من برا شبیه سازی طرفای سالی 86 اینطورا رفتم ایران خودرو و سایپا بگم آقا اینهمه هزینه نکنین من براتون مجانی شبیه سازی مکنم تست بادو همه چی هم میگیره فقط تو یکی از این مسابقه هاتون من برنده شم :د ( بیشتر هدفم کار تو بازار داخلی بود )
یادمه تو پارکینگ سایپا همشون 405 و 206 پارک بود برام عجیب بود رفتم تو کار خونش دیدم 90% آدم هایی که باهاشون مواجه میشم بی خودی شغل دارن و کار خاصی ندارن (چیزی هم بلد نبودن ) تو 2 هزار متر جا 200 نفر بی کار بی جهت وجود داشت که بینشون پارتیشن بود و ...
خوب این علت گرونی خودرو سایپا (چون دولتیه برق و گاز و .... تغریبا فقط تو کاغذ جابجا میشه پول نقد نمیدن البطه اون سال برق نداشت سایپا خودش کارخونه برق داشت)
رفتم ایران خودرو دیدم تو پارکینگش پر از پراید و زانتیاست تک و توک پیکان اونجا بد تر از سایپا 99% بی کار داشت که حتی بر عکس سایپایی ها حرف زدن هم بلد نبودن
خوب اینم علت بالا بودن قیمت ماشین های ایران خودرو
مفت خور ها نابود کردن مملکت رو همه جا هستن و بودنشون هم توجیه داره (...)
یه دوستی دارم طراح ماشین بوده و خیلی کار درسته از ایران خودرو میندازنش بیرون (عکس ماشین های که طراحی کرده رو دارم خیلی خوشکله و از لحاظ فنی راحت تعمیر میشه و دسترسی آسون خرابی پایین و...) این میگفت ایران خودرو
دیگه پیشرفت نمی کنه و شرط هم بست باهام
تو این دوتا کار خونه من خیلی تجربه داشتم خیلی زیاد (اخرشم حتی نفهمیدن شبیه سازی چیه و به چه درد می خوره
.gif)
)