** پست اشتباه.
** پست اشتباه.
Last edited by VEXEL; 06-03-2014 at 16:21.
در مورد رم ، سیستم شما از رمهای DDR2 پشتیبانی میکنه. بهتره که رم با مشخصات رم قبلیتون تهیه کنین. همون 2 گیگ دیگه اضافه کنین مناسبه.
البته رمهای DDR2 بعلت قدیمی شدن یه مقدار در بازار سخت گیر میان و کمی قیمت بالایی دارن. به همین دلیل مدل خاصی رو نمیشه پیشنهاد داد.
در مورد گرافیک هم ، گرافیکهای کمپانی AMD که با چیپست Radeon هستند ، توسط برندهای مختلفی عرضه میشن که XFX هم یکی از اونهاست.
در کل همونطور که گفتم پیشنهاد میکنم از برند Sapphire تهیه کنین.
با سلام
نظر شما براي كارت گرافيك gigabyte GeForce GTX 650 1GB و Asus Radeon HD 7770 1GB چي هست آيا براي مادر برد گيگابايت مناسبه؟؟
كدوم شون رو پيشنهاد ميديد ؟؟
با تشكر و قدر داني از شما![]()
Last edited by vamper65; 22-03-2014 at 16:52.
7770 بهتر هست!(تقریبا اختلاف قابل توجهی هم دارند)
و اینکه مدل مادربورد رو باید بگید! گیگا اسم کارخونشه!
در کل اگه PCIe 16X داشته باشه ، مشکلی نخواهید داشت!
با سلام
دوست عزيز و گرامي تشكر بابت جواب به سوال م ___مشخصات سيستمي كه آقاي Vexel عرض كردن سيستم منه
و دوستان چند تا كارت گرافيك پيشنهاد دادن كه
ASUS Radeon HD 7770 1GB HD7770-DC-1GD5-V2
gigabyte GTX 650 1G __ GV-N650D5-1GI rev.2.0
Asus R7 250 1GB DDR5
Sapphire 7770 1GB DDR5
(همه كارت گرافيك ها نسخه يك گيگابايتي هستند)
( در ضمن آقاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعضي از دوستان Sapphire 7770 را پيشنهاد دادن ولي انگاري در بازار موجود نيست
در ضمن پاور سيستم رو هم به GREEN - GP530A-EU و يك رم دو گيگ هم ميخوام اضافه كنم
راستش نميدونم كدوم مورد را انتخاب كنم خواهش ميكنم راهنمايي م كنيدو اگر كارت گرافيك بهتري سراغ داريد معرفي كنيد
در نظر گرفتن اينكه مادر بردم گيگابايته كدام بهترين گزينه ست ؟؟ يا چي پيشنهاد ميدهيد ؟؟؟؟
قيمت كارت پيشنهادي تون رو هم امكان ش باشه بگيد ممنون ميشم
خيلي تشكر از همه دوستان محترم
Last edited by vamper65; 23-03-2014 at 10:17.
دوست عزیزم ، من کارت گرافیک گیگا رو پیشنهاد میدم .اما نه 650 خالی ، اگه هم قرار باشه 650 تهیه بشه 650 ti boost که اگه گیرتون بیاد که بعید میدونم 660 تومن قیمتشه ، ولی به نظرم تا بودجه شما یعنی تا 400 هزار تومن 7770 1G از برند گیگا رو تهیه کنید .مدل بردتون هم کاش میگفتید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در رنج قیمت 400 تومن همونطور که خودتون هم گفتین بهترین گزینه 7770 از AMD هست که البته به دلیل ورود گرافیکهای سری R7 و R9 یه مقدار سخت گیر میاد.
همونطور که دوستمون هم گفتن ، در صورتیکه بودجتون اجازه میده بهتره که GTX 650 Ti Boost رو از انویدیا انتخاب کنین که قیمتش تقریبا 650 هست.
سلام . دوستان میخام لپ تاپ asus n550jv بگیرم. کدوم گرافیک بهتره؟
geforce GT750 M یا intel HD 4600 ????????????????????
ممنون.
فوری لطفا!!!!!!!!!!![]()
گرافیک مجزا عملکرد بهتری نسبت به گرافیک مجتمع داخلی پردازنده داره. پس 750 بهتره.
لطفا برای ادامه بحث تاپیک جداگانه ایجاد کنین.
به نظر من شما یه رم دیگه بگیرید و 6 گیگ الی 8 گیگ خوبه فوقش 70 تومان درمیاد
و مدل ddr3 الی ddr5 خیلی خوبه ولی برای بازی رو مکس پاور ddr5 پیشنهاد میکنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)