تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما عدم رویت دلیل بر عدم وجود است ؟

راي دهنده
47. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

9 19.15%
  • خیر

36 76.60%
  • نمی دانم

2 4.26%
صفحه 2 از 10 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 97

نام تاپيک: { عدم رویت دلیل بر عدم وجود است ؟؟؟ }

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

اون فیفایاری ها به درد خودشون میخوره چون به صورت علمی ثبت نشده، از گودزیلا و سیمرغ هم فیلمبرداری شده، ولی اینا جایی ثبت علمی نشدن ولی مریخ ثبت علمی هست.
    من ادعا میکنم گودزیلا وجود داره، چطوری میخوای بگی وجود نداره؟

سئوال : شما از چه کسی دارین میپرسین یک پدیده ای موجودیت داره یا نداره؟
    پاسخ : یک انسان

سئوال : انسان برای تشخیص موجود بودن یا نبودن یک پدیده به چه نیاز دارد؟
    پاسخِ شما؟

(این علامت سئوال که گذاشتم یعنی جوابش با شما)

دیدن هر چیز شرایط خاص خودشو داره شاید یه پدیده ای رو ما فیلم برداری بشه ثابتش کرد و شایدچیزدیگه ای رو با میکروسکوپ و شاید با ...
    چون مریخ با فیلم برداری دیده میشه قرار نیست که ارواح هم با فیلم برداری دیده بشن این یک

و دوم اینکه این فیلمی که شما میبینی اگرچه با چشم خودت میبینی ولی خودت اون فیلم رو نگرفتی اگر سیاره مریخ رو از نزدیک با چشم خودت دیدی اونوقت میشه از طریق حس های پنجگانه.

جواب سوالتون:

تنها و تنها فایده ی اون موجود. درک فایده ی برخی موجودات از انسان بر نمیاد.
    مثلا من و خیلی های دیگه فایده ی اپاندیس رو در بدن نمیدونیم و این یعنی که اون وجود نداره چون فایده ی اونو نمیدونیم. ؟
    Last edited by Demon King; 24-03-2014 at 17:47.

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دیدن هر چیز شرایط خاص خودشو داره شاید یه پدیده ای رو ما فیلم برداری بشه ثابتش کرد و شایدچیزدیگه ای رو با میکروسکوپ و شاید با ...
    چون مریخ با فیلم برداری دیده میشه قرار نیست که ارواح هم با فیلم برداری دیده بشن این یک

و دوم اینکه این فیلمی که شما میبینی اگرچه با چشم خودت میبینی ولی خودت اون فیلم رو نگرفتی اگر سیاره مریخ رو از نزدیک با چشم خودت دیدی اونوقت میشه از طریق حس های پنجگانه.

جواب سوالتون:

تنها و تنها فایده ی اون موجود. درک فایده ی برخی موجودات از انسان بر نمیاد.
    مثلا من و خیلی های دیگه فایده ی اپاندیس رو در بدن نمیدونیم و این یعنی که اون وجود نداره چون فایده ی اونو نمیدونیم.
    ببین، مهم نیست کی فیلم میگیره.

مهم اینست که تحت شرایط یکسان هرکسی با یک ابزار میتونه اونو درک کنه.

یعنی تلسکوپ رو به من بدن یا به هرکسی، میتونه مریخ رو ببینه، میکروسکوپ رو به من بدن یا هرکسی میتونه باکتری رو ببینه و درک کنه.

به این میگن موجودیت علمی، یعنی دیدن یا ندیدنش تبصره نداره، تحت یک شرایط مشخص برای همه موجودیتش قابل اثباته.

اینکه شما میگی روح و جن رو فیلم گرفتن، باید جلوی من هم بتونن فیلم بگیرن، جلوی دانشمندان و اساتید دانشگاه هم باید بتونن فیلم بگیرن، انموقع دیگه تحت شرایط نیست.

اگر تحت شرایط بود و وجودش فقط برای یکسری از ما بهترون قابل درک بود، میشه توهم و تخیل.

جوابی هم که به سئوالم دادین بی ربط بود، انسان تو تخیل خودش میتونه هرچیزیرو مفید فرض کنه، اما یک پدیده تخیلی مفید الزامی برای موجودیت ایجاد نمیکنه.

3. 5 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

ببین، مهم نیست کی فیلم میگیره.

مهم اینست که تحت شرایط یکسان هرکسی با یک ابزار میتونه اوندرک کنه.

یعنی تلسکوپ رو به من بدن یا به هرکسی، میتونه مریخ رو ببینه، میکروسکوپ رو به من بدن یا هرکسی میتونه باکتری رو ببینه و درک کنه.

