تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 9 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 86

نام تاپيک: نتیجه سفر من به بانه در تاریخ 30/11/92

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون بابت اطلاع رسانی
    منم همون تاریخ اونجا بودم اگه اشتباه نکنم اون فروشگاه داخل 1 کوچه بود و 2 نبش. این رو هم در نظر بگیرید که اون فروشگاه فقط محصولات شارپ و فیلیپس رو داشت (مثلا نمایندگی)
    کلا 1 دونه سونی 804 گذاشته بود که احتمال زیاد برای فروش شارپ و فیلیپس که زیاد داره تصویر سونی رو اورده بود پایین. چون من دنبال سونی بودم خیلی جاها رفتم و تصاویرش رو نگاه کردم.
    منم یه دونه 55 w900a گرفتم 6750 باید بگم کیفیتش عالی هست بخصوص رنگ مشکیش. اول 1 46 nx700 داشتم واقعا تصویر عالی داشت بعدش 1 46 hx750 سفارش اروپا گرفتم اصلا از تصویرش راضی نبودم ردش کردم رفت. اما این w900 واقعا عالیه
    چند وقت پیش توی یک نمایندگی سونی دیدم که تصویر 904 از 804 بهتره ولی چند مغازه پایین تر وقتی رفتم داخل دیدم که برعکس شده و 804 کیفیتش بهتره !!!!
    حالا هم بقول شما چون طرف محصولات دیگه اش روی دستش مونده بوده شاید از این شیوه استفاده کرده !!!!

2. 2 کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام
    با تشكر از به اشتراك گذاري نتايج سفرتون

اگه امكان داشته باشه نام و نشاني مغازه و شماره تلفن تماس را برام بفرستي ممنون ميشم
    بازهم تشكر.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

داداش پاناسونیک 3 بعدی led غیر از et5 چیزی بود ؟ 47 اینچ
    اگه دیدی شماره ای از مغازه دار داری به ما بده ممنون

5. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bi poli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

داداش كلا قيمتا بانه چطور بود؟!
    من موندم برم يا نه
    تيوي خوب ٤٠ يا ٤٢ چ هست تا ٣تومن ؟!

Sent from my iPod touch using Tapatalk
    سلام. اگه ال ای دی معمولی میخوای من بهت پاناسونیک مدل e6 رو پیشنهاد میدم .من که دیدم از 7400 الجی واقعا سرتر بود.فروشنده گفت 42 اینچش 2300.دیزاین خیلی خوبی هم داشت.احتمالا با 3 تومن راحت 47 رو میگیری.اگه وقتش رو داری برو. در حقیقت اونجا میتونی تلویزیون مورد نظرت رو کنار مدل های دیگه ببینی وتازه اگه بعد از تست مشکلی داشت فورا عوضش کنی.از نظر قیمت هم باید مقایسه بشه .مثلا قیمت های بانه با شهر خودم یعنی سنندج حداقل 300 و حداکثر 600 تومن اختلاف داره.

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

سلام
    ممنون بابت اطلاع رسانی
    منم همون تاریخ اونجا بودم اگه اشتباه نکنم اون فروشگاه داخل 1 کوچه بود و 2 نبش. این رو هم در نظر بگیرید که اون فروشگاه فقط محصولات شارپ و فیلیپس رو داشت (مثلا نمایندگی)
    کلا 1 دونه سونی 804 گذاشته بود که احتمال زیاد برای فروش شارپ و فیلیپس که زیاد داره تصویر سونی رو اورده بود پایین. چون من دنبال سونی بودم خیلی جاها رفتم و تصاویرش رو نگاه کردم.
    منم یه دونه 55 w900a گرفتم 6750 باید بگم کیفیتش عالی هست بخصوص رنگ مشکیش. اول 1 46 nx700 داشتم واقعا تصویر عالی داشت بعدش 1 46 hx750 سفارش اروپا گرفتم اصلا از تصویرش راضی نبودم ردش کردم رفت. اما این w900 واقعا عالیه
    نشونیتون که درسته و اگه اسمش هم سامی باشه که خودشه.دوست عزیز باور کن من 804 رو خیلی جاها تکی و کنار محصولات دیگه دیدم. باور کن اصلا به نظرم خوب نیومد.حتی یکی از مغازه دارهای اونجا که قبلا باهاش تلفنی تماس داشتم بهم گفت سونی به غیر از 904 ش اصلا به دلش ننشته و فقط برای فروش زیاد این مدل اون رو اورده وگفت فیلیپسه رو بیشتر قبول داره.من خودم تا قبل از رفتن به بانه این مدل سونی رو به دوستان پیشنهاد میدادم اما حالا فقط مدل 904 رو وگرنه به قول فروشنده سونی پس رفت داشته.وباید بدونی 804فقط یه زره از 750 بهتره و توی سایت های معتبر این مدل 804 رو با 750 مقایسه کردن و باز این هم یه دلیل دیگه که من حقیقت رو میگم.

