زود بگیم؟
والا من که از یه آشنا و به صورت قسطی گرفتم، ولی تو سایت های مختلف از 700 هزارتومن هم دیدم که میفروشن و همچنین 1 مموری 8 گیگ هم روش هست.
صداش هم خیلی خوبه ، چون رو خودش هندزفری نیست ، هنوز نتونستم با هندزفریش رو هم امتحان کنم.
از راضی بودن هم آره خیلی راضیم ، خیلی خوبه.
فقط اگه روت بشه دستتون خیلی باز تره. این زمان شارژ شدنش هم یکم برام عجیبه که فکر کنم برای از 0 تا 100 یه 13- 14 ساعتی طول میکشه! آخرش هم به 100 نمیرسه و رو 99% میمونه. البته تو چندتا انجمن خارجی خوندم که این و خودشون تو بعضی تبلت ها طراحی میکنن که Overcharge نشه و به دستگاه آسیب نرسه.
-- امروز زدم شارژ زودتر شارژ شد و تا 100% هم رفت.
بعد دیگه اون مشکل Mx Player هست که الان دیگه هر فایلی رو میخواد باز کنه میپره بیرون ، به جاش از پلیرهای دیگه دارم استفاده میکنم.
یه مشکل هم تو آندروید مخصوصا 4.3 هست که بعضی وقت ها که میخوای یه برنامه یا بازی رو نصب کنی ، حتی اگه خیلی کوچیک هم باشه و جای خالی زیادی هم داشته باشی ، اررور "Out of space" میده و نمیتونی نصب کنی. برای درست کردنش هم باید فایل های Cache و اینا که اضافی هستن رو پاک کنی که خیلی هم کار راحتیه ، ولی دسترسی به روت میخواد. ( البته این فقط مربوط به این تبلت نیست و تو بیشتر دستگاه های آندرویدی دیده شده.)
بعد دیگه تاچش عالیه ، تا حالا که هنگ نکرده.
گفتم OTG هم بهش صل کردم ، هم فلش 8 گیگ و هم هارد 1 ترابایت بدون هیچ مشکلی اجرا کرد. سرعت اتصال به Wifi هم خیلی خوبه. سیم کارتم هم بیاد دستم 3G شو امتحان می کنم.
سوالی بود در خدمتم.
موفق باشید![]()