به این میگن موجودیت علمی، یعنی دیدن یا ندیدنش تبصره نداره، تحت یک شرایط مشخص برای همه موجودیتش قابل اثباته.

اینکه شما میگی روح و جن رو فیلم گرفتن، باید جلوی من هم بتونن فیلم بگیرن، جلوی دانشمندان و اساتید دانشگاه هم باید بتونن فیلم بگیرن، انموقع دیگه تحت شرایط نیست.

اگر تحت شرایط بود و وجودش فقط برای یکسری از ما بهترون قابل درک بود، میشه توهم و تخیل.

جوابی هم که به سئوالم دادین بی ربط بود، انسان تو تخیل خودش میتونه هرچیزیرو مفید فرض کنه، اما یک پدیده تخیلی مفید الزامی برای موجودیت ایجاد نمیکنه.

آیا شما روش مشاهده ارواح رو بلدی؟ آیا دیدن مریخ با تلسکوپ نیاز به تخصص نداره؟ پس یه متخصص حرفه ای چرا نتونه ارواح رو ببینه یا اونا رو احضار کنه؟

5. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

البته از موضوع تاپیک خارج نشید و فقط جواب این سوالو بدید.

عدم رویت دلیل بر عدم وجود است ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آیا شما روش مشاهده ارواح رو بلدی؟ آیا دیدن مریخ با تلسکوپ نیاز به تخصص نداره؟ پس یه متخصص حرفه ای چرا نتونه ارواح رو ببینه یا اونا رو احضار کنه؟
    تفاوت اینجاست که یک متخصص اخترفیزیک یا ستاره شناس مکانیزمی که با اون میشه وجود مریخ رو نشون داد رو توضیح میده و این مکانیزم قابل تکرار توسط سایرین است. یه متخصص حرفه ای روح هم اگه بتونه مکانیزمی ارائه کنه که بصورت قابل تکرار توسط سایرین باشه و بشه همون تجربه رو داشت قطعا این کارش اثبات به حساب میاد و این آزمایش دلیل کافی برای باور به وجود اون پدیده خواهد بود.

عدم وجود شواهد قابل تایید (بطور کلی نه صرفا رویت توسط چشم) دلیل لازم و کافی برای باور به عدم وجود است ولی دلیل کافی برای عدم وجود نیست. مفهوم باور (Belief) رو با دانش (Knowledge) نباید اشتباه گرفت.

Absence of evidence IS evidence for absence

8. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه L͠øneWolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    ۴۱ تریلیون کیلومتری آلفا قنطورس

پيش فرض

بستگی به شیء داره. گاهی عدم رویت (=در کل تجربه) دلیل بر عدم هست گاهی نیست. مثلا روئت نشدن با تعریف شیء در تضاده پس ندیدنش نبودنشو نتیجه می ده. گاهی هم ندیدن دلیل بر نبودن نیست...

در کل مجموعه روش هایی برای اثبات نبود هست که به عنوان Proving a Negative شناخته می شه که می تونین با جستجو پیدا کنین.

10. این کاربر از L͠øneWolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شنا اول باید این کلمه رویت رو برای ما تعریف کنید
    ایا معنی کلمه رویت در این جمله و سوال فقط رویت به معنی قوه بیانی انسان هست؟ یا نه رویت به معنی دریافتن و دانستن و شناختن هست؟

اگر منظور شما دیدن هست جواب خیر هست و ندیدن چیزی دلیل بر نبودنش نیست مثل باد یا حرارت یا مغناطیس که دبده نمیشن و ما اونها رو میشناسیم و وجود دارند
    ولی اگر منظور دریافتن و شناختن چیزی هست جواب بله و تا وقتی ما چیزی رو نشناختیم ما مبنا رو بر نبودن میگذاریم و هروقت ما شناخت پیدا کردیم و رویت کردیم چیزی رو بر وجودش میشه مهر زد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ما باکتری و قارچ و ویروس و ... رو شناختیم و با ازمایش تکرار پذیر و اثرات و دلایل وجود اونها رو کاملا رویت کردیم ( هرچند با چشم هم تمام این موارد قابل دیدن هستن برام عجیبه که شما اونها رو غیرقابل رویت فرض میکینید)

ولی جن و ارواح ایا کوچکترین اثر ، دلیل ، مدرک و ... مبنی بر وجودشون دارید که قابل ازمایش باشه که بشه اونها رو تایید کرد؟

مثلا من برای شما زره بوزون هیگز رو مثال میزنم
    ایا علم تا چند سال میگفت این زره وجود داره یا خیر؟ مطلقا جواب خیر بود چون هیچ مدرکی برای وجودش وجود نداشت ولی وقتی با ازمایش این زره رویت شد حالا با قاطعیت میشه گفت بله این زره وجود داره

پس شما نمیتونید بگید چون خیلی چیزها قابل دیدن نیستن ولی میگیم وجود دارن پس جن و روح هم وجود دارند و این حرف جز مغلطه و توصل به جهل نیست

جن و روح وجود ندارند ولی اگر روزی کسی در ازمایش تونست اونها رو قابل رویت( نشانه و اثرات نه مطلقا رویت قوای بینایی) میشه پذیرفت که وجود دارند.

12. 4 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

زیاد قضیه رو پیچیده نکنیم

محدوده شنوایی انسان محدوده
    چون صدای فیل با فرکانس پایین و صدای دلفین با فرکانس بالا رو نمیشنویم یعنی وجود ندارن؟یا وجود دارن و ما ناقص هستیم؟
    ما فقط توانایی دیدن رنگ های بنفش نیلی آبی سبز نارنجی قرمز داریم یعنی نور های فرا بنفش وجود ندارن؟یا ما ناقص هستیم؟
    هرچیزی رو که نمیبینیم دلیل بر عدم وجودش نیست
    ندیدن چیزی اثبات بر وجود یا عدم وجودش نیست

14. 2 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

شنا اول باید این کلمه رویت رو برای ما تعریف کنید
    ایا معنی کلمه رویت در این جمله و سوال. آقط رامس معنی قوه بیانی انسان هست؟ یا نه رویت به معنی دریافتن و دانستن و شناختن هست؟

اگر منظور شما دیدن هست جواب خیر هست و ندیدن چیزی دلیل بر نبودنش نیست مثل باد یا حرارت یا مغناطیس که دبده نمیشن و ما اونها رو میشناسیم و وجود دارند
    ولی اگر منظور دریافتن و شناختن چیزی هست جواب بله و تا وقتی ما چیزی رو نشناختیم ما مبنا رو بر نبودن میگذاریم و هروقت ما شناخت پیدا کردیم و رویت کردیم چیزی رو بر وجودش میشه مهر زد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ما باکتری و قارچ و ویروس و ... رو شناختیم و با ازمایش تکرار پذیر و اثرات و دلایل وجود اونها رو کاملا رویت کردیم ( هرچند با چشم هم تمام این موارد قابل دیدن هستن برام عجیبه که شما اونها رو غیرقابل رویت فرض میکینید)

ولی جن و ارواح ایا کوچکترین اثر ، دلیل ، مدرک و ... مبنی بر وجودشون دارید که قابل ازمایش باشه که بشه اونها رو تایید کرد؟

مثلا من برای شما زره بوزون هیگز رو مثال میزنم
    ایا علم تا چند سال میگفت این زره وجود داره یا خیر؟ مطلقا جواب خیر بود چون هیچ مدرکی برای وجودش وجود نداشت ولی وقتی با ازمایش این زره رویت شد حالا با قاطعیت میشه گفت بله این زره وجود داره

پس شما نمیتونید بگید چون خیلی چیزها قابل دیدن نیستن ولی میگیم وجود دارن پس جن و روح هم وجود دارند و این حرف جز مغلطه و توصل به جهل نیست

جن و روح وجود ندارند ولی اگر روزی کسی در ازمایش تونست اونها رو قابل رویت( نشانه و اثرات نه مطلقا رویت قوای بینایی) میشه پذیرفت که وجود دارند.

من کی گفتم باکتری و ویروس قابل دیدن نیست من گفتم در شرایط عادی قابل دیدن نیست. و منظور من از رویت دیدن با حس بینایی انسانه و منظورم شناختن اون نیست.

و البته روش هایی برای دیدن ارواح هست اما کسی اونها رو امتحان نکرده. مثلا ما با میکروسکوپ باکتری رو میبینیم ولی کسی از خودش نمیپرسه که شرایط خاص دیدن ارواح چیه؟ عده ی زیادی هستند که ارواح رو دیدن ولی هنوز علم اونو ثابت نکرده.
    اما علم از عقل ناچیز انسان ساخته و وجود جن و ارواح رو عقل کامل خدا به ما فرموده.
    Last edited by Demon King; 24-03-2014 at 22:39.

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

جن و ارواح مربوط به دین و مذهبه و معمولا علم سراغ اینجور موردا نمیره چون نه بدرد انسان میخوره و نه فایده ای داره اما اطلاع از وجود باکتری ها کمک های زیادی رو به انسان کرده .

17. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •