ممنون از مقاله کاملتون
لطف کردی
ممنون از مقاله کاملتون
لطف کردی
سلام
من vpn به کلاینت های تو شبکه دادم وه یه سور متصل شدن ولی وقتی به vpn کانکت میشن از اینترنت نمیتونن استفاده کنن میشه راهنمایی کنین که چه کاری باید انجام بدم ؟
سلام
شما احتمالا گزینه ی NAT رو تیک نزدین
Last edited by smss.exe; 21-05-2016 at 13:45.
سلام
من ویندوز سرور 2012 دارم
تمام مراحل با کمی تغییرات مشابه مطالبی که اینجا گفتید .
اما یه مسئله هست که هیجا نتونستم به جواب برسم .
یا اکثر کسایی که آموزش گذاشتن بلد نیستن یا بلد هستن و به کسی نمیگن .
یه جورایی فت کوزه گری بحساب میاد.
نوشتین که یک رنج آی پی مشخص کنید : یه IP اختصاص دادین 192.168.100.50
خب این IP رو از کجا آوردین ؟
فرقی نمیکنه این آی پی چی باشه ؟
چجوری باشه ؟
از دستور ipconfig با توجه به آدرس کارت شبکه بدست میاد ؟
لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه![]()
سلام
این IP رو هر چی که بخواید میتونید بدید. مثل DHCP میمونه و فقط واسه اینه که توی این رنج به کلاینت های که وصل میشن IP بده.
سلام دوست عزیز لطفا در مورد اینکه گفتید
کارت شبکه ی سرور باید حتما آدرس DNS داشته باشد. در غیر این صورت باید آن را در VPN Connection تنظیم کرد بیش تر توضیح بدین
از کجا بدونیم داره یا نه؟
دستیشو از کجا بیاریم؟
dns رایگان خوب سراغ دارین؟
Last edited by void1995; 11-11-2016 at 10:12.
کسی نسیت جواب بده؟
منظور از اینکه نام سرور باید بصورت fqdn باشه چیه؟
اگه نباشه کار نمیکنه؟
خوب چطور حللش کنیم؟
سلام
یک کاربر وقتی درخواستش و برای باز کردن یک سایت مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میده .کامپیوتر که yahoo.com نمیشناسه با ip کار میکنه برای اینکه این ادرس و تبدیل کنه به ایپی از یک پروتکل به اسم dns استفاده میکنه که کار dns تبدیل اسم به ip هستش .حالا کاربر برای اینکه این سایت و بتونه باز کنه درخواست باز کردن سایت اول میره کش dns خود کلایت اگر اونجا ادرس پیدا نشد میره روی host و اگر اونجا هم پیدا نشد درخواست برای سرور فرستاده میشه اگر اونجا هم ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نبود سرور اون درخواست میفرسته روی سرورهای root hint یا 13 سرور اصلی که تو دنیا هستند ) که اخرش با نقطه مشخص میشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تو root hint ها هم ادرس و پیدا نکرد میره روی سرور .com که بهش top level down میگن از اونجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیدا میکننئ به قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگن fqdn) full quality domain name ) حالا به کل ادرس . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] url) universal resourcelocaly)
بهتون پیشنهاد میکنم اگه تو شروع کار هستید حتمن با نت ورک پلاس شروع کنید
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)