تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: کندی گوشی اکسپریا سونی SP بعد از آپدیت شدن با اندروید 4.3 جیلی بین

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظرم این که درجا گوشی های سونی رو آپگرید کنید اشتباهه
    همیشه رام های جدیدش باگ داره و باید صبر کنید تا بیلد فاینال بیاد که طبق تجربه ، همیشه آخرین رام انگلیس و فرانسه خوب بوده

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام بنده حدود چهار ماهی می شه که گوشی اکسپریا SP رو خریدم در بهمن ماه آپدیت اندروید 4.3 اومد که گوشی رو داغون کرد حتی ریست فکتوری هم کردم بهتر نشد که نشد در اوایل فرودین 93 فایل دیگه ای برای آپدیت اومد با مشخصه ۱۲٫۱٫A.1.201 هر چند عملکرد گوشی رو بهتر کرد ولی هم چنان گوشی عملکرد خوبی نداره و بعضا هنگ می کنه در سایت های مختلف خوندم که مشکل از رام گوشیه و یا باید گوشی رو روت کنی و اینکه مود براویا کار نمی کنه ، لطفا دوستانی که در این خصوص اطلاعات مناسب دارند منو راهنمایی کنند چون واقعا از هزینه ای که کردم برای خرید این گوشی پشیمونم و اصلا راضی نیستم کاش هیچ وقت اندروید شو آپدیت نمی کردم و واقعا به یک نتیجه رسیدم یا باید اپل خرید یا سامسونگ ،سونی خیلی خیلی ضعیفه.
    سلام
    من چند تا پست اول شما رو خوندم و دیگه بقیش رو نگاه نکردم ، نمیدونم مشکلتون حل شده یا نه ولی به هر حال :

این مشکلاتی که میگین برای بیلد 266 هست که خیلی باگ داره ، الان چندوقته بیلد 201 اومده که خیلی خوب شده ولی نه اینکه بصورت Ota آپدیت کنید
    بهنرین راه آپگرید کردن گوشیهای سونی اینه که رامش رو دانلود کنید و با فلش تولز فلش کنید چون ، فول وایپ میکنید و در نتیجه یک رام تمیز دارید
    برای مشکل رم هم با یه تسک کیلر خوب مثل gemini taklier خوب میشه تقریبا ( من با همین برنامه در رام 4.3 با بیلد 201 حدود 500 مگ رم خالی دارم ، یعنی به اندازه همون 4.1 )
    بعد اگه گوشیتون رو روت کنید ، یه فیکس هست که تمام مشکلات بیلد 201 رو رفع میکنه ، مثل مشکل رم و براویا و .....
    این مشکلات شما 90 درصدش بخاطر آپدیت کردنتون به صورت ota هست.من خودم 4 تا گوشی مختلف سونی رو بصورت ota آپ کردم ، همین مشکلات رو دااشتن ولی وقتی با فلش تولز فلش کردم ، این مشکلات رو نداشتن
    آهان راستی خواستی رامش رو دانلود کنی ، برای sp بهترین رام 4.3 بیلد 201 مال خاورمبانه یا usa t-moile هست ( دومی زبان فارسی نداره )
    موفق باشید
    Last edited by Abdolreza2012; 21-04-2014 at 12:37.

3. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه cuteetuc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    منم دقيقا همين مشكل رو پيدا كردم.سوني sp رو به 4.3 آپديت كردم و آپديتهاي ديگه از جمله آپديت آلبوم و واكمن رو هم انجام دادم.گوشي خيلي كلنگ شده همش توي هنگ به سر ميبره!!!!! واقعا نميدونم چه بكنم .از طريق updatecnetre خود گوشي و با wifi آپديت كردم.اساتيد راهنمايي كنند كه چه بكنم.چند تا از اساتيد آيتمهاي رو توي پستهاي بالا مطرح كردن كه اصطلاحات سنگين و نامانوسي براي من هستش.خواهش ميكنم به زبان ساده تري اگه امكان داره راهنمايي بفرماييد كه چجوري مشكل رو برطرف كنم؟؟ اين گوشي تاچش هم مشكل داره؟!!! يا گوشي من به خاطر هنگ كردنش 6 ميزنه؟؟؟!!!!!!!
    ممنون ميشم اساتيد راهنمايي بفرمايند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

کاستوم رام ultimate blacl sp v3 رو نصب کنید فوق العادست
    نه هنگ نه کندی
    فقط مصرف باتریش بالاست

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه هنگ نه کندی
    فقط مصرف باتریش بالاست
    باتشكر از جوابت ايني كه گفتي رو از كجا و چجوري بگيرم؟؟!!

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

باتشكر از جوابت ايني كه گفتي رو از كجا و چجوري بگيرم؟؟!!
    توی اینجا همه چی در موردش گفته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

نه هنگ نه کندی
    فقط مصرف باتریش بالاست
    بهترین رام چیه واسه Sp که مصرف باتریش بالا نباشه ؟ به عبارتی کاربران از کدوم رام بیشتر استفاده میکنند؟

داره خودمونی میشه riza.akbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    روی زمین خدا

پيش فرض

با این تفاسیر بهتره به همین وضع استفاده گوشی رو ادامه بدم آپدیت نکنم بهتره فک کنمـــــــــــ....

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با این تفاسیر بهتره به همین وضع استفاده گوشی رو ادامه بدم آپدیت نکنم بهتره فک کنمـــــــــــ....
    آره به نظر منم نكني بهتره...تازه به مشكل جديد هم اينه كه موقعي كه ميخواي تماس بگيري صفحه خاموش ميشه و مكافات داري ببيني آيا شماره گرفته يا نه؟!!!!اگه بخواي به منويي چيزي هم دسترسي داشته باشي واويلا؟!!آقا اين مشكل حل نميشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

یه اپدیت دیگه از اندروید 4.3 داره میاد با بلد 205 که واسه فیکس باگ ها هست نهیتا 15 10 روز دیگه میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •