باور کنید w804 تو تصاویر sd که اکثر ماها داریم از اون استفاده میکنیم از بقیه بهتره
من بدون گارانتی 42 گرفتم
خیلی باحاله
باور کنید w804 تو تصاویر sd که اکثر ماها داریم از اون استفاده میکنیم از بقیه بهتره
من بدون گارانتی 42 گرفتم
خیلی باحاله
تصاویر sd در 6850 و 8600 iهر دو از دیدگاه ادیتورها خوب توصیف شده
و با توجه به کیفیت عموما بهتر تصویر در la8600 و 6850 نسبت به 804 پس طبیعتا سورس sd رد این دو tv بهتر پخش میشه
804 به جز input lag بسیار کم اش هیچ ویزیگی برتری نسبت به 8600 و 6850 نداره
بهترین انتخاب از بین این دو f6850 هست
از دیدگاه avforums
w804
la8600
f6850
![]()
Last edited by magiteq1; 10-03-2014 at 22:44.
میشه اینپوت لگ توی اینکی tv هارم بگی چند هست مقدارش؟
la8600وla7400
سری 7 وسری 8 سامسونگ
و ایمپوت لگ اینا اون قدر هستش که توی بازی با ps3 معلوم بشه ضعفش؟؟؟
input lag در محدوده 30 مشکل ساز نیست ولی 50 یا 60 کمی مشکل درست میکنه
la8600 در بهترین حالت در محدوده 50 هست در کل حتی oled lg هم input lag خیلی بدی داره
سامسونگ و lg کلا input lag های کمی ندارن سری 8 و 7 هم در بهترین حالت 50 میلی هست و پلاسما f8500 هم بین 50 تا 60 و یک مدل هم 100
بهترین ها سونی و پانا هستن مثلا w804 و w904 حدود 10 تا 20 هستن که واقعا کم و فوق العاده ایده عال هست برای بازی در کل به نظر من w904 بهترین LCD FHD برای بازی هست در حال حاضر.
INPU LAG فقط در بازی مشخص میشه حالا چه کنسول رو وصل کردی باشی به TV و چه PC
میشه بفرمایید این input lag چی هستش و تاثیری در فوتبال دیدن هم داره ؟
تاخیر ورودی میزانی تاخیری هست که پس عمل , عکس العمل ان بر روی صفحه نمایش نمایان میشه
فرض کنید شما کلیک موس رو فشار میداد یعنی عملی انجام دادید و عکس العمل اش بر روی صفحه نمایش به عنوان مثال در بازی شکلیک کردن هست
هر چقدر تاخیر کمتر باشه شما عکس العمل رو سریع تر بر روی صفحه نمایش میبینید
input lag فقط در بازی مطرح هست چون شما با یکسری دستگاهای ورودی سر و کار دارید مثل موس و کیبورد و دسته
داداش این خاصیت واسه گیمه و اونم آنلاین و مولتی پلیر بیشتر خودشو نشون میده
ممنون از دوستای گلم به خصوص mosicr77 و magiteq1 عزیز .
یکی از آشناها تو بندر عباس برام 46 اینچ f6800 بدون گارانتی مالزی پیدا کرده 2800 .
میخوام خودم یه سر برم ببینم چطوریاست . اگه خریدم حتما تجربمو از این تلویزیون به اشتراک میذارم .
پس ال جی و سامسونگ توی یه سطح هستن توی این مثله نه؟
یعنی خیلی تابلو نشون میده؟؟ این w804 خوبه اما چنتا دلیلش ادمو منصرف میکنه موندیم چه بگیریم پس
همون طور که دوستمون mosicr77 هم گفتن اگر قصد انجام بازی های انلاین رو دارید به دلیل اینکه در مولتی باید حداقل تاخیر رو در واکنش هاتون داشته باشید input lag سرنوشت ساز میشه ولی برای بازی کردن سینگل خیلی مهم نیست چون با هوش مصنوعی طرف هستید پس مقدار 40 تا 50
برای بازی در حالت سینگل یعنی افلاین خیلی مشکل ساز نیست با خیال راحت f6850 رو بخرید
w804 اینقدر صعف داره که به طور کلی ادم رو منصرف میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)