تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: انتخاب بین Sony KDL-42W804 و LG 47LA66100

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دیگه کاملا سر در گم شدم که آیا W804خوب هست یا نه!؟
    راستی اگر TVخراب بشه احتمال گیر آوردن لوازم یدکی و تعمیر هر یک از برندهای مختلف مثه سونی، شارپ، فیلیپس، پاناسونیک، سامسونگ، ال جی، توشیبا و ... ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من 5 شنبه 42 اینچشو بدون گارانتی از تهران، سونی مرکزی به قیمت 2.740 خریدم
    در کل تو حد و اندازه اینهمه تعریفی که میکنن نیست ولی از ال جی و سامسونگ کمی تصویر زنده تری داره
    ولی کیفیت صداش حرف نداره
    سلام دوست عزیز من این سوالام رو از چندین نفر پرسیدم تا بالاخره یکی جواب بده امیدوارم شما جوابم رو بدید
    میدونید چطور میشه ساعت کار کرد تلویزیون sony w804 و هم چنین hx850 رو چک کرد ممنون میشم دقیقا بگید از کدام منو و زیر منوها.
    سوال دوم اینکه از کجا میشه شماره سریال یا بارکدی که با برچسب پشت tv و روی کارتون اون زده شده رو از توی منو های tv پیدا کرد که بشه با هم مقایسه کرد.
    سوال سوم هم اینکه چرا توی این سری های w سونی بخصوص w800 که 400 هرتز هم هست وقتی یه مسابقه فوتبال رو میبینی موقعی که بازیکنها توپ رو بهم پاس میدن توپ یه حالت کشیدگی پشتش ایجاد میشه و تصویر توپ لرزش داره و اصلا واضح نیست طوری که خیلی تو ذوق میزنه ولی من همچین چیزی رو تو مدلهای الجی و سامسونگ ندیدم و توپ کاملا واضح بود و کشیدگیی پشت تصویر توپ ایجاد نمیشد. حالا نمیدونم این tv هایی که من تو فروشگاه دیدم مشکل داشتن یا نه واقعا اینطوره اگه میشه در مورد فوتبالهایی که شبکه 3 نمایش میده به دقت ببینید همچین چیزی هست یا نه؟ چون تو این فروشگاه ها نمیشه اینو چک کرد
    ممنون میشم کمکی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من همون سونی رو برداشتم و ازش خیلی راضیم. از لحاظ کیفیت تصویر و صدا به نظرم از برند های دیگه بهتر هست.
    صدا خیلی شفاف و واضح هست و اون بمی ای رو که در سامسونگ ها تجربه کردم نداره. تنظیم رنگش هم به لطف موتور پردازش تصویر X.Reality Pro خیلی زنده و دوست داشتنیه.

اما نکته جالب که خیلی باهاش حال کردم این بود برخلاف چیزی که در مورد تلویزیون های سونی شنیده بودم این مدل نه تنها هارد اکسترنال NTFS منو شناسایی کرد بلکه تونستم فایل های MKV رو هم باهاش پخش کنم!
    فقط هنوز وقت نکردم روی زیر نویس های فارسی با فرمت SRT وقت بذارم. وقتی تست کردم خبر میدم.

از راهنمایی دوستان هم ممنونم ...
    سلام دوست عزیز من این سوالام رو از چندین نفر پرسیدم تا بالاخره یکی جواب بده امیدوارم شما جوابم رو بدید
    میدونید چطور میشه ساعت کار کرد تلویزیون sony w804 و هم چنین hx850 رو چک کرد ممنون میشم دقیقا بگید از کدام منو و زیر منوها.
    سوال دوم اینکه از کجا میشه شماره سریال یا بارکدی که با برچسب پشت tv و روی کارتون اون زده شده رو از توی منو های tv پیدا کرد که بشه با هم مقایسه کرد.
    سوال سوم هم اینکه چرا توی این سری های w سونی بخصوص w800 که 400 هرتز هم هست وقتی یه مسابقه فوتبال رو میبینی موقعی که بازیکنها توپ رