سلام دوستان
من سایجیک 13.1.4 رو روی گوشیم دارم و درست کار میکنه توی ورژن های بالاتر این مشکلاتی که گفتید برای بعضی ها به وجود میاد. این ورژن رو که گفتم دانلود کنید با همون دیتای خودش یعنی دیتای جدید رو شاید جواب نده. میتونید از سایت farsroid دانلود کنید. بعد از دانلود ابتدا پوشه sygic رو در حافظه گوشی کپی کنید نیازی نیست هیچ پوشه خاصی بسازید فقط کافیه این پوشه sygic رو درون گوشی (نه تویه هیچ فولدری) کپی کنید بعد از کپی، دقت کنید بعد از کپی پوشه، خود نرم افزار سایجیک رو نصب میکنید. در پوشه sygic باید این زیر پوشه ها باشد

و سپس در پوشه Maps باید این پوشه ها باشد

و در پوشه irn.rh.2011.01 هم باید فایلهای زیر باشد. مهم نیست که irn.rh.2010 باشه یا 2011 چون همه نقشه ها مربوط به سال 2010 هست و بعضی جاها به اسم 2011 گذاشته شده

بعد از نصب نرم افزار میتونید از قسمت تنظیمات منو رو فارسی کنید و صدای سارا رو توی همون سایجیک اگر باشه فعال کنید یا اگر نیست با خود سایجیک دانلودش کنید و بعد فعالش کنید. منو که فارسی بشه خودتون متوجه میشد باید چطور اینکار رو انجام بدید.
فقط یه مورد که برای خودم سواله اینه که چطور میشه یه موقعیت جغرافیایی رو به نرم افزار سایجیک یا گوگل مپ داد که اون رو روی نقشه نشون بده؟ اگر دوستان در این مورد اطلاعی دارند ممنون میشم راهنمایی کنند.اگر این امکان در دو نرم افزار ذکر شده وجود نداره لطفا یه نرم افزار که این قابلیت رو داره با ذکر آموزش به من معرفی کنید.
با سپاس از همه دوستان