دیگه فکر کنم این کدو که ببینین بقیش واستون آسون می شه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته اگه اولین کد دات نتتون هست که بعید می دونم!!![]()
دیگه فکر کنم این کدو که ببینین بقیش واستون آسون می شه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته اگه اولین کد دات نتتون هست که بعید می دونم!!![]()
Last edited by L͠øneWolf; 24-03-2014 at 01:54.
بله دقیقا اولین کد دات نتمه
فکر کنم لقمه کمی گنده س
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته از پروپرتی ItemsSource استفاده کنم
با استفاده از یکی از سه تا آپشن دیگه
ترجیح میدم شما زحمتشو بکشید توضیح بدید![]()
اتفاقا اگه یه مدت باهاش کار کنید می بینید که دات نت یکی از معقول ترین کتابخونه هاست که با ترکیبش با زبونی مثل C# عالی می شه. البته نمی دونم از چه زبونی استفاده می کنید.
برای مقدار دهی مقادیر کومبوباکس لازمه که با یه IEnumerable بایندش کنین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی قسمت قرمز بایندینگ انجام شده.
ضمنا برای رکوردهای DataGrid هم باید یه بایندینگ انجام بدید. برای این کار یه کلاس تعریف کردم و رکوردهای DataGrid رو به لیستی از اشیاء اون کلاس بایند کردم. (قسمت آبی)
روش دیگه استفاده از x:Static هست. کافیه یه لیست استاتیک تعریف کنید و توی XAML بهش بایند کنید:
با استفاده از x:Static شیء استاتیک رو به کومبوباکسمون بایند می کنیم.
یا می تونید از StaticResource استفاده کنید.
مرسی از وقتی که گذاشتید
با #C کار میکنم
من بیشتر به الگوریتم علاقمندم و مطالعه میکنم
حالا هم علاقمند شدم کدنویسی کنم و یه اپلیکیشن کار کنم
با جاوا و پی اچ پی و سی کدنویسی کرده ام و مفاهیم برنامه نویسی رو میدونم
ولی تا حالا به صورت کاربردی به کارشون نبرده ام
به سمت دات نت هم اومدم به خاطر تکنولوژیهای دم دستی که داره و همچنین ابزارهاش که کار رو واسه تولید برنامه های گرافیکی آسون تر میکنه
با توضیحات شما فکر کنم استفاده از ریسورس آسون تر باشه واسه من
برم کمی ور برم با برنامه م ببینم به کجا میرسم![]()
در کل بسته به نوع کار ممکنه به روش های مختلف نیاز داشته باشید. مثلا جایی که کار داینامیک می خواید با داده انجام بدید، کدنویسی C# خودشو نشون می ده.... همین!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)