تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: خرید دوربین برای آتلیه

پروفشنال hirsababak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من چند ماهی با کانون 1100 کارکردم البته نه حرفه ای ، خیلی دوس دارم چند مدت هم تو آتلیه کار کنم ولی واقعا عملی نیست برای من. راهکار دیگه ای نیست که من بتونم مهارت کسب کنم ؟ نظر شما چیه ؟
    در صورت اینکه امکانش نیست در اتلیه کار کنید حضور در اموزشگاههای فنی حرفه ای هم میتونه واستون خوب باشه
    اگر با فنی حرفه ای هم مشکل داشتید میتونید در کلاسهای انلاین اموزش عکاسی شرکت کنید
    ولی هیچ چیزی به تجربه ی حضوری نیست

ارزوی موفقیت دارم واستون

2. این کاربر از hirsababak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز

باید ببینم تو شهر ما اینجور کلاسا هست یا نه. این کلاسها برای مجوز خوب هست؟ چه مراحلی برای مجوز باید طی بشه؟ اگه مجوز نگیرم چی؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

من چند ماهی با کانون 1100 کارکردم البته نه حرفه ای ، خیلی دوس دارم چند مدت هم تو آتلیه کار کنم ولی واقعا عملی نیست برای من. راهکار دیگه ای نیست که من بتونم مهارت کسب کنم ؟ نظر شما چیه ؟
    همون طور که دوستمون گفتن گذروندن حداقل یک دوره کلاس آموزشی ضروری هست. شما کدوم شهر ساکن هستین ؟

ببین دوست عزیز این خوبه که شما تصمیم گرفتین به هر قیمتی به هدفتون برسین اما باید قبل از قدم گذاشتن تو این راه ، راجع به مسیرتون اطلاعات درستی داشته باشین.

من تصورم اینه که شما از سختی های این شغل اطلاعات کافی ندارین و ندونسته دارین وارد این راه میشین. به همین دلیل هست که میگم کلاس رفتن ضروری هست.

عکاسی رو دست کم نگیرین ، کار آسونی نیست. برای یادگرفتن عکاسی دو راه وجود داره 1- کلاس آموزشی 2- تجربه ( که طولانی تر هست )

اگر میخواین راه دوم رو انتخاب کنین باید چندسال عکاسی کنین تا به جایی برسین که بتونین آتلیه بزنین.

در نتیجه به جای اینکه اول تجهیزات بخرین بعد عکاسی یاد بگیرین ، اول عکاس بشین بعد تجهیزات بخرین.

و در ضمن بین عکاسی بلد بودن و عکاس بودن تفاوت زیادی هست.

5. 2 کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

به نظرم قانع شدم حتما یک دوره حرفه ای عکاسی رو بگذرونم. به نظر شما نیاز هست همزمان دوربینی خریداری کنم و به کسب تجربه هم بپردازم ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

به نظرم قانع شدم حتما یک دوره حرفه ای عکاسی رو بگذرونم. به نظر شما نیاز هست همزمان دوربینی خریداری کنم و به کسب تجربه هم بپردازم ؟
    قطعا باید دوربین بخرین اما عجله نکنین . اول برین کلاس و با توجه به راهنمایی های استاد دوربین بخرید.

8. این کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

این رو فقط به عنوان یک توصیه از من داشته باشید که به هیچ عنوان به دوربین فکر نکنید!!
    اولویت اصلی شما برای داشتن عکس خوب در درجه اول باید لنز باشه

یادتون باشه که اکثر لنزها حتی از خود پوسته دوربینی که دست میگیرین یا تو آتلیه می گذارید گرون تر حتی 2-3 برابر خود دوربین هستن
    پس هرچقدر که لنزی که روی دوربین سوار میکنید بهتر باشه کیفیت کار شما هم بالاتر میره

بعد از اون هست که می تونید به خود دوربین فکر کنید!

ضمناً به شخصه بدون تعصب، Nikon رو از نظر خود دوربین خوب می دونم خصوصاً توی رنگ معمولا میشه گفت قوی تر هست

10. این کاربر از sia-saketi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خيلى ممنونم دوست عزيز . شما از چه لنزى براى پرتره استفاده ميکنيد؟ اگه تجربياتتون رو برام بگيد ممنون ميشم. راستى دوربينتون چى هست؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •