چند وقت پیش توی یک نمایندگی سونی دیدم که تصویر 904 از 804 بهتره ولی چند مغازه پایین تر وقتی رفتم داخل دیدم که برعکس شده و 804 کیفیتش بهتره !!!!
حالا هم بقول شما چون طرف محصولات دیگه اش روی دستش مونده بوده شاید از این شیوه استفاده کرده !!!!
چند وقت پیش توی یک نمایندگی سونی دیدم که تصویر 904 از 804 بهتره ولی چند مغازه پایین تر وقتی رفتم داخل دیدم که برعکس شده و 804 کیفیتش بهتره !!!!
حالا هم بقول شما چون طرف محصولات دیگه اش روی دستش مونده بوده شاید از این شیوه استفاده کرده !!!!
با سلام
با تشكر از به اشتراك گذاري نتايج سفرتون
اگه امكان داشته باشه نام و نشاني مغازه و شماره تلفن تماس را برام بفرستي ممنون ميشم
بازهم تشكر.
داداش پاناسونیک 3 بعدی led غیر از et5 چیزی بود ؟ 47 اینچ
اگه دیدی شماره ای از مغازه دار داری به ما بده ممنون
سلام. اگه ال ای دی معمولی میخوای من بهت پاناسونیک مدل e6 رو پیشنهاد میدم .من که دیدم از 7400 الجی واقعا سرتر بود.فروشنده گفت 42 اینچش 2300.دیزاین خیلی خوبی هم داشت.احتمالا با 3 تومن راحت 47 رو میگیری.اگه وقتش رو داری برو. در حقیقت اونجا میتونی تلویزیون مورد نظرت رو کنار مدل های دیگه ببینی وتازه اگه بعد از تست مشکلی داشت فورا عوضش کنی.از نظر قیمت هم باید مقایسه بشه .مثلا قیمت های بانه با شهر خودم یعنی سنندج حداقل 300 و حداکثر 600 تومن اختلاف داره.
نشونیتون که درسته و اگه اسمش هم سامی باشه که خودشه.دوست عزیز باور کن من 804 رو خیلی جاها تکی و کنار محصولات دیگه دیدم. باور کن اصلا به نظرم خوب نیومد.حتی یکی از مغازه دارهای اونجا که قبلا باهاش تلفنی تماس داشتم بهم گفت سونی به غیر از 904 ش اصلا به دلش ننشته و فقط برای فروش زیاد این مدل اون رو اورده وگفت فیلیپسه رو بیشتر قبول داره.من خودم تا قبل از رفتن به بانه این مدل سونی رو به دوستان پیشنهاد میدادم اما حالا فقط مدل 904 رو وگرنه به قول فروشنده سونی پس رفت داشته.وباید بدونی 804فقط یه زره از 750 بهتره و توی سایت های معتبر این مدل 804 رو با 750 مقایسه کردن و باز این هم یه دلیل دیگه که من حقیقت رو میگم.
سلام.اره بود. مدل 47FT60.مغازه داره گفت 4تومن. ما هم اول خواستیم این مدل رو بگیریم .بهش گفتیم بیار ببینیمش و گفت باشه .بعدش به همکارش زنگ زد و از همکاراش قیمت گرفت که فهمید گند زده و چون این مدل کمیاب شده قیمتش رفته بالای 4700.خلاصه بهونه کردو نیاورد.من چون خودم کردستانی هستم فهمیدم چی دارن میگن و اومدیم بیرون. اخه دوستم تهرانی بودوفکر نمی کرد که من کرد باشم. .ازش کارت داشتم ولی وقتی از مغازه بیرون اومدم پرتش کردم.
والا چی بگم.ممکنه شما ویترینیش رو خریده باشین . ما که از هر جا میپرسیدیم 4600 و بالاتر میدادن.فقط یه مغازه بهمون گفت 4400 که اونم گفت ویترینی رو میده .که اونم پدرش رو در اورده بودن. اگه 904 رو خریده باشین که مفت خریدین.
دوست عزيز جواب مارو ندادي
Sent from my iPod touch using Tapatalk
سلام. بالا نوشتم.اولین پست زیر همون دوستمون که اواتارش فوتباله.ولی بازم مینویسم.اگه ال ای دی معمولی میخوای من بهت پاناسونیک مدل e6 رو پیشنهاد میدم .من که دیدم از 7400 الجی واقعا سرتر بود.فروشنده گفت 42 اینچش 2300.دیزاین خیلی خوبی هم داشت.احتمالا با 3 تومن راحت 47 رو میگیری.اگه وقتش رو داری برو. در حقیقت اونجا میتونی تلویزیون مورد نظرت رو کنار مدل های دیگه ببینی وتازه اگه بعد از تست مشکلی داشت فورا عوضش کنی.از نظر قیمت هم باید مقایسه بشه .مثلا قیمت های بانه با شهر خودم یعنی سنندج حداقل 300 و حداکثر 600 تومن اختلاف دارخ.
با سلام
من ميخواستم بين دو مدل LG47LA8600 يا LG47LA9600 يكي را واسه خريد انتخاب كنم كه به لحاظ قيمت فكر كنم اولي را بخرم. به نظر شما :
1- كدام يكي بهتر است؟
2- يا اگه انتخاب بهتري با اين قيمت ميتونم داشته باشم كدوم مدل است. (حدود سه و نيم ميليون)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)