ظهر که رسیدم خونه، دوباره تست میگیرم ببینم چی میشه![]()
ظهر که رسیدم خونه، دوباره تست میگیرم ببینم چی میشه![]()
اجرای بازیها علاوه بر نوع گیم ، کاملا مرتبط به نوع نیاز و توقع استاتر تاپیک داره.
در صورتیکه گیمر حرفه ای هستین ، پس براتون حدودا 300 تومن هزینه بیشتر و تهیه 770 ارزشمند و منطقی خواهد بود.
سپاس فراوان بابت راهنمایی هاتون ، چند تا سوال برام پیش اومده :
- تفاوت هاردهای western digital در چی هست که باعث میشه مثلا نوع Black گرون تر باشه و اینکه چرا در کل WD از بقیه برندها گرون تره . این اختلاف قیمت تو کدوم قسمت برتری خودشو نشون میده ؟
- من گیمر هستم ولی دیگه به اون صورت بازی نمیکنم و مخصوصا که بسته به پینگ شاید بعضی مواقع اصلا نتونم بازی کنم و مجبور بشم وقتم رو با فیلم و .. بگذرونم . بنظرتون خرید ssd برای این شرایط بهتر نیست ؟
با تشکر
مرسی از جناب علیرضا ، بابت هارد که گفتن بلو تهیه بشه...و همچنین کارت گرافیک
دوست من ، تفاوت نسخه سبز ، قرمز ، آبی و مشکی هاردهای وسترن در نوع عمر و میزان مصرف و کاربریشون. نسخه قرمز که NAS میباشد و برای استفاده 7/24 از هارد.
بهترینشون از لحاظ اطمینان و مصرف برق و همچنین طول عمر قطعات نسخه مشکی رنگ که از همه هم گرون تره.
SSD برای دیدن فیلم ?
نه به هیچ عنوان، HDD به اندازه کافی فست هست که این کارو راحت انجام بده ضمن اینکه حافظه بیشتری هم داره... SDD بیشتر برای سرعت بالاتر در لود سیستم عامل، یا مثلا اجرای سریع تر نرم افزار ها، رندر سریع تر ,.....
من بازم تست کردم.
این نتیجه ها با FXAA هست که منم با FXAA میانگین 54 فریم گرفتم!
ولی اونی که من میگم ممکن نیست بکشه، روی MSAA HIGH 8X هست که میانگین 31 فریم گرفتم.
حالا مشکل فقط با بازی CRYSIS هست ؟؟من بازم تست کردم.
این نتیجه ها با FXAA هست که منم با FXAA میانگین 54 فریم گرفتم!
ولی اونی که من میگم ممکن نیست بکشه، روی MSAA HIGH 8X هست که میانگین 31 فریم گرفتم.![]()
من اصراری ندارم که استارتر حتما 760 بگیره اگه 770 بگیره که نور علی نوره !!!!![]()
البته منم اینم بگم که من شخصا تفاوت FXAA و MSAA HIGH 8X رو متوجه نمیشم!
فقط ادم دلش میخواد تنظیمات رو روی آخرش بزاره...
سلام.من میخوام یه سیستم واسه 3dmax و بازی ببندم.
این هم مشخصاتش:
intel core i7-4770 or 4770k
nvidia geforce gtx770
intel lga 1150 maximus VI formula
hard:caviar black 64mb sata 6.0gb/s 1tb or 2tb
همینا حدود 4تومن پام اب میخوره...
ولی نباید اینطور باشه.من میخوام نهایتا 3تومن بشن ک با کیس و پاور و... جمع کلیش 4 و خورده ای بشه!
میشه کمک کنید؟
من مشکلی با بازی ندارم ولی لطفا طوری پیشنهاد بدید که 3dmax رو راحت و روان اجرا کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)