این نظر انسان های بدبین که معتقدند اون فرد انسان بدیه و برای ازدواج با اون باید خلاف اون ثابت بشه.
این نظر انسان های بدبین که معتقدند اون فرد انسان بدیه و برای ازدواج با اون باید خلاف اون ثابت بشه.
قاعدتا دسته دوم! چون فرض شده بد هست مگر اثبات کنه که خوب هست...
انسان های بدبین که معتقدند اجالبه، نمی دونستم جزوه این دسته هستمقاعدتا دسته دوم!همیشه فکر می کردم زیادی خوش بینم. این چطوریه؟
معمولا این درجه بد بینی طبیعیه و فکر میکنم اسم اونو باید گذاشت آینده نگری و خوشبین بودن در اینجا موجب نابودی سرنوشت انسان میشه.
دسته سوم:
همه آدم ها بد هستند حتی اگر خلافشم ثابت بشه بازم بد هستند! ( تبصره هم نداریم)
در انسان دو چیز تصمیم گیرندست!
یکی احساس و دیگری عقل و خودتون هم میدونید که هیچکدومشون ثابت نیستند و اغلب ناپایدارند!
پس بسته به شرایط و اتفاقات همه ما درجاتی از خوش بینی و بدبینی رو داریم و نمیشه به طور مطلق اونو انتخاب کرد، نظرتون؟معمولا این درجه بد بینی طبیعیه و فکر میکنم اسم اونو باید گذاشت آینده نگری
خیر. احساس نا پایدار میباشد اما عقل نه. در احساس با گریه کردن یک نفر نظر انسان عوض خواهد شد اما در انسان های منطقی گریه کردن دلیل بر ببخش آن فرد نیست و باید اعتماد را جلب کند و اشتباه را جبران.
من منظورم به طور کلی بود نه مطلق. والا فلانی آدم بد بینیه اما ممکنه در بعضی جا ها خوشبین باشه.
خوب بود دمت گرم
سوال شما رو به صورت کلی نمیشه جواب داد. یا خوب یا بد، یه گزینه سومی هم باید باشه.من منظورم به طور کلی بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)