بنظر شما کدومش بهتره ؟
بنظر شما کدومش بهتره ؟
n56jr با گارانتی سازگار نیست و اکثرا با گارانتی سریر دارند .
خودم الان بین این سه تا موندم :
- asus n550 با دو گیگ گرافیک و صفحه غیر لمسی
- asus n56jr
- asus n56vv با گرافیک دو گیگ
خب بنظر شما با توجه به کاربردهای ویگردی - عکس - موسیقی - اتوکد کدومش از نظر هزینه به صرفه تره؟ اگه با گارانتی سازگار نباشه آیا گارانتی سریر یا ویستا یا آوات قابل اعتماد هستند ؟
هرچند همچنان lenovo z510 با اون قیمت خوشگلش قلقلک می ده
گرافیک 2 asus ها رو انتخاب می کنم چون بعد می دونم گرافیک 4 و صفحه لمسی بدردم بخوره
Last edited by hobor971; 16-03-2014 at 15:46. دليل: اضافه کردن پاراگراف آخر
خودتون میگین استفاده زیاد از گرافیک دستگاه ندارین پس میشه n56jr حرف کرد
به نظر خودم n550jv بهترین لپ تاپه
خیلی ریز بینانه هم به قضیه نگاه نکنین لپ تاپ ها اکثرا در یک سطحن حداکثر 20 درصد قویتر یا ضعیف تر باشن که برای شما محسوس نیست مهم امکاناته که n550 داره
یه نگاه به اندازه کارت گرافیک کیستون نگاه کنین بعد مقایسه کنین با کل سایز لپ تاپ ...
صفحه ips و 4 تا بلندگو و کولینگ بهتر و متفاوت طراحی بدنه که از همه لپ تاپ ها زیباتره
کانفیگ 4 گیگ گرافیک و بدون صفحه لمسی بهترین گزینست
خیلی ممنون از راهنماییت. امشب رفتم چند مدل دیدم ؛ قیمتها خیلی بالا رفته. n550 که بعضی سایتها تا 3900 زده بودند قیمت می داد 4200. خلاصه فروشنده نگذاشت n550 بردارم. گفت تو با این کاربرد بدردت نمی خوره و بیا k551 بخر. خودم هم دودل بودم بین اینا. والا موندیم چه بکنیم.
Asus n550?
Z510?
K551?
Sent from my SGP321 using Tapatalk
من هنوز نفهمیدم کارتون چقدر به پردازنده احتیاج داره. تصویر زد ۵۱۰ رو بهتره از نزدیک ببینین. کلا خوبه ولی در تصاویر سیاه فیلم خوب نیست. اگه تصویرش رو پسندید همین بهترین گزینست. ولی اگر پردازنده پایینتر هم کارتون راه می انذازه بنظر همون ایسرهای full HD IPS بهترین انتخابه.
بنظر من سری k ایسوس نگیرین. N۵۵۰ هم احتمالا براتون هزینه اضافست.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
در حد وبگردی دانلود عکس های شخصی رو مرتب کردن موسیقی ها رو ذخیره کردن کمی اتوکد و فکر نکنم کار دیگه داشته باشم. تلوزیونم فول اچ دی هست و فیلم رو تو 46 اینج نی بینم بجای15 اینچ. خلاصه یه کاربرد داخل خونه. حالا بدم هم نمیاد یه چند تاگیم بزنم ولی نیازم نیست و اصلا اهل گیم نیستم. کلا می خوام یه چیزی بگیرم که کیفیتش خوب باشه و تا سه چار سالی راحت باشم و کم نیاره. خداییش یه لبتاپی بگید برم بخرم شر رو بکنم.
شرط میبندم طرف اصلاً با نوت بوک روشن کار نکرده
از صفحه افتضاح z510 چیزی نگفت؟
لپ تاپ چیزی نیست که به درد بخوره یا نخوره راحتی استفاده مهمه و قدرت دستگاه هر چه گرانتر دستگاه بهتر و بلعکس
انگار بگه سمند به دردت نمیخوره پراید بگیر
اتفاقا خودش مثال زد که تو ماشین دو نفره می خوای چرا اتوبوس می گیری.
اره خودم هم مشکل صفحه نمایش Z510 رو دارم . اضافه بر اینکه کانفیگ i7 رو 2800 قیمت داد . یعنی از n550 غیر لمسی گرافیک 2 گیگ تقریبا 500 تومن ارزونتر... فکر کنم همون n550 اگه 3300 گیر بیارم خوب باشه . که خوب تقریبا قیمت macbook air md760 می شه ...
خوب برادرهای عزیز و با تجربه خودم .... کدوم رو پشنهاد می کنین ...
اصلا الان که همدیگه رو شناختیم و دوست شدیم این شما و این کارت اعتباری من با حدود 3.000.000 تومن پول توش ....بفرمایید امروز عصری برم چی بخرم ؟؟؟؟
![]()
کسی جواب نداد
تو بازار n56 اصلا وجود نداره. N550 هم با گارانتی های متفرقه و هر کسی هم قیمتی می ده. کانفیگ پایینش رو ( گرافیک 2 گیگ بدون تاچ) 3400 با گارانتی آورند(!) قیمت داد.
بازهم البته فروشنده کفت این بدردت نمی خوره و acer v3 بخر.
هنوز منتظر نظر شما هستم
پس اخرین انتخابتون n56vv 2G vga میتونه باشه بعد y510 بعد z510 i7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)