همونطور که گفتم باید سقف بودجه رو مشخص کنین چون سیستم چند ده میلیونی هم میشه پیشنهاد داد !
در ضمن برای کاربری عادی و خانگی نیاز به هزینه بیشتر و تهیه چیپ گران قیمت Z87 برای مادربورد نیست.
همونطور که گفتم باید سقف بودجه رو مشخص کنین چون سیستم چند ده میلیونی هم میشه پیشنهاد داد !
در ضمن برای کاربری عادی و خانگی نیاز به هزینه بیشتر و تهیه چیپ گران قیمت Z87 برای مادربورد نیست.
۸۰۰ هزار تومان مادربرد سطح حرفه ایی برای اونهایی هست که یا اورکلاک میکنند یا ۲تا گرافیک رده بالای ۲ میلیونی روی سیستم میگذارند
برای شما برد ۴۰۰ هزار تومان هم کافی است
خودم برد ۴۰۰ هزارتومانی ASUS M5A97 PRO دارم و ۲ تا گرافیک 7870 انداختم روش هر چند اصلا همچین سیستم بستنی را توصیه نمیکنمبه هیچ عنوان حرفه ای نیست
حالا شده دیگه
گرافیک رده پایین ۴۰۰ هزار تومانی AMD RADEON 7770 از شرکت XFX میتواند ۳ عدد مانیتور همزمان با تصاویر متفاوت را پردازش کند4K هم پخش میکند
توجه کنید ۲سازنده پردازنده داریم که اینتل و AMD هستند و هر کدوم مادربرد مخصوص خودشان را دارند پس نمیتوانی مادربرد دارای سوکت پردازنده اینتل را بردارید و رویش پردازنده AMD بندازید
کارت گرافیک ربطی به مادربرد ندارد و همچنین حجم رم ۱ گیگابایت و ۲ گیگابایت نشانه قدرت گرافیکی نیست
رم حداقل ۴ گیگابایت و حداکثر ۸ گیگابایت مجاز است
2*4GB DDR3 1600 CL9
برای ذخیره اطلاعات اگر بودجه زیاد دارید SSD یا همون رم ریدر معروف بندازید حداقل ۱۲۸ گیگابایت با قیمت ۴۰۰ هزار تومان
هارد دیسک یک وسیله ذخیره اطلاعات است و ۱ ترابایت یا ۱۰۰۰ گیگابایت برای شروع کافی است از بزرگترین تولید کننده هارد شرکت سیگیت با قیمت کمتر از ۱۵۰ هزار تومان
توصیه من برای حجم بیشتر خریدن هارد اکسترنال (بیرونی) یا همون هارد آداپتور دار هست حالا هر وقت هارد پر شد میری اکسترنال میندازی که هم ضد شوکه و تو حرکت مثل هارد کامپیوتر خراب نمیشه و هم قابلیت حمل و نقل بالایش بدردت میخورد
پردازنده حداقل ۱۰۰ دلار بندازید و البته توصیه من ۱۲۰ دلار هست
AMD FX6300 با ۶هسته
مادربرد حداکثر ۱۰۰ دلار از شرکت ASUS
البته ASUS مدل برد من قدیمی هست
رم هم تقریبا ۵۰ دلار میشود
گرافیک حداقل ۱۰۰ دلار و پیشنهاد من کارت گرافیک R7 265X هست که هنوز نیومده و ۳ ماه بعد شاید اومد با قیمت ۱۵۰ دلار
پاور کمتر از ۱۰۰ دلار =پیشنهاد من یک پاور قدرتمند و با فن کاملا کم صدا است
کولر مستر سایلنت پرو از سری گلد ۵۵۰ وات
POWER=COOLERMASTER SILENT PRO GOLD 550W
کیبرد و موس =انتخواب خودتون از ۱۰ دلار تا ۱۰۰۰ دلار بسته به انتخوابتون
پیشنهاد من از برند A4TECH برای قیمت ارزان و LOGITECH برای سطح حرفه ای است
کیس =از ۱۰ دلار تا ۱۰۰۰ دلار بسته به انتخواب خودتان
پیشنهاد من کیس گرین هست مدل اربیت و یا مگنوم ۲ با قیمتهای حدودی ۱۶۰ هزار تومان و کیس گریین گرانتر هم هست X3 و X5 و X6 و X7 و...است
قیمت $ دارها ضرب در ۴۰۰۰ شود
البته اگر بودجه را ببینم بهتر میتونم تصمیم بگیرم و اگر بگویید قبلا کامپیوتری که باهاش کار میکردین در چه حدی بوده و چند ساله هست بهتر میتونم راهنماییت کنم
من میتونم بگویم حداقل بودجه مورد نیاز معادل یک میلیون و نیم برای کیس و کیبرد و موس است با ۸ گیگابایت رم و پردازنده ۴هسته و گرافیک داخل پردازنده خوب است یعنی یک کامپیوتر کامل بدون صفحه نمایش
البته برای این سیستم پیشنهادی من حداقل ۲ میلیون و سیصد و پنجاه هزار تومان است حداقل لازم
اگر بودجه یک میلیون تومان باشد هیچ کیس بدردبخوری نمیشود انداخت
ولی با یک و نیم میتوانید به انداختن یک سیستم نو فکر کنید البته غیر از هزینه صفحه نمایش و اسپیکر منظورمه
اسپیکر هم حداقل از شرکت ادی فایر EDIFIER باشد
صفحه نمایش هم میتونی از تلویزیون خونه استفاده کنی که هم بزرگتره و هم با کیفیت تر ولی توصیه میکنم رویش فقط بازی و فیلم ببینید و خواندن نوشته و وبگردی را را با خریدن یک تبلت آغاز کنید![]()
دوست عزیز
راستی کاربردتون رو نگفتین ؟؟؟
من بنا به خواسته های شما اعم از
ساپورت رم بالا
وای فای
بلوتوث
و ساپورت سی پی یو های قدرتمند و جدید و همچنین گرافیک های جدید این مادربورد را پیشنهاد دادم و ضمن تائید گفته دوستان عزیز هزینه کردن 750 تومان فقط برای مادربورد عدد بالائیه
اگه برای کارهای معمولی (اینترنت ، حسابداری ، دیدن فیلم و...) قصد سیستم بستن دارین، شما میتونین با 900 تومان هم یک سیستم ببندین البته بدون مانیتور
ضمنا پیشنهاد من استفاده از CPU اینتل و گرافیک Nvidia ست
ببینید من برای تو خونه میخام
این سیستمی که دارم مدل asus p5gpl-x se هست که 2عدد رم 512 انداختم گرافیک 512 سی پی یو 3.00GHz هست
ولی میخام یه کپی انجام بدم 3ساعت کارش هست میخام این مادربرد رو عوض کنم چون مدل قدیمی هست باید همه چیشو عوض کنم
حالا من یه کیس با مادر بورد که دوست عزیز گفتن z87-pro وتمام قطعات خوب بدون مانیتور همه چی فول قیمتشم 1 میلیون تومان باشه
مشخصاتش رو برام بگید که من نخسه شو بپیچونم ممنون از همگی
برای کاربرد خانگی و عادی نیاز به هزینه زیاد نیست.
بودجه 1 میلیون برای کل قطعات کیس هست؟
سلام اقای علی رضا
میشه مشخصات سیستمی که میگید 1 میلیون میشه رو بگید
چیا روش هست
دوست عزيز شما ميخواي رو مادربورد ٨٠٠ هزينه كني بعد كل سيستم رو با ١ تومن جمع كني ؟!! مگه ميشه يه همچين چيزي ؟!!
با اين بودجه شما بايد مادربورد زير ٢٠٠ تومن خريداري كني !!!
دوست من شما بهتره برای راهنمایی بهتر ، مبلغ نهایی بودجه
کاربری دقیق و همچنین سیستم فعلی خودتون رو بیان کنید
حالا حتما ایسوس باید باشه؟ مثلا اگه گیگا بگیم بده؟![]()
سلام از راهنمایی که میکنید ممنونم
ببینید این که میگید مادر بوردی بخرم که 200 تومان یا 300 تومان باشه . ولی نشه ارتقاش بدن مشکل من همینجاست من میخام یه کیس بردارم که 5سال دیگه کارت گرافیک ورم رو ارتقا ندم
سیستمی که من دارم این سیستمی که دارم مدل asus p5gpl-x se هست که 2عدد رم 512 انداختم گرافیک 512 سی پی یو 3.00GHz هست
ولی میخام یه کپی انجام بدم 3ساعت کارش هست میخام این مادربرد رو عوض کنم چون مدل قدیمی هست باید همه چیشو عوض کنم
برای همین میگم که یه چیز خوب بردارم تا 20 سال دیگه لازم به ارتقا نداشته باشه
کل کیسی که من میخام قیمتش 1میلیون باشه
من که زیاد سر در نمیارم یعنی مبلغی که برای یه کیس کامل زدم زیاد هست؟
ببخشید دوستان من حالا متوجه شدم
کمی که در مورد مادربورد جستجو کردم دیدم که میشه با 300 تومان یا 400 تومان بهترین مادر بورد داشت اگه درست گفته باشم درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)