تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: فوری:کیس آینده دار نهایتا 6تومن.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

خیلی ممنون بابت پیگیریتون...
    من فکر میکنم همون دوتا 8 رو میگیرم...
    یک سوال:
    چرا سوکت 2011 رو انتخاب کردید؟

شما که رم 4 کاناله استفاده نمیکنید!(در حالی که یکی از بزرگترین برتری های 2011 همینه)
    پردازنده هم که 4820 هست که در مقابل 4770 درمورادی هم شکست میخوره!(یهتره بگم معمولا شکست میخوره)

حالا یا باید بودجه رو افزایش بدید و پردازنده 4930 یا 4960 بردارید همراه با رم 4 کاناله!
    یا از پلتفورم 1150 استفاده کنید و یک پردازنده 4770K بگیرید همراه با مادربوردی مثل ASUS Z87-A !

کلا استفاده از پلتفرم 2011 برای پردازنده 4820 منطقی نیست!
    حالا اگه رمشم 2 کاناله باشه که دیگه کلا پول رو بیرون انداختنه...
    Last edited by Stream; 04-03-2014 at 17:29. دليل: متلک اندازی ممنوع!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

راستش من خودم زیاد سر در نمیارم ولی به اساتید اعتماد کامل دارم و میدونم اگه اقا حسام این سیستم رو پیشنهاد دادن
    حتما دلایله خاص خودشون رو داشتن....
    فقط اگه بشه خودشون تشریف بیارن و یه توضیح مختصر بدن ممنونشون میشم.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

راستش من خودم زیاد سر در نمیارم ولی به اساتید اعتماد کامل دارم و میدونم اگه اقا حسام این سیستم رو پیشنهاد دادن

دوست گرامی؛ بنده در اینجا بنا به دلایلی، نمی تونم موضوع رو باز کنم و شرح بدم!

البته در مورد رم چهار کاناله یا دو کاناله در سوکت 2011 به طور مفصل در صفحه ی قبل توضیح دادم که به نظرم اون همه توضیحات، کاملاً کفایت کنه و برای خریدار روشن خواهد شد که کدام انتخاب منطقی تریه.

شما اگر دوست داشته باشید و یا فکر می کنید سیستم پیشنهادی مناسب نیست و سیستم های بهتری هم وجود داره، کاملاً مختار هستید که از سوکت 1150 یا پیشنهادهای سایر دوستان رو خریداری کنید! برای بنده هیچ تفاوتی نداره که شما چی می خرید. چقدر ضرر می کنید یا چقدر سود می کنید. انتخاب درست می کنید یا انتخاب غلط. ریش و قیچی به طور کامل دست شماست و بنده و هیچ شخصی دیگه ای، تونایی تحمیل پیشنهادی رو به شمای نوعی نخواهیم داشت.

ضمناً سیستم پیشنهادی بنده به شما ابداً بهترین حالت و بهترین انتخاب و ایده آل نیست! بنده هیچوقت هیچ ادعایی در این زمینه نداشتم و نخواهم داشت!
    خرید یک سیستم اصولی تر، حرفه ای تر و آینده دار تر که تخصصی کار شما باشه؛ خیلی بیش از اینها بودجه می طلبه! مخصوصاً اگر کار شما حرفه ای و فراتر از حرفه ای باشه!! یعنی چیزی بخواید که با استانداردهای بین المللی یکی باشه و هیچگونه عیب و ایرادی نشه روش گذاشت و به طور تخصصی برای کار شما باشه، دو برابر بودجه ی بیشتر می طلبه!!
    البته نمیخوام بگم بودجه تون کمه، کاملاً کفایت می کنه. یعنی اگر کاربری شما چیزی در بازه ی نیمه حرفه ای تا حرفه ای بودن باشه و آینده نگری 3 ساله مد نظرتون باشه، مشکلی نخواهید داشت و این بودجه با چنین خواسته ای، سازگار و معقول هست.

عذرخواهی می کنم که نمی تونم دلایلم رو شما شرح بدم. بنده کاملاً به برتری 4770K بر 4820K ایمان و اذعان دارم و از قبل داشته ام. هیچکسی در هیچکجای دنیا نمی تونه ادعا کنه 4820 بهتر از 4770 هست! بر منکرش لعنت. اما دلیل اصلی، اصلاً به این موضوع ارتباطی نداره و دلایلی اصلی و مهم تر، چیزهای دیگریست که قابل بررسی در اینجا نیست!

بهتره خارج از این انجمن خودتون تحقیق کنید و از افراد حرفه ای که در کار شما برای خودتون الگو هستن بپرسید.

ضمناً موتورهای رندرتون رو نگفتید تا ببینیم سیستم پیشنهادی به طور 100% مورد تایید هست یا خیر. بنده هنوز سیستم پیشنهادی خودم رو برای شما 100% تایید نکردم و حتی سوکت 2011 رو هم هنوز 100% تایید نکردم!!!
    اول بفرمایید موتورهای رندرتون رو تا ببینیم اصلاً ok هست سیستم یا نه! شاید واقعاً 1150 براتون مناسب تر باشه و بیش از این بحث نکنیم سرش!

موفق باشید./
    Last edited by Hessam 2; 04-03-2014 at 18:34.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

مقایسه 4770K و 4820K :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] []=2030&cmp[]=1919

تازه این تست ها احتمالا با رم 4 کاناله هستند! حالا 2 کاناله رو خودتون تصور کنید...

بنظر شما خرید پلتفرم 2011 با پردازنده 4820 با هزیه بیشتر در مقایسه با 4770 منطقی هست؟

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مقایسه 4770K و 4820K :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] []=2030&cmp[]=1919

تازه این تست ها احتمالا با رم 4 کاناله هستند! حالا 2 کاناله رو خودتون تصور کنید...

بنظر شما خرید پلتفرم 2011 با پردازنده 4820 با هزیه بیشتر در مقایسه با 4770 منطقی هست؟
    امير جان 4770k قويترين cpu سوكت 1150 هستش و عملا در آينده امكان ارتقا رو اين سوكت وجود نداره !!!
    اين درحاليه كه استارتر قصد ارتقا اين سيستم رو در آينده دارند ! به نظر من سوكت 2011 انتخاب بهتريه !!!

6. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

امير جان 4770k قويترين cpu سوكت 1150 هستش و عملا در آينده امكان ارتقا رو اين سوكت وجود نداره !!!
    اين درحاليه كه استارتر قصد ارتقا اين سيستم رو در آينده دارند ! به نظر من سوكت 2011 انتخاب بهتريه !!!
    چرا. اتفاقاً سوکت 1150 قابل ارتقا به نسل جدید هست. اما 2011 آخرین نسل خودش رو سپری می کنه نسل جدیدی دیگر در این سوکت شاهد نخواهیم بود! میره دیگه برای سوکت بعدی که 2011-E در اواخر سال 2015 عرضه میشه احتمالاً.
    نسل جدید با نام Haswell Refresh در راه هست و بعد از عید قابل ارتقا به نسل جدید خواهد بود. اما 4770 با نسل جدید خودش، آنچنان متفاوت و برتر نخواهد بود و برتری محسوسی نخواهد داشت.

اما دلایل بنده جهت انتخاب سوکت 2011 باز هم به این موضوع ارتباطی نداره!

ضمناً من خودم هنوز پیشنهادم رو 100% تایید نکردم که سوکت 2011 یا 1150 مناسب باشه یا نه.
    چون ایشون موتورهای رندرشون رو هنوز نگفتن! اما 99% سوکت 2011 از دیدگاه خودم تایید شده اس! مگر اینکه سخن ناگفته اینجا به میون بیاد از طرف استارتر و 1150 رو ارجع بدونیم!
    حالا دیگه خودشون میخوان سوکت دیگه ای خریداری کنن، کاملاً مختار هستن و به ما ارتباطی نداره.
    Last edited by Hessam 2; 04-03-2014 at 19:04.

8. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا. اتفاقاً سوکت 1150 قابل ارتقا به نسل جدید هست. اما 2011 آخرین نسل خودش رو سپری می کنه نسل جدیدی دیگر در این سوکت شاهد نخواهیم بود! میره دیگه برای سوکت بعدی که 2011-E در اواخر سال 2015 عرضه میشه احتمالاً.
    نسل جدید با نام Haswell Refresh در راه هست و بعد از عید قابل ارتقا به نسل جدید خواهد بود.
    ممنون مطلب مفيدي بود( حداقل براي من چون نميدونستم ) ولي بازم به نظر من سوكت 1150 آينده اي نداره !!! چون 5770k ( البته اگه اسمش اين باشه ) به احتمال زياد نبايد فرق زيادي با 4770k داشته باشه ! اين در حايه كه تو سوكت 2011 دست آدم خيلي باز تره !!!

10. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ممنون مطلب مفيدي بود( حداقل براي من چون نميدونستم ) ولي بازم به نظر من سوكت 1150 آينده اي نداره !!! چون 5770k ( البته اگه اسمش اين باشه ) به احتمال زياد نبايد فرق زيادي با 4770k داشته باشه ! اين در حايه كه تو سوكت 2011 دست آدم خيلي باز تره !!!
    بله. یکی از دلایل اصلی در انتخاب با سوکت 2011 دقیقاً همینه.
    مصداقگر دیدگاه مو و پیچش مو هست.
    Last edited by Hessam 2; 04-03-2014 at 19:20.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

بشرطی که پردازنده حداقل 4930 باشه همراه با رم 4 کاناله، سوکت 2011 مناسبه!

ولی اینکه حالا هزینه بیشتری بکنند برای سیستمی که ضعیفتره، کاملا غیر منطقی هست!
    اگه هزینه بیشتر همراه با کارایی بالاتر باشه، 100% حق با شماست!

13. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه COD MW3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سیستم پیشنهادی به نظر من مناسبه.
    با توجه به سیستم که بر پایه سوکت 2011 هست و از قابلیت Quad Channel برای رمها پشتیبانی میکنه ، پیشنهاد میکنم رمها رو 4 تا 4 گیگ تهیه کنین.
    دوست عزیز به نظر من بهتره از قطعات جدید استفاده کنید..قطعات 3 سال پیش قدیمی شده اند....2014 بهتر است ..2011 که شما فرمودید سرعتش کمتر از 2014 ها است...البته من اصلا سر رشته ای ندارم ولی میدونم که جدید بهتر از قدمیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •