داداش تو کرکش نکردی بخاطر اینه
اگر کرکت درست و حسابی باشه اون اولش میگه اکانت ارویجین لاگین کن بعدش راحت رد میشه میاد تو بازی
داداش اون سیوی که بالا گذاشتم رو امتحان کردی ؟ کار نکرد ؟
داداش تو کرکش نکردی بخاطر اینه
اگر کرکت درست و حسابی باشه اون اولش میگه اکانت ارویجین لاگین کن بعدش راحت رد میشه میاد تو بازی
داداش اون سیوی که بالا گذاشتم رو امتحان کردی ؟ کار نکرد ؟
دوست عزیز کرکشکردم درست شد و درباره ی سیو هم ریختمش اما بازی تمام صفحه شروع نشد و مقداری از بالا و پایین صفحه مقداری سیاهه و باز اولش با فیلم شروع میشه لطفا بازم نظر بده امید جون و منتظر موندمو دیدم بازی از اول شروع شده و بازم اعصابم بهم ریخت ممنون میشم اگه کسی بلده کمکم کنه و ممنون از تو امید خان
Last edited by امیر تتلو; 15-03-2014 at 20:31.
البته تو بعضی سایتا خوندم باید به فایلی که اخرش sav نوشته 90 اضافه کنم یعنی :1234567890.sav و بازم درست نشد
داداش تو برو یه بار اون آموزش رو از اول تا آخر برو
بعد این فایلی که میزارم رو دانلود کن و ببین فایل سیوی که درست کرده تو مای داکیومنت اسمش چیه ، اینو با همون اسم جایگزین کن
این فایل سیو رو خودم روی ورژن آپدیت 1.2 میریختم بازی میکردم.
اما از من میشنوری آپدیت 1.4 بریز خیالت راحت بشه ، بازی روونتر شده و ماشین جدید اضافه شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز منظورت از خوندن راهنما رو نفهمیدم مگه راهنما هم داشت که از اول تا اخر بخونم و ببخشید ولی بازم نشد مثه اینکه باید قیدشو یزنم و چک کردم دیدم اسم فایلها مثه هم بود
داش من کی گفتم باید چیزی رو بخونی ؟یه بار دیگه پست منو با دقت بخون
![]()
ببخشید منظورم اونی بود که گفتید اموزش رو از اول تا اخر برو یعنی چی؟ حالا که درست نشده چیکار کنم ؟ تازه اپدیت 1.3 یا 1.4 رو تو اینترنت گیر نیاوردم ببخشید ولی اگه دوباره راهنماییم کنیو راه جدید پیشنهاد بدی ممنون میشم
Last edited by امیر تتلو; 16-03-2014 at 10:59.
دوست عزیز اپدیت بازی رو تو سایت های دانلود ایرانی بگردی هست
fix
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ali-u; 16-03-2014 at 12:13.
منظورم همون آموزش اول بازی هست دیگه![]()
من فایل آپدیت 1.4 رو از سایت سافت 98 گرفتم ، بعدش همون فایل سیو که تو صفحه اول گذاشته بودم رو ریختم و راحت همه ماشین های جدید هم باز شدن
فقط یه سوال همه رو باید تو ستینگز بریزم دیگه؟ نه؟ اپدیت رو از سایتی که دوستمون اقا علی پیشنهاد دادن گرفتم و جایگزین قبلی کردم و بدن کرک کردنش بازی بالا اومد اما بازم با فیلم شرو ع شد دستان فک کنم دیگه لبتابم شورشو دراورده و نمیخواد با سیو کامل بازیو بالا بیاره و همه ی راه ها رو امتحان کردم نشد و اگه کسی رهی میدونه بگه اگه نه فک کنم دیگه زیادی داره مسخره میشه و نمیخوام وققتونو بگیرم با ایین مشگل خنده دارم بازم ممنون از همه ی دوستان گلی که کمکم کردند
Last edited by امیر تتلو; 16-03-2014 at 16:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)