پس همون GTX 650 Ti رو میگیرمAsus GTX650 Ti OC DCII 2GB یا GIGABYTE GV-N65TOC-2GI rev 2.0 هر کدوم که موجود بود ...
ممنون![]()
پس همون GTX 650 Ti رو میگیرمAsus GTX650 Ti OC DCII 2GB یا GIGABYTE GV-N65TOC-2GI rev 2.0 هر کدوم که موجود بود ...
ممنون![]()
دقت کنین که گرافیکهای GTX 650 Ti و GTX 650 Ti Boost با هم متفاوتند و مدل Boost پیشنهادی بنده هست که عملکرد بهتری داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .... منظور این کارت (Asus GTX650 Ti OC DCII 2GB) هست دیگه ؟
میدونم اینجا درست نیست مطرح کنم ولی نظرتون در مورد این سه قطعه که ممکنه بگیرم چیه ؟
Intel core i5 4440یک سوالی که در مورد مین دارم اینه که اگر بخوام از گرافیک cpu استفاده کنم ( کارت فعلا نگیرم صبر کنم برای gtx750ti oc ) فقط خروجی HDMI داره ولی مانیتور من ورودی DVI ! تبدیلی برای این کار هست ؟
Gigabyte G1 sniperb5
Corsiair xms3 2x4GB DDR3 1600
مرسی
خیر ، منظور کارت مدل Ti Boost هست که در پست دوم لینکش رو هم گذاشته بودم !
قطعات انتخابیتون هم مناسبن و مشکلی نیست.
در مورد پورت خروجی هم میتونین از تبدیل HDMI به DVI استفاده کنین که در بازار هم موجود هست. البته من قیمتش رو ندارم ولی ممکنه قیمت نسبتا بالایی داشته باشه.
GTX650ti Boost کاملا از GTX650ti قویتره!
مثلا GTX650ti Boost از ایسوس:
ASUS GTX 650 Ti Boost OC DCII 2GB GDDR5
کد اسمش هم اینه GTX650TIB-DC2OC-2GD5
تفاوت ها بیشتر از دستکاری فرکانس و ... هست!
مثلا 650ti Boost رابطش 192 بیتیه! ولی ti ساده، 128 بیتی!
و...
سلام دوستان ... دیروز رفتم برای خرید قطعات ... فقط GTX 650 معمولی داشتن و مدل های بالا تر . طرف میگفت titan بردار
اما فعلا این قطعات رو به جاش گرفتم تا بعد ...
intel core i5 4440 قیمت : 545 تومن
gigabyte ga-h87-hd3 قیمت : 363 تومن ( گارانتی سه ساله آواژنگ )
2 ماژوال gell evo 4GB DDR3 1600 قیمت ( کلا ) : 276 تومن ( گارانتی لایف تایم سازگار )
1 . مین خوبه ؟ رم ها چطور ؟ خودم دنبال corsair بودم ....
2 . سی پی یو ها اینتل خمیر سیلیکن دارن دیگه ؟ ( یک مقدار کف هیت سینک بود ولی اصلا شبیه سیلیکن نبود)
دمای cpu رو حالت عادی 45 هست ...
محتوای مخفی: CASE
Last edited by hormozan m; 05-03-2014 at 23:32.
قطعات انتخابيتون مناسبن و مشکلى نيست.
دماى بيکارى پردازنده ميتونه پايينتر هم باشه. پيشنهاد ميکنم از خمير مرغوبتر استفاده کنين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)