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

داداش پاناسونیک 3 بعدی led غیر از et5 چیزی بود ؟ 47 اینچ
    اگه دیدی شماره ای از مغازه دار داری به ما بده ممنون
    سلام.اره بود. مدل 47FT60.مغازه داره گفت 4تومن. ما هم اول خواستیم این مدل رو بگیریم .بهش گفتیم بیار ببینیمش و گفت باشه .بعدش به همکارش زنگ زد و از همکاراش قیمت گرفت که فهمید گند زده و چون این مدل کمیاب شده قیمتش رفته بالای 4700.خلاصه بهونه کردو نیاورد.من چون خودم کردستانی هستم فهمیدم چی دارن میگن و اومدیم بیرون. اخه دوستم تهرانی بودوفکر نمی کرد که من کرد باشم. .ازش کارت داشتم ولی وقتی از مغازه بیرون اومدم پرتش کردم.

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

سلام
    مدل w904 سونی چطوره؟ و اینکه قیمت مدل 46 اینچش همینی هست که نوشتید؟؟ آخه من واسه یکی از دوستان دو هفته پیش خریدم 4100!!!
    والا چی بگم.ممکنه شما ویترینیش رو خریده باشین . ما که از هر جا میپرسیدیم 4600 و بالاتر میدادن.فقط یه مغازه بهمون گفت 4400 که اونم گفت ویترینی رو میده .که اونم پدرش رو در اورده بودن. اگه 904 رو خریده باشین که مفت خریدین.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزيز جواب مارو ندادي

11. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

سلام. اگه ال ای دی معمولی میخوای من بهت پاناسونیک مدل e6 رو پیشنهاد میدم .من که دیدم از 7400 الجی واقعا سرتر بود.فروشنده گفت 42 اینچش 2300.دیزاین خیلی خوبی هم داشت.احتمالا با 3 تومن راحت 47 رو میگیری.اگه وقتش رو داری برو. در حقیقت اونجا میتونی تلویزیون مورد نظرت رو کنار مدل های دیگه ببینی وتازه اگه بعد از تست مشکلی داشت فورا عوضش کنی.از نظر قیمت هم باید مقایسه بشه .مثلا قیمت های بانه با شهر خودم یعنی سنندج حداقل 300 و حداکثر 600 تومن اختلاف داره.
    دوست عزيز جواب مارو ندادي

سلام. بالا نوشتم.اولین پست زیر همون دوستمون که اواتارش فوتباله.ولی بازم مینویسم.اگه ال ای دی معمولی میخوای من بهت پاناسونیک مدل e6 رو پیشنهاد میدم .من که دیدم از 7400 الجی واقعا سرتر بود.فروشنده گفت 42 اینچش 2300.دیزاین خیلی خوبی هم داشت.احتمالا با 3 تومن راحت 47 رو میگیری.اگه وقتش رو داری برو. در حقیقت اونجا میتونی تلویزیون مورد نظرت رو کنار مدل های دیگه ببینی وتازه اگه بعد از تست مشکلی داشت فورا عوضش کنی.از نظر قیمت هم باید مقایسه بشه .مثلا قیمت های بانه با شهر خودم یعنی سنندج حداقل 300 و حداکثر 600 تومن اختلاف دارخ.

13. این کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام
    من ميخواستم بين دو مدل LG47LA8600 يا LG47LA9600 يكي را واسه خريد انتخاب كنم كه به لحاظ قيمت فكر كنم اولي را بخرم. به نظر شما :

1- كدام يكي بهتر است؟
    2- يا اگه انتخاب بهتري با اين قيمت ميتونم داشته باشم كدوم مدل است. (حدود سه و نيم ميليون)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •