تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 36

نام تاپيک: هر کسی میتونه به سوال من جواب بده، پس میشه یه راهنمایی به من بکنید لطفا؟

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

به نظرم شما اول باید شروع کنید به پاک کردن فایلایی که اهمیت خیلی کمی دارن و وقتی پاک کردید خود به خود این وسواس و دغدغه کم اهمیت تر میشه
    چرا اسم می ذاری رو بچه مردم(شوخی)
    به نظر من ولی دلیلی نداره ادم چیزی رو که می دونه بعدا بهش احتیاج پیدا می کنه رو بندازه دور!
    دوست من شما یه نمونه از چیزایی که می گی به دردت نمی خوره رو نام ببر ببینیم چیه و در چه سطحیه...

2. این کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

به نظرم شما اول باید شروع کنید به پاک کردن فایلایی که اهمیت خیلی کمی دارن و وقتی پاک کردید خود به خود این وسواس و دغدغه کم اهمیت تر میشه
    آقا ساسان.. دستت درد نکنه، فعلاً با همین راه حل شروع میکنم..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

چرا اسم می ذاری رو بچه مردم(شوخی)
    به نظر من ولی دلیلی نداره ادم چیزی رو که می دونه بعدا بهش احتیاج پیدا می کنه رو بندازه دور!
    دوست من شما یه نمونه از چیزایی که می گی به دردت نمی خوره رو نام ببر ببینیم چیه و در چه سطحیه...
    ببین آخه من خیلی چیزا رو نگه داشتم به امید این که بعدا ممکنه به دردم بخوره. میگن 100 روز به بار، 1 روز به کار. ولی باز بعضی وقتا فکر میکنم آیا من در 120 سال آینده اصلا ممکنه این فایل به دردم بخوره؟
    همه نوع فایلی دارم دیگه... مثل انبار خونمون می مونه. چه میدونم عکس، فیلم، مستند علمی، برنامه های کامپیوتر، هر چی... هر چی که فکر میکنم ممکنه بعدا بخوام خودم نگاه کنم یا به کسی نشون بدم.

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

ببین آخه من خیلی چیزا رو نگه داشتم به امید این که بعدا ممکنه به دردم بخوره. میگن 100 روز به بار، 1 روز به کار. ولی باز بعضی وقتا فکر میکنم آیا من در 120 سال آینده اصلا ممکنه این فایل به دردم بخوره؟
    همه نوع فایلی دارم دیگه... مثل انبار خونمون می مونه. چه میدونم عکس، فیلم، مستند علمی، برنامه های کامپیوتر، هر چی... هر چی که فکر میکنم ممکنه بعدا بخوام خودم نگاه کنم یا به کسی نشون بدم.
    اول اینکه یه هارد اکسترنال 2 ترا تهیه کن .

سعی کن جدید ترین ورژن هر چیزی رو جایگزین ورژن های قدیمی تر کنی مثل نرم افزارا . لازم نیست تمام ورژن های یه نرم افزارو آرشیو کنی ( مثل Office )

کلا اولویت بندی کن واسه خودت که کدوما مهمترین مثلا یه نفر عاشق فیلمه ، آرشیوه فیلم داره و هیچکدومم پاک نمیکنه اشکالی هم نداره .

یه نفر آرشیو مستند داره یه نفر عکس الی آخر .

به اینم میتونی فکر کنی که در آینده اگه سرعت های فضایی اینترنت رایج بشه خیلی از این فایل های الان رو اگه پاک هم کنی بعداً میتونی دانلود کنی .

الان توی جاهایی که سرعت اینترنت بالاست اصلا کسی چیزی ذخیره نمیکنه روی هاردش فیلم و سریال و موسیقی رو آنلاین میبینن و گوش میدن ( Streaming ) و فایل های شخصی هم که دارن مثل عکس و Document ها رو توی فضاهای آنلاین آپلود میکنن.
    و حتی بازی هایی هم هست با حجم های بالا که Stream میکنن یعنی آنلاین بازی میکنن.

اگه ذخیره هم کنی شاید چندین سال دیگه مجبور بشی از بین ببریش . مثلا الان کسی که آرشیو فیلم های زبان اصلی رو روی VHS جمع کرده از
    قدیم غیر از اینکه جا میگیره چیز دیگه ای هم داره واسش ؟ وقتی میشه با بهترین کیفیت دانلودش کرد ؟

6. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اول اینکه یه هارد اکسترنال 2 ترا تهیه کن .

سعی کن جدید ترین ورژن هر چیزی رو جایگزین ورژن های قدیمی تر کنی مثل نرم افزارا . لازم نیست تمام ورژن های یه نرم افزارو آرشیو کنی ( مثل Office )

کلا اولویت بندی کن واسه خودت که کدوما مهمترین مثلا یه نفر عاشق فیلمه ، آرشیوه فیلم داره و هیچکدومم پاک نمیکنه اشکالی هم نداره .

یه نفر آرشیو مستند داره یه نفر عکس الی آخر .

به اینم میتونی فکر کنی که در آینده اگه سرعت های فضایی اینترنت رایج بشه خیلی از این فایل های الان رو اگه پاک هم کنی بعداً میتونی دانلود کنی .

الان توی جاهایی که سرعت اینترنت بالاست اصلا کسی چیزی ذخیره نمیکنه روی هاردش فیلم و سریال و موسیقی رو آنلاین میبینن و گوش میدن ( Streaming ) و فایل های شخصی هم که دارن مثل عکس و Document ها رو توی فضاهای آنلاین آپلود میکنن.
    و حتی بازی هایی هم هست با حجم های بالا که Stream میکنن یعنی آنلاین بازی میکنن.

اگه ذخیره هم کنی شاید چندین سال دیگه مجبور بشی از بین ببریش . مثلا الان کسی که آرشیو فیلم های زبان اصلی رو روی VHS جمع کرده از
    قدیم غیر از اینکه جا میگیره چیز دیگه ای هم داره واسش ؟ وقتی میشه با بهترین کیفیت دانلودش کرد ؟
    آخ آخ آخ آخ... آره.. راست میگی. تا الان این جواب کاملترین جواب بوده. متشکرم. حتما به کار میگیرم. البته اینترنت و ذخیرش ابری و اینا که حالا حالاها به کار ما نمیاد...!
    ولی بعضی برنامه ها نسخه های قدیمشم نگه داشتم! مثلا kmplayer نسخه 3.0.0.1439 بهتره تا نسخه های جدیدش که خیلی اذیت میکنه! الان من همینو چجوری میتونم انتخاب کنم که نسخه ی جدیدش رو با امکانات بیشتر نگه دارم یا نسخه قدیمیشو با امکانات کمتر ولی راحت تر؟

یکی از مشکلات منم همین انتخاب کردنه..
    بازم اگه نظری به ذهنتون رسید بگید.. من فکر میکردم فقط منم که فایلامو نگه میدارم. بقیه این مشکلاتو ندارن. اکثراً پیشنهاد خرید فضای بیشتر دادن.
    Last edited by smile2life; 26-03-2014 at 21:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بیشتر من میخواستم یکی که طرز فکر راحت و easygoing داره، طرز فکرشو اینجا به اشتراک بذاره که من یاد بگیریم و دل به فایلام نبندم و راحت پاکشون کنم. به نظر من فضای بیشتر راه چاره نیست. چون هر چی فضا اضافه کنم، فایل هم اضافه میشه.

یه چیزی مثل این: "مال دنیا ارزش نداره، هر چی اینجا از مال دنیا جمع کنی، پس فردا باید بذاری و بری تو یه وجب خاک بخوابی" <<<<<<<-------- یه همچین چیزی میخوام! کسی از این طرز فکرا نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من فایل هایی که بیشتر از سه ماه توی آرشیو بمونه و حتی یک بار هم استفاده نشه رو پاک میکنم .
    این طرز فکر منه
    مطمئن باش پشیمون نمیشی و به هیچ دردی نمی خورن .
    سعی کن توی زندگی هم خودتو بتکونی و همیشه سبک و تازه باشی

10. 2 کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من هم تقریبا مبتلا به این قضیه بودم و تو ترکم

این حرفو قبول دارم که خیلی فایلا آدم فک میکنه به درد نمیخوره اما یه روزی به کارش میاد تا حالا واسه خودم چندین بار شده، اما خیلی وقتا اینجوری نیست و واقعا به درد نمیخوره

راهی که من انجام میدم اینه که وقتی برای یه فایل متحیر میشم همه احتمالات رو در نظر میگیرم، از قبیل اینکه آیا ممکنه در آینده بخوام به کسی نشون بدم؟ ایا ممکنه به نحوی موقعیت یا کاری که بخوام انجام بدم به اون فایل احتیاج پیدا کنم؟ آیا.. آیا... و آیاهایی که هرکس واسه خودش داره، اگه ببینم جواب همش منفیه پاک میکنم که تا حالا نشده پشیمون بشم از پاک کردن و فضای زیادی ازین طریق به دست آوردم، البته ممکنه خیلی از فایلا ازین فیلتر رد نشن در اون صورت مرحله بعد اینه اون فایلایی که جواب اون سوالاش مثبته رو اولویت بندی میکنم که احتمالش چند درصده، اگه احتمالش زیاد بود نگه میدارم اما اگه احتمالش کم بود: 1. فکر میکنم ارزش نگه داشتن و پر شدن هاردمو نداره و بعدا هم میتونم دوباره دانلود کنم یا بهش دسترسی پیدا کنم و بازم پاکش میکنم 2. به نحوی آرشیو میکنم یا رو دی وی دی یا هارد دیگه ای
    اکثرا هم کارم به آرشیو نمیکشه
    Last edited by jahangir1400; 26-03-2014 at 22:55.

12. این کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

با تشکر فراوان از کاربران
    pc-game و jahangir1400

فکر می کنم باید همین رویه که شما پیشنهاد کردید رو پیش بگیرم...

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

منم یه راه حل دارم(هار خودم یه ترا هست و زود پر میشه)
    تمامی سریال ها رو تا فصلی که دیدید حذف کنید چون دیگه نه حوصله و نه وقت دارید از اول ببینید اگه کسی هم بیاد وقت نداره همشو ببینه پس بهتره حذف شن(اگه قراره به کسی بدین رو دی وی دی رایت کنین با فرمت های mkv الان دیگه هر فصل روی یک یا دو دی وی دی رایت میشه)
    آهنگ های رو که طی دوماه گوش نکردن رو حذف کنید چون معمولا از هر آلبوم چندتاآهنگش قشنگه وبقیه روآدم گوش نمیکنه
    عکس ها رو دسته بندی کنید وبه جز عکس هایی که شخصی و یادگاریهستن و عکس های که استفاده علمی و .. دار بقیه رو پاک کنید معمولا عکس های جالب برای بار اول جالبن و بعد اون جذابیتشون روو از دست میدن
    نرم افزار هارو هم سعی کنید برز ترینشون رو نگهداری کنید و بقیه رو حذف کنید
    در مورد فیلم ها هم فیلم هایی که دیدین رو حذف کنید مگر اینکه که خیلی جال باشن(مثلا من ارباب حلقه ها رو 3 بار دیدم و بازم خسته نشدم)
    با این روش تقریبا همیشه جای خالی دارین وقتی یه چیز جدید میاد باید قدیمیش رو پاک کنید وهمیشه فضا دارین

15. 2 کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •