اگه من بودم اصلا به سونی فکر هم نمیکردم تا ایسوس باشه برند دیگه ای رو ترجیح نمیدم البته این ایسوس خیلی خیلی بهتر از سونی هم هست و از نظر سخت افزاری اونو قورت میده دوست عزیز تو خرید ایسوس شک نکن
این مدل تاچ داره اما کم یابه
اگه من بودم اصلا به سونی فکر هم نمیکردم تا ایسوس باشه برند دیگه ای رو ترجیح نمیدم البته این ایسوس خیلی خیلی بهتر از سونی هم هست و از نظر سخت افزاری اونو قورت میده دوست عزیز تو خرید ایسوس شک نکن
این مدل تاچ داره اما کم یابه
به نظر من ایسوس سر تره :
پنل صفحه نایش IPs ، سیستم خنک کننده بسیار عالی، سیستم صوتی خیلی عالی،cash بیشتر ،cpu قوی تر ،باتری با ظرفیت بیشتر
در مقابل طراحی بهتر (البته این بستگی به شخص دازه به نظر من طراحی جفتشون تو یک سطح ولی بعضیا میگن وایو بهتره!!!) ،سنسور exmor و داشتن NFC
اگه بخوایم به ازای هر مزیتی که هر کدوم دارن امتیاز یک بدیم در مجموع : ASUS: 6 SONY:3
بعضی اوقات آدم باید به نوآوری هایی که در لپ تاپ شده هم توجه کنه که از این جهت هم ایسوس سر تره مثلا سیستم ice cool و ...
پس 100% ایسوس میگیرم تاچش فکر می کنید کجا می تونم گیر بیارم ؟
دوستِ من سونی که دیگه بای بایبه یه شرکتِ ژاپنی فروخت بخشِ وایو رو
من همین اسوس رو پیشنهاد میدم و اگر پول داشتم خودم میرفتم میخریدمش (هر چند الآن از Z500 خودم واقعا راضیم و رابطه عاطفی داریم با هم !)
از پایتخت فکر کنم بتونید تهیه کنید.
اسوس هم طبقه اول نمایندگی داره و هم طبقه دومش.
مرسی
مدل تاچش پیدا میشه؟تاچ باشه کاربردی هست ؟ مثل تبلت میشه اره؟
با ویندوز ۸.۱ انصافا تاچِش به نظرِ من یه قابلیت مثبت و خیلی عالی محسوب میشه
کارایی داره اما فکر نکنم در اون حد بشه استفاده کرد
همونطور که گفتم اگر به نمایندگیش یه سری بزنید میتونید پیدا کنید.
نمایندگی های ایسوس بیشتر مدل تاچ این لپ تاپ دارند تا مدل مات
کاربردی بودن تاچ بستگی به کاربر داره، چون کسایی که با این لپ تاپ کار کرده باشن متوجه میشن تاچ پد این لپ تاپ جز بهترین تاچ پد های لپ تاپ های ویندوزی است
معمولا خیلی از افراد به تاچ بودن صفحه نمایش واکنش نشان میدهند و میگن اصلا کاربردی نداره!!! ولی برای کای های ریز خیلی به دردت میخوره
به این دلیل که و قتی شما با تاچ پد لپ تاپ کار میکنید دقت لازم برای بعضی از کار ها را ندارید علت این است که شما در واقع دارین روی یک سطح 4 اینچی برای یک صفحه 15 اینچی دستور میدید یعنی تاچ پد در واقع واسط بین شما و صفحه نمایش است (در واقع خود لپ تاپ که به خاطر اینکه بهتر منظورم متوجه بشین میگم صفحه نمایش) به این ترتیب شما در یک مقیاس کوچکتر دارید کار مکنید که باعث در صد خطای بالاتر میشه
ولی وقتی دارید با مانیتور تاچ کار میکنید در واقع مثل این میمونه که شما یک تاچ پد 15.6 اینچ دارین یعنی دقت بیشتر و در صد خطای پایین تر
شرمنده اگر حرف هام زیاد واضح نیست
Last edited by chealbar; 28-02-2014 at 06:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)