در صورت اینکه امکانش نیست در اتلیه کار کنید حضور در اموزشگاههای فنی حرفه ای هم میتونه واستون خوب باشه
اگر با فنی حرفه ای هم مشکل داشتید میتونید در کلاسهای انلاین اموزش عکاسی شرکت کنید
ولی هیچ چیزی به تجربه ی حضوری نیست
ارزوی موفقیت دارم واستون
در صورت اینکه امکانش نیست در اتلیه کار کنید حضور در اموزشگاههای فنی حرفه ای هم میتونه واستون خوب باشه
اگر با فنی حرفه ای هم مشکل داشتید میتونید در کلاسهای انلاین اموزش عکاسی شرکت کنید
ولی هیچ چیزی به تجربه ی حضوری نیست
ارزوی موفقیت دارم واستون
خیلی ممنون دوست عزیز
باید ببینم تو شهر ما اینجور کلاسا هست یا نه. این کلاسها برای مجوز خوب هست؟ چه مراحلی برای مجوز باید طی بشه؟ اگه مجوز نگیرم چی؟
همون طور که دوستمون گفتن گذروندن حداقل یک دوره کلاس آموزشی ضروری هست. شما کدوم شهر ساکن هستین ؟
ببین دوست عزیز این خوبه که شما تصمیم گرفتین به هر قیمتی به هدفتون برسین اما باید قبل از قدم گذاشتن تو این راه ، راجع به مسیرتون اطلاعات درستی داشته باشین.
من تصورم اینه که شما از سختی های این شغل اطلاعات کافی ندارین و ندونسته دارین وارد این راه میشین. به همین دلیل هست که میگم کلاس رفتن ضروری هست.
عکاسی رو دست کم نگیرین ، کار آسونی نیست. برای یادگرفتن عکاسی دو راه وجود داره 1- کلاس آموزشی 2- تجربه ( که طولانی تر هست )
اگر میخواین راه دوم رو انتخاب کنین باید چندسال عکاسی کنین تا به جایی برسین که بتونین آتلیه بزنین.
در نتیجه به جای اینکه اول تجهیزات بخرین بعد عکاسی یاد بگیرین ، اول عکاس بشین بعد تجهیزات بخرین.
و در ضمن بین عکاسی بلد بودن و عکاس بودن تفاوت زیادی هست.
به نظرم قانع شدم حتما یک دوره حرفه ای عکاسی رو بگذرونم. به نظر شما نیاز هست همزمان دوربینی خریداری کنم و به کسب تجربه هم بپردازم ؟
قطعا باید دوربین بخرین اما عجله نکنین . اول برین کلاس و با توجه به راهنمایی های استاد دوربین بخرید.
این رو فقط به عنوان یک توصیه از من داشته باشید که به هیچ عنوان به دوربین فکر نکنید!!
اولویت اصلی شما برای داشتن عکس خوب در درجه اول باید لنز باشه
یادتون باشه که اکثر لنزها حتی از خود پوسته دوربینی که دست میگیرین یا تو آتلیه می گذارید گرون تر حتی 2-3 برابر خود دوربین هستن
پس هرچقدر که لنزی که روی دوربین سوار میکنید بهتر باشه کیفیت کار شما هم بالاتر میره
بعد از اون هست که می تونید به خود دوربین فکر کنید!
ضمناً به شخصه بدون تعصب، Nikon رو از نظر خود دوربین خوب می دونم خصوصاً توی رنگ معمولا میشه گفت قوی تر هست
خيلى ممنونم دوست عزيز . شما از چه لنزى براى پرتره استفاده ميکنيد؟ اگه تجربياتتون رو برام بگيد ممنون ميشم. راستى دوربينتون چى هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)