو میندازنش بیرون (عکس ماشین های که طراحی کرده رو دارم خیلی خوشکله و از لحاظ فنی راحت تعمیر میشه و دسترسی آسون خرابی پایین و...) این میگفت ایران خودرو
    دیگه پیشرفت نمی کنه و شرط هم بست باهام

تو این دوتا کار خونه من خیلی تجربه داشتم خیلی زیاد (اخرشم حتی نفهمیدن شبیه سازی چیه و به چه درد می خوره )

2. 2 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من برا شبیه سازی طرفای سالی 86 اینطورا رفتم ایران خودرو و سایپا بگم آقا اینهمه هزینه نکنین من براتون مجانی شبیه سازی مکنم تست بادو همه چی هم میگیره فقط تو یکی از این مسابقه هاتون من برنده شم :د ( بیشتر هدفم کار تو بازار داخلی بود )
    یادمه تو پارکینگ سایپا همشون 405 و 206 پارک بود برام عجیب بود رفتم تو کار خونش دیدم 90% آدم هایی که باهاشون مواجه میشم بی خودی شغل دارن و کار خاصی ندارن (چیزی هم بلد نبودن ) تو 2 هزار متر جا 200 نفر بی کار بی جهت وجود داشت که بینشون پارتیشن بود و ...
    خوب این علت گرونی خودرو سایپا (چون دولتیه برق و گاز و .... تغریبا فقط تو کاغذ جابجا میشه پول نقد نمیدن البطه اون سال برق نداشت سایپا خودش کارخونه برق داشت)

رفتم ایران خودرو دیدم تو پارکینگش پر از پراید و زانتیاست تک و توک پیکان اونجا بد تر از سایپا 99% بی کار داشت که حتی بر عکس سایپایی ها حرف زدن هم بلد نبودن
    خوب اینم علت بالا بودن قیمت ماشین های ایران خودرو

مفت خور ها نابود کردن مملکت رو همه جا هستن و بودنشون هم توجیه داره (...)

یه دوستی دارم طراح ماشین بوده و خیلی کار درسته از ایران خودرو میندازنش بیرون (عکس ماشین های که طراحی کرده رو دارم خیلی خوشکله و از لحاظ فنی راحت تعمیر میشه و دسترسی آسون خرابی پایین و...) این میگفت ایران خودرو
    دیگه پیشرفت نمی کنه و شرط هم بست باهام

تو این دوتا کار خونه من خیلی تجربه داشتم خیلی زیاد (اخرشم حتی نفهمیدن شبیه سازی چیه و به چه درد می خوره )

من متوجه نشدم ، چرا در کارخانه سایپا محصولات ایرانخودرو بود و در کارخانه ایرانخودرو محصولات سایپا ؟

4. 4 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

من متوجه نشدم ، چرا در کارخانه سایپا محصولات ایرانخودرو بود و در کارخانه ایرانخودرو محصولات سایپا ؟
    تو پارکینگاشون من روم نشد والا بپرسم ( مال پرسنل بود ) ولی دوتا ایده براش دارم
    یا از بس پرایدو زانتیا دیده بودن رفته بودن 206 و 405 و سمند خریده بودن
    یا کیفیت تولیدی کارخونه خودشونو پایین تر از کار خونه بعدی می دونستند
    به نظر شما چه علتی داشته

6. 2 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه دوستی دارم طراح ماشین بوده و خیلی کار درسته از ایران خودرو میندازنش بیرون (عکس ماشین های که طراحی کرده رو دارم خیلی خوشکله و از لحاظ فنی راحت تعمیر میشه و دسترسی آسون خرابی پایین و...)
    تا چندتا از اون عکسهارو نبینم نمیتونم باور کنم

به نظر شما چه علتی داشته
    در دهه 70 مافیای خودرو، خط تولید پژو 205 در ایران‌خودرو را متوقف کرد تا پراید سایپا وارد بازار شود ؟؟
    Last edited by leo.unique; 02-04-2014 at 20:28.

8. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

به نظر شما چه علتی داشته
    یحتمل برای این بوده که ترجیح میدادن سوار ماشینی بشن که ندونن چقدر آشغاله تا اینکه بدونن واقعا چقدر آشغاله.

10. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

دقیقا احسان
    بابای منم وسیله های اینجور ماشینارو بار میزنه
    " میگه بکم با مدیر روابط عمومی(!) سایپا رفیق بودم پرسیدم خدایی این پراید هایی که درست میکنید چقدر تموم میشه براتون فقط الکی نگو من خودم 40 ساله شوفرم!!! گفت الان که وسیله های چینی اومده نزدیک 1 ملیون 300 تموم میشه هرکدوم با مالیات و عوارض میشه نزدیک سه ملیون "
    خودتون علت نزدیک 20 ملیون فروش این محصول به خود ما و سه ملیون و چهارصد یه عراقیارو میدونید دیگه

داره خودمونی میشه saeed7711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دقیقا احسان
    " میگه بکم با مدیر روابط عمومی(!) سایپا رفیق بودم پرسیدم خدایی این پراید هایی که درست میکنید چقدر تموم میشه براتون فقط الکی نگو من خودم 40 ساله شوفرم!!! گفت الان که وسیله های چینی اومده نزدیک 1 ملیون 300 تموم میشه هرکدوم با مالیات و عوارض میشه نزدیک سه ملیون "
    خودتون علت نزدیک 20 ملیون فروش این محصول به خود ما و سه ملیون و چهارصد یه عراقیارو میدونید دیگه
    نه اینجوری ها هم نیست ماشین اسباب بازی هم این روزا یه تومن بیشتره ...چرت

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه اینجوری ها هم نیست ماشین اسباب بازی هم این روزا یه تومن بیشتره ...چرت

درسته ارزانترین ماشین ساخته شده در جهان تاتانانو هست که در هند تولید میشه و حتی ترمز دستی و بخاری هم نداره . قیمت تمام شده این ماشین 2200 دلار میباشد که اگر به پول ملی تبدیل کنیم .6.600.000 هزارتومان و با احتساب گمرکات و ... نزدیک به 13 ملیون تومان حاصل میشود .
    Last edited by Pourya-pc; 15-04-2014 at 20:44.

14. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دقیقا احسان
    اگر رو هر ماشین اینقدر سود میکردن که الان ایران خودرو و سایپا ورشکسته نبودن که با کمک های دولتی سرپا باشن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

پراید ما هم خوشکل تره و هم محکم تر ترمزش بیسته و کیسه هواشم همیشه سر موقع باز میشه
    والا دوست عزیز پژو 206 هم که داشتم همیشه در هول این بودم که خودبخود آتیش نگیره و جزغاله نشم. باز خوبه پراید دارها حداقل این هول رو ندارند!!!
    شما فکر کردی بقیه ی تولیدات داخلی ما بهتر از پراید هستند؟ مقاله ی فروردین 93 مجله ی ماشین نوشته ی مهندس کیوان بنی هاشمی راجع به رنو مگان ایرانی رو بخونید تا به این واقعیت تلخ برسید که همین پراید شرف داره بر همون مگان داخلی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •