من دقیقا متوجه نشدم که می خواید چی بگید.زندگی میکنیم چون زنده ایم و نمی خوایم بمیریم چون مرگ برامون درد ناکه
زندگی میکنیم چون میتونیم
چاره ای هم جز این نیست . درست به همون دلیل که حباب کره ای شکل هست ما هم به همون دلیل زنده ایم
اینکه مرگ برامون دردناک و ترسناکه و به طور غریزی ازش فرار می کنیم که درسته... و مشترکه بین همه ی حیوانات دیگه
ولی ما انسان هستیم!
و به نظر من انسان اگه به این نتیجه برسه که زندگی بیهوده است، زیاد براش سخت نیست که خودشو خلاص کنه...
من سوالم اینه که حالا که هستیم، چرا باید زندگی کنیم؟
ولی به نظر من اونها وسیله ی انتقال ژن نیستن...وسیله انتقال فرهنگ و رسم و ... هم نیستیم، همه اون ها خودشون وسیله انتقال ژن ها هستند
بلکه اونها وسیله ی کنترل جامعه ی انسان ها هستند تا جامعه به هدف های خاص خودش برسه (و هدفش تا حد زیادی مجبور کردن افراد به تشکیل دادن خانواده و سیستم های تک همسری و خلاصه مقابله با غرایز جنسی (و انتقال ژن) آدم ها هست)
و به طور ضمنی با بهانه هایی مثل اخلاق و عرف و ... ما رو مجبور میکنه که به نسل بعد انتقالشون بدیم
به نظرم "مهره های کوچکی برای انتقال ژن ها و رسم ها و فرهنگ ها و اخلاق ها" بودن، خودش جوابی هست به سوال "چرا زندگی کنیم"اما این ربطی نداره به اینکه "چرا ما زندگی کنیم؟" /