اگه ترجیح به amd باشه ، منم فک کنم انتخاب بدی نباشه، البته اگه میتونستید افزایش بودجه داشته باشید که قطعا اینتل پیشنهاد میدادم. سی پی یو پیشنهاد شده سی پی یو قوی ست، البته توی سوکت قدیمی تر am3 چند سی پی یو هست که از این سی پی یو که تو سوکت fm2 هست بهتره . به عنوان مثال AMD FX-6350 ، اما من با پیشنهاد جناب علی رضا برای سی پی یو صرفا موافقم. حالا باز من به شخصه اگه میخواستم بخرم a6- 6400 3.9 را میخریدم که قیمتش از مدل پیشنهاد شده 160 تومن کمتر که توی سینگل کور ، زیاد کم نمیاره از اون مدل.البته اگه قرار باشه از همه کور ها استفاده بشه برای process کردن قطعا 6600 با تعداد هسته بیشتر و حافظه کش لول دو بیشتر و چه میدونم توربو کلاک بالاتر ، قطعا جلو میزنه .اما شما با نرم افزار های راه از همه هسته ها استفاده نمیکنید.
بنابراین من مادربرد مناسب تری رو برمیداشتم مثلا این F2A88x -D3H یا F2A88xm-HD3 که بعد ها میتونید گرافیک های خوبی روی اونها اضافه کنید و انتظار بازی رو هم با فریم متوسطی بکشید . ضمن اینکه pCi اکسرپس برد پیشنهاد من 3 هست و اون برد 2... و کلا برد معرفی شده به مراتب بهتره. رم هم که طبق معمول من نظرم با CORSAIR XMS3 8GB 240-Pin DDR3 1600