تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: راهنمایی درمورد خرید سیستم

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

در مورد تحقيق درباره ي رم ها حق با شما بود بايد تحقيق بشه ! ولي نه من بلكه شما بايد تحقيق كني
    يه نگاه به اين لينك بندازيد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو اين لينك بنچماركهاي duall و single با هم مقايسه شده !!! اختلاف حدود ٥٪ هست نه ٥٠٪ !
    در مورد اسراك بايد بگم من خودم به شخصه مارك اسراك رو خيلي قبول دارم و همه ميدونن كه مادربوردهاي اسراك كيفيت و عملكرد خيلي خوبي دارن !
    ولي خوب تو همون ليست ميشه مادربورد رو msi H81-P33 برداشت با اختلاف ٥ تومن !
    در ضمن منتظر سيستم amd پيشنهادي شما هستم !
    عکس شرایط تستشون

عکسی از یک رم درست بسته شده از A DATA

پهنای باند نصف میدونی یعنی چیاون عدد کنار رم پهنای باندش هست مثلا رم 8600 یعنی۸۶۰۰ مگابایت در ثانیه پهنای باند دارد حالا وقتی ۲تا رم داشته باشید میشود ۲برابریعنی ۱۷۲۰۰ مگابایت در ثانیه
    به نظر شما ۵ درصد در بازی مهم نیست دیگه پس از این به بعد پردازنده اینتل برای سیستم گیم نگذار گاهی همین ۵ درصد فرق بین یک آماتور با حرفه ایی را در سیستم بستن مشخص میکند

خوب معمولا اون زمان پردازنده ها نمیتونستند این پهنای باند را مدیریت کنند ولی حالا وضعشون خیلی بهتر شده و چیپ مادربرد و خود پردازنده بی تاثیر نیست

باید آزمایش پهنای باند را میگذاشتیولی شما آزمایش فریم بازی گذاشتید و رم هم DDR2 هست و ...
    در ضمن بهتره بدونی آزمایش رم با فرکانسهای متفاوت را ببینید تا بفهمی فرق بین DDR3 1333 تا DDR3 2800 حداکثر همون ۵درصد است

اینجا که ۱درصد هم نیست
    بریم عکس بعد

اصلا بگذار تخصصی روی بازی صحبت کنم

و اینک مقصر اصلی افت فریم در بازیها مشخص میشود
    رمهای با فرکانس بالا و زمان تاخیر بالا حسابی گند زدند توی افت فریم

بقیه عکسها را میتوانید از منیعش پیدا کنید و در همشون رم با زمان تاخیر ۱۲ با فرکانس موثر ۲۸۰۰ مگاهرتز افت فریمی در حد یک RAM 1600 CL9 هستش
    ببین وضع برای DDR3 اینقدر خرابه پس برای DDR4 میشود فاجعه
    توضیح سخن بالا
    همانطور که نمیدونید DDR3 1600 با DDR2 800 و DDR400 دارای یک فرکانس اصلی ۲۰۰ مگاهرتز استتکنولوژی DDR باعث میشود در لبه پایین و بالای موج فرکانس اطلاعات انتقال پیدا کند پس حجم انتقال اطلاعات ۲ برابر میشود یعنی ۲۰۰ مگاهرتز معادل ۴۰۰ مگاهرتز میشود
    در حقیقت با فرکانس ثابت حجم انقال اطلاعات در رم ۲ برابر میشود
    فرق DDR2 با DDR هم در یک تبدیل ۲به۱ هست یعنی عقل کلها اومدن ۲تا ۲۰۰ مگاهرتز را با هم جمع زدند شد رم DDR2 800 البته مصرف انرژی هم تا سطح خوبی پایین اومد
    شما فرض کن ۲تا ۲۰۰ مگاهرتز را میگند ۴۰۰ مگاهرتز موثر
    پس برای پیدا کردن فرکانس واقعی یک رم DDR3 باید فرکانس موثر را تقسیم بر ۸ کرد تا فرکانس اصلی پیدا شود یعنی ۴تا ۲۰۰ مگاهرتز ddr است
    ایراد این روش بالا رفتن زمان تاخیر هست که تا DDR2 زیاد مهم نبود ولی در DDR3 باعث تفاوت معناداری شد و در رم DDR4 3200 زمان تاخیر اونقدر بالا میرود که عملا شاید تفاوتی احساس نکنید که هیچ افت فریم بازیها هم چند برابر شودچون فرکانس اصلی همون ۲۰۰ مگاهرتز هست منتها از تبدیل ۸به۱ استفاده شده تا به فرکانس موثر ۳۲۰۰ در DDR4 برسیم
    یعنی ۸ تا ۲۰۰ مگاهرتزddr زمان تاخیر هم برو روی ۲۰ مایه تاسفه فقط یک خوبی داره مصرف رم باز هم کمتر میشه همش به فکر سرورها هستندگند زدند به PC
    ببین چی کار کردی مجبور شدم بیام تفاوت رم SD RAM تا DDR4 را برات توضیح بدهم البته به زبان ساده
    خوب تا درس بعدی که ازتون امتحان میگیریم یک تحقیق جامع راجع به موارد بالا برام بیارید
    سوال: علت اصلی بالا نرفتن سرعت رم را بگویید۱ نمره پایان ترم
    بله تفاوت SINGLE با DUAL زیاد نیست !!
    ولی خب DUAL بهتر از SINGLE هست (در واقع ضرری نداره که از DUAL استفاده بشه)
    ۲ تا RAM 1600 CL11برابری میکنه با یک رم DDR3 2133 CL11
    خوب از نظر شما تفاوتی نمیکنه

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

همانطور که نمیدونید DDR3 1600 با DDR2 800 و DDR400 دارای یک فرکانس اصلی ۲۰۰ مگاهرتز استتکنولوژی DDR باعث میشود در لبه پایین و بالای موج فرکانس اطلاعات انتقال پیدا کند پس حجم انتقال اطلاعات ۲ برابر میشود یعنی ۲۰۰ مگاهرتز معادل ۴۰۰ مگاهرتز میشود
    ببخشیدا، شاید بی احترامی باشه، ولی:
    این چرندیات رو چطوری میبافی؟

فرکانس پایه رم DDR3 با فرکانس 1600 ، 800 هست!
    DDR خودش همه چیز رو مشخص میکنه و لازم به حرف اضافی نیست!
    DDR=Double Data Rate

اگه حرف شما درست باشه، باید اسمش رو بزارن QDR !!

3. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

DDR=Double Data Rate

بله حق با امیر هست
    فرکانس DRAM رو ضربدر 2 کنی فرکانس کل رم بدست میاد و ربطی هم به نوع حافظه نداره

5. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

DDR=Double Data Rate

از مقالات علمی و بین المللی در سطح جهانی
    ادب مرد به از دولت اوست
    برو از خودشون بپرس چرا اسمش این شده
    شما یادمه حتی استاندار usb 3 را هم نمیدونستی چقدر سرعت داره
    الان usb 3.1 با سرعت ۲برابر یعنی دقیقا ۱گیگابایت در ثانیه هم استانداردش تصویب شده
    من داشتم مبنای علمیش را توضیح میدادم و درسته DDR یا تکنولوژی DDR یعنی انتقال ۲ برابر اطلاعات با فرکانس ثابت و دلیلش را هم گفتم
    در SD RAM شما به ازای هر هرتز ۱بیت اطلاعات میفرستادی یعنی در ۱هرتز فرکانس که یک موج شامل لبه بالا و پایین هست فقط ۱بیت اطلاعات میفرستادین ولی در تکنولوژی DDR هم در لبه پایین رونده موج و هم در لبه بالارونده اون اطلاعات ۱ بیت هست منتقل میشود
    تجسم شکلش و جستجوی ساده میتونه در فهمش به شما کمک کنه
    حالا در DDR2 کاری که کردند این بود که از ۲تا DDR استفاده کردند دقیقا مثل ۲ تا هارد که در حالت رید به هم وصل باشند تا بتونی سرعت را ۲برابر کنید
    در DDR3 از ۴تا DDR استفاده کردند
    یک کانال تبدیل هم هست که در DDR2 فقط ۲به۱ هست و در DDR3میشود ۴به ۱و در DDR4 میشود ۸به۱
    برای همین هر نسل دارد زمان تاخیر بدتر میشود یادمه DDR2 800 CL5 یک رم عادی بود ولی الان DDR3 1600 CL9 یک رم با زمان تاخیر پایین است
    بله حق با امیر هست
    فرکانس DRAM رو ضربدر 2 کنی فرکانس کل رم بدست میاد و ربطی هم به نوع حافظه نداره
    DDR را توضیح دادم و نحوه انتقال اطلاعات را توسطش
    DDR400 و DDR2 800 و 3 1600 و DDR4 3200 و ...همشون پایه فرکانسی یکسان دارند ولی حجم انتقال اطلاعات متفاوت است و در هر مرحله ۲برابر شده است
    ببینید دلیل اینکه نمیتونند فرکانس اصلی رم را بالا ببرند به علت علم فیزیک هست و موازی بودن سیستم رم (البته در قدیم انتقال اطلاعات در پهنای باند بین پردازنده و رم هم موازی بود ولی در حال حاضر در SATA هم انتقال اطلاعات غیر موازی یا SERIAL است
    SEARIAL= معادل معنایی دقیق فارسی ندارد ولی به معنی پشت سر هم است
    تاثیر الکترومغناطیسی که در عبور جریان اطلاعاتی سیستمهای موازی ایجاد میشود باعث اختلال درستی انتقال اطلاعات میشود بنابر این نمیتونند فرکانس اصلی را بالاتر ببرند و فقط مجبورند حجم انتقال اطلاعات را بالا ببرند

برای فهم تفاوت بین حجم انتقال اطلاعات و فرکانس یا سرعت مثال کامیون با حجم بار و سرعتش را میزنم
    حجم باری که کامیون منتقل میکند همان حجم انتقال اطلاعات و سرعت کامیون همان فرکانس است
    DDR هم یک فناوری است پس بهتره نوع کارکرد اون را در سطح پایه بدونیم

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

شما یادمه حتی استاندار usb 3 را هم نمیدونستی چقدر سرعت داره
    الان usb 3.1 با سرعت ۲برابر یعنی دقیقا ۱گیگابایت در ثانیه هم استانداردش تصویب شده
    مطمعنی؟
    پهنای باند USB3.1 برابر با 10Gb/s هست؟
    میشه توضیح بدید اینو چطوری حساب میکنید که میفرماید:
    *فقط برای اطلاع شما میگم:
    10Gb/s میشه 1280 مگابایت بر ثانیه!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مطمعنی؟
    پهنای باند USB3.1 برابر با 10Gb/s هست؟
    میشه توضیح بدید اینو چطوری حساب میکنید که میفرماید:

*فقط برای اطلاع شما میگم:
    10Gb/s میشه 1280 مگابایت بر ثانیه!
    فناوری USB 3 به شکلی هست که به ازای هر ۸ بیت اطلاعات اصلی ۲بیت هم اطلاعات اضافی برای صحت اطلاعات اصلی فرستاده میشود
    پس ۵ گیگابیت در ثانیه یا ۵۰۰ مگابایت در ثانیه=استاندارد USB 3
    البته در SATA 3 با سرعت ۶ گیگابیت در ثانیه این قضیه صادق نیست و ۷۵۰ مگابایت در ثانیه حداکثر پهنای باند هست
    تاندربولت ۱ و۲ هم سرعتش همین شکل محاسبه میشود به ترتیب با سرعتهای ۱ و ۲ گیگابایت در ثانیه
    شما فقط مشغول خندیدن باش من هم دارم میخندم
    فناوری 4K و UHD هم اومده امیدوارم حداقل تفاوت این دو تا را متوجه بشوید
    Last edited by millad1388; 28-02-2014 at 18:08.

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منتظر پيشنهاد سيستم amd از ميلاد

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

پس ۵ گیگابیت در ثانیه یا ۵۰۰ مگابایت در ثانیه=استاندارد USB 3
    این جمله رو باید در تاریخ ثبت کنن!

بر اساس نظر شما، هر 10 بیت یک بایت هست؟

11. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

این جمله رو باید در تاریخ ثبت کنن!

بر اساس نظر شما، هر 10 بیت یک بایت هست؟
    من کی همچین حرفی زدمشما فقط بلدید تشویش کنید و میخواهید اشتباهات خودتون را ماستمالی کنید تا وقتی امثال شماها باشندسطح فروم زیر سطح حرفه ایی باقی میماند
    اگر دقیق نگویید کجا همچین حرفی زدم نشان دهنده این است که چرت و پرت دارید میگید
    من چند بار هم به اشکل مختلف گفتم و این آخرین بار خواهد بود مطمعن باش
    ۸بیت اطلاعات اصلی +۲ بیت اطلاعات اضافی برای تصحیح اون است در استاندارد USB 3.0
    در استاندارد SATA 3 همون ۸بیت است و ۲بیت اطلاعات اضافی ندارد

نمیدونم دیگه چطوری بگم همه فهم باشهشما فرض کنید از محکم کاری اومدن برای خطای اطلاعات ۲بیت اضافه کردند یکی در ابتدا و یکی در انتهای هر بایت اطلاعات ارسالی
    امیدوارم تونسته باشم در حد فهم شما صحبت کرده باشمدیگه پایینتر از سطح دبستان بلد نیستم صحبت کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

من کی همچین حرفی زدمشما فقط بلدید تشویش کنید و میخواهید اشتباهات خودتون را ماستمالی کنید تا وقتی امثال شماها باشندسطح فروم زیر سطح حرفه ایی باقی میماند
    اگر دقیق نگویید کجا همچین حرفی زدم نشان دهنده این است که چرت و پرت دارید میگید
    من چند بار هم به اشکل مختلف گفتم و این آخرین بار خواهد بود مطمعن باش
    ۸بیت اطلاعات اصلی +۲ بیت اطلاعات اضافی برای تصحیح اون است در استاندارد USB 3.0
    در استاندارد SATA 3 همون ۸بیت است و ۲بیت اطلاعات اضافی ندارد

نمیدونم دیگه چطوری بگم همه فهم باشهشما فرض کنید از محکم کاری اومدن برای خطای اطلاعات ۲بیت اضافه کردند یکی در ابتدا و یکی در انتهای هر بایت اطلاعات ارسالی
    امیدوارم تونسته باشم در حد فهم شما صحبت کرده باشمدیگه پایینتر از سطح دبستان بلد نیستم صحبت کنم
    1:اطلاعات در دنیای دجیتال بصورت بایت ارسال نمیشن که اول و آخر هر باید یک بیت اضافی ارسال بشه!
    بصورت فریم ها و بسته های چند بایتی ارسال میشن.

2:در USB برای تشخیص خطا از کد های CRC استفاده میشه که اونم 2 بیت نیست و بسته به نوع داده و اندازه بسته از CRC5 /CRC16 / CRC32 استفاده میشه!

3:تشخیص و تصحیح خطا تقریبا در تمام روش های ارتباطی دیجیتال وجود دارند و USB هم یکی از این راه ها هست! و این بیت های اضافی هم همراه داده اصلی از همون پهنای باند ارسال میشن و شما نمیتونید بیت های اضافی رو از پهنای باند کم کنید...

4: حتی SATA هم از کد هایی تشخیص خطا استفاده میکنه(مثل CRC ...)!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •