تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: پیشنهاد سیستم تا 5 تومن

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مادربوردهای مختلف چیپست Z87 بغیر از یک سری قابلیت هایی که آپشنال هستند ، بیشتر برای کاربری های اورکلاکینگ و استفاده در مولتی کارتهای گرافیک با هم تفاوت میکنن.
    در صورتیکه بفکر استفاده از مولتی کارت برای گرافیک نیستین و یا بصورت حرفه ای اور نمیکنین نیاز به هزینه خیلی بالا نیست. در کل من هم مدل Z87-Pro از ایسوس رو مناسب میدونم.
    ولی در صورتیکه اور بصورت حرفه ای میکنین ، بهتره که مادروبرد متناسب با اینکار انتخاب کنین که دارای Water Block باشه و مناسب برای اور و استفاده از واتر کولینگ ها باشه.

هاردهای موجود در بازار هم با اینترفیس ساتا3 هستند. هرچند که از همه ظرفیتش استفاده نمیکنن.

2. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دقیقا همینطوره usb و بلوتوث و وایرلس که میشه به هر مینی اضافه کرد , پنلشم زیاد اهمیتی نداره بیشتر کارائی و سرعت دوام مین برام مهمه

فقط اون جملتونو متوجه نشدم که اون 5 تا گرافیک ساپورت میکنه و این 2 تا اما به هر حال رو هر دوو بیش از 2 تا کارت نمیشه گذاشت
    یکی هم اینکه اون 10 تا هارد ساتا 3 میخوره و این 6 تا , این هارد های معمولی سیگیت و وسترن موجود در بازار ساتا 3 هستند؟ راستی این مینی که گفتید هم رید داره؟

تشکر از همه دوستان
    هر 2 مادربورد از رید های 0 ، 1 ، 5 ، 10 پشتیبانی میکنن.

در مورد گرافیک:
    چیپ Z87 کلا 16 لاین برای PCIe ساپورت میکنه.(منظور از لاین همون x هست! )
    حالا اگه شما 1 کارت گرافیک داشته باشید، PCIe شما با پهنای باند 16x فعال خواهد شد!
    اگه 2 تا گرافیک باشه، هر 2 روز 8x فعال میشه!
    و اگه 3 تا گرافیک داشته باشید، یکی روی 8x و 2 تا روی 4x فعال میشه!
    وقتی گرافیکی با PCIe 4x کار کنه، یعنی 4 برابر پهنای باند کمتری بهش داده میشه و این در کارایی گرافیک ها خیلی تاثیر منفی داره! مخصوصا گرافیک های قوی و رده بالا.

به همین دلیل تعداد گرافیک ها محدود هست و مهم نیست که مادربورد شما 5 تا PCIe 16x داشته باشه، چون چیپ Z87 نمیتونه ازش استفاده کنه و حداکثر همون 2 تا گرافیک منطقی هست.

4. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تشکر خیلی دقیق توضیح دادین
    با این توصیفات همین مین خیلی منطقی تره
    در مورد اورکلاک , اگر سیستم یک سره اورکلاک کار کنه تو طول عمرش هیچ تاثیری نمیذاره؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تشکر خیلی دقیق توضیح دادین
    با این توصیفات همین مین خیلی منطقی تره
    در مورد اورکلاک , اگر سیستم یک سره اورکلاک کار کنه تو طول عمرش هیچ تاثیری نمیذاره؟
    در صورتیکه سیستم با توجه به شرایط اورکلاک ، منطقی و اصولی اور بشه مشکلی پیش نمیاد.

7. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تشکر فقط 2 تا آیتم نهائی زیرو توی سیستم در نظر بگیرید و نتیجه نهائی ببینیم چی میشه

یکی اینکه اگر کلا اورکلاک نکنم هم همین سیستمی که با دوستان بهش رسیدیم خوبه یا چیز بهتری تو این رنج قیمت میشه در نظر گرفت؟
    دوم اینکه مانیتور بخام دوبل کنم با کیفیت خوب و هزینه هم زیاد بالا نره (برای پائین موندن هزینه سایزشو کمتر کنین نه کیفیتو) 2 مانیتور دوبل چقد میشه؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به هرحال انتخاب سیستم بر پایه اورکلاکینگ انتخاب آینده نگری هست و در آینده میتونین با اور پردازنده شاهد افزایش کارایی باشین.
    در کل به نظرم همون سیستم مناسب خواهد بود.

در مورد مانیتور هم نظری ندارم !

10. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از مین هائی که 2 پردازنده ساپورت میکنند مین و یک cpu میشه انتخاب کرد که هزینش و قدرتش در همین حدود باشه که بعدا برای ارتقا یک cpu دیگه کنارش اضافه کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بعد از کلی زیر و رو کردن پردازنده زیرو از xeon E5 پیدا کردم , هزینش از cpu i7 قبلی کمتره و سرعتش بیشتر !

Intel® Xeon® Processor E5-1620 v2
    (10M Cache, 3.70 GHz)

هزینه این 294 $ و i7 قبلی 350 $

سرعت این 3.7 GHZ با 10m هم حافظه نهان
    سرعت i7 قبلی GHZ 3.5 با 8m هم حافظه نهان

پهنای باند این 59.7 GB/s
    پهنای باند i7 قبلی 25.6 GB/s

ساپورت رم این تا 256 GB
    ساپورت رم قبلی 32 GB

فقط این 40w مصرفش بیشتره که برا من مهم نیست و قبلی یه گرافیک intel برای کارای سبک داره که مصرف انرژی کم شه که باز برام مهم نیست همه کارهارو gforce کنه مصرفش یکم بالاتر میره دیگه چیز دیگه ای که نمیشه؟

دوستان لطفا شرکت کنند تو بحث و مینی هم که اینو ساپورت میکنه بگن چیه و هزینش چقدره و اینکه این انتخاب چطوره و آیا انتخاب بهتری هم هست؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

بعد از کلی زیر و رو کردن پردازنده زیرو از xeon E5 پیدا کردم , هزینش از cpu i7 قبلی کمتره و سرعتش بیشتر !

Intel® Xeon® Processor E5-1620 v2
    (10M Cache, 3.70 GHz)

هزینه این 294 $ و i7 قبلی 350 $

سرعت این 3.7 GHZ با 10m هم حافظه نهان
    سرعت i7 قبلی GHZ 3.5 با 8m هم حافظه نهان

پهنای باند این 59.7 GB/s
    پهنای باند i7 قبلی 25.6 GB/s

ساپورت رم این تا 256 GB
    ساپورت رم قبلی 32 GB

فقط این 40w مصرفش بیشتره که برا من مهم نیست و قبلی یه گرافیک intel برای کارای سبک داره که مصرف انرژی کم شه که باز برام مهم نیست همه کارهارو gforce کنه مصرفش یکم بالاتر میره دیگه چیز دیگه ای که نمیشه؟

دوستان لطفا شرکت کنند تو بحث و مینی هم که اینو ساپورت میکنه بگن چیه و هزینش چقدره و اینکه این انتخاب چطوره و آیا انتخاب بهتری هم هست؟
    هر گردی ، گردو نیست!
    این که 3GHz هست یا 4GHz یا ... چندان مهم نیست! مثلا من 6 7 سال پیشم یک پردازنده داشتم 3.6GHz بود! ولی حالا دارم از 3.5GHz استفاده میکنم!!

سری E برای کار های دیگه ای ساخته شده و ممکنه برای کارهای عادی کارایی پایینتری داشته باشه...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز این صحبت ها چیه با بچه که طرف نیستین , میدونم 3.6 قبلی شما با 3.5 الانتون یکی نیست اما اینی که گفتم 6 هسته داره و i7 چهار هسته , بنچاشم که نگاه کنین e5 که گفتم حتی تو بنچ یکم از اون i7 پائین تر زده اما اینو باید در نظر داشت که این e5 از xeon هست و تو کارهای دراز مدت سنگین خیلی بهتره و این از کش بالاشم قابل تشخیصه و کلا cpu سروره , بعد هم xeon قابلیت اینو داره که روی مادربورد بعدا هم میشه یه cpu دیگه در همین حد قدرت کنارش اضافه کرد اما اون i7 در حد کمی میشه ارتقاش داد و بعد از اون سیستمش تغییر میکنه و باید مین هم عوض شه و کلا هزینه زیادی هدر میره ...
    اگر دوستان لطف کنن بگن چه مینی برای این cpu xeon e5 خوبه ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •