تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 12 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 112

نام تاپيک: چرا زندگی کنیم؟

داره خودمونی میشه alittlequestion11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

زندگی میکنیم چون زنده ایم و نمی خوایم بمیریم چون مرگ برامون درد ناکه
    زندگی میکنیم چون میتونیم
    چاره ای هم جز این نیست . درست به همون دلیل که حباب کره ای شکل هست ما هم به همون دلیل زنده ایم
    من دقیقا متوجه نشدم که می خواید چی بگید.
    اینکه مرگ برامون دردناک و ترسناکه و به طور غریزی ازش فرار می کنیم که درسته... و مشترکه بین همه ی حیوانات دیگه
    ولی ما انسان هستیم!
    و به نظر من انسان اگه به این نتیجه برسه که زندگی بیهوده است، زیاد براش سخت نیست که خودشو خلاص کنه...
    من سوالم اینه که حالا که هستیم، چرا باید زندگی کنیم؟

وسیله انتقال فرهنگ و رسم و ... هم نیستیم، همه اون ها خودشون وسیله انتقال ژن ها هستند
    ولی به نظر من اونها وسیله ی انتقال ژن نیستن...
    بلکه اونها وسیله ی کنترل جامعه ی انسان ها هستند تا جامعه به هدف های خاص خودش برسه (و هدفش تا حد زیادی مجبور کردن افراد به تشکیل دادن خانواده و سیستم های تک همسری و خلاصه مقابله با غرایز جنسی (و انتقال ژن) آدم ها هست)
    و به طور ضمنی با بهانه هایی مثل اخلاق و عرف و ... ما رو مجبور میکنه که به نسل بعد انتقالشون بدیم

اما این ربطی نداره به اینکه "چرا ما زندگی کنیم؟" /
    به نظرم "مهره های کوچکی برای انتقال ژن ها و رسم ها و فرهنگ ها و اخلاق ها" بودن، خودش جوابی هست به سوال "چرا زندگی کنیم"
    Last edited by alittlequestion11; 27-03-2014 at 17:08.

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

به نظر من زندگی به خودی خود بیهوده هست چرا؟
    چون در طبیعت هرگز این سوال پیش نمیاد: چرا زنده ایم
    این سوال رو فقط گونه ی انسانی به کمک یک وسیله ی تفکر به نام "زبان" میپرسه که جوابی که داره یه جواب مطلق درست نمیتونه باشه چرا که زبان یک وسیله ی تفکر کامل نیست و خیلی قدیمیه برای همینه که هر روز ابزارالات جدید برای تفکر اختراع میشن.(ریاضی / موسیقی / دین / فیزیک / شعر / کامپیوتر / فیلم / ... اینا همشون وسیله های تفکر(و ارتباط)هستن دیگه؟ همشون هم ناقصن!)
    جواب من اینه که زندگی ای که طبیعت برا ما تعریف کرده بی هدف هست . چون خود مقصود طبیعت از به وجود آوردن حیات ، خود زندگی بوده نه اینکه از به وجود آوردن زندگی یه مقصودی داشته باشه.
    صحبت من هم مختص چرایی زنده بودن انسان ها نیست . مربوط به باکتری های تکسلولی هم میشه
    اما در مورد خودم ، من دوست دارم وقتی که زنده ام کارهایی بکنم که احساس رضایت بهم دست بده ( که وقتی بعد ها دارم زندگیمو مرور میکنم ببینم چقدر خاطرات زیادی دارم ) و احساس زنده بودن بکنم . هر انسان برای خودش یک هدفی تعریف میکنه . یکی هدفش این میشه که به خودش بمب ببنده انتحاری بره رو هوا . یکی دیگه هدفش این میشه که ببینه چطور میشه محیط اطراف رو رام کرد که بشه با یه وسیله ی چند صد تنی پرواز کرد. هیچ کس روز تولدش بهش نمیگن شما ماموری فلان کار رو بکنی . اما در نهایت هر کس روز مرگش میفهمه فقط 1 سرنوشت داره .

3. 3 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

جهان هدفمنده و هر کسی رو بهر کاری ساخته ان..... زندگی کاملا" دارای مفهوم و معنی هست فقط کافیه بشینیم صادقانه تفکر کنیم.

5. 6 کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به نظرم این سوال میشه گفت بیهوده ترین سوال که انسان میتونه بپرسه(البته به این نیست که چرا همچین سوال بوجود میاد بلکه منظور این هست که جوابی براش نیست)

اصولا سوال از چرایی بنظر من در طبیعت و کیهان بهیچ وجه جوابی براش نمیشه پیدا کرد و در مقابل هم حتی دانستن جواب چرایی هم هیچ ارزش خاصی نخواهد داشت
    هرچند این سوال بسیار وجود وجود داره ولی من این رو از ضعف انسان میدونم وقتی درباره ضعف خودش فکر میکنه و توانایی برطرف کردن ضعف و رفتن به سمت چگونگی نداره به سراغ مطرح کردن چرایی میاد

ما زنده ایم پس زندگی میکنیم و چرای اون کوچکترین تاثیری در زنده یا مرده بودن ما نداره و تنها چیزی که تاثیرگذار هست و باید سراغش رفت چگونگی زندگی هست

کلا هیچ هدف و چرایی در طبیعت وجود نداره و حداقل تابحال کسی جوابی به این سوال داده
    از نظر من هدف و چرایی زندگی انسان حتی در تولیدمثل یا انتقال ژن هم نیست و ما ژن انتقال بدیم یا ندیم هیچ تفاوتی در طبیعت ایجاد نمیکنه و هیچ هدفی پست توالی ژنی ما هم نیست

7. 5 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

به نظر من زندگی کردن چگونه بودنش مهمه و رسیدن به چرای اون چندان فایده ای برای ما نداره.
    و تنها دلیل زندگی کردن رو این میدونم : نبودن چاره ای دیگر
    طعم و حس مرگ رو بیشتر میپسندم .

9. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

یا میشه گفت. چرا زندگی نکنیم؟

11. 3 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

کاملا موافقم و به نظرم توی زندگی به دنبال هر هدفی باشی بازم هیچ فایده ای نداره چون در نهایت به حقیقت مرگ میرسی.

13. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

به نظرم انسان اگه به این نتیجه برسه که زندگی بیهوده هست، ترجیح میده زندگی نکنه (به نظرم لذت های زندگی به سختی هاش نمی صرفه!)

داره خودمونی میشه vestlaif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

به نظرم انسان اگه به این نتیجه برسه که زندگی بیهوده هست، ترجیح میده زندگی نکنه (به نظرم لذت های زندگی به سختی هاش نمی صرفه!)
    آب چه طعمی داره ؟ شاید شما بگی آب طعمی نداره و معمولی هست.
    اما برای کسی که دو روز پیاده رفته یا یه کوه رو یه نفس بالا رفته آب شیرین تر از عسله و لذتبخش ترین نوشیدنی و خوردنی دنیاست .
    زیبایی سختی به نتیجه ی لذت بخشه آخرشه . لذت یکسال درس خوندن و زحمت کشیدن با یه کارنامه که نتیجه عالی داره میاد دستت اولاش فکر میکنی نمی ارزه ولی وقتی خودت راحتی بعد از سختی رو میبینی خیلی برات لذت بخش تر از راحتیه بدون زحمته . ما انسان ها تا برای چیزی زحمت نکشیم قدرشو نمیدونیم . برای رسیدن به لذت ها باید زحمت کشید و سختی هارو تحمل کرد تا قدر اون لذتو بدونی و بفهمی ...

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

16. 2 کاربر از vestlaif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آب چه طعمی داره ؟ شاید شما بگی آب طعمی نداره و معمولی هست.
    اما برای کسی که دو روز پیاده رفته یا یه کوه رو یه نفس بالا رفته آب شیرین تر از عسله و لذتبخش ترین نوشیدنی و خوردنی دنیاست .
    زیبایی سختی به نتیجه ی لذت بخشه آخرشه . لذت یکسال درس خوندن و زحمت کشیدن با یه کارنامه که نتیجه عالی داره میاد دستت اولاش فکر میکنی نمی ارزه ولی وقتی خودت راحتی بعد از سختی رو میبینی خیلی برات لذت بخش تر از راحتیه بدون زحمته . ما انسان ها تا برای چیزی زحمت نکشیم قدرشو نمیدونیم . برای رسیدن به لذت ها باید زحمت کشید و سختی هارو تحمل کرد تا قدر اون لذتو بدونی و بفهمی ...

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    آیا نظر شما این هست که "زندگی کنیم تا لذت هاش رو تجربه کنیم" ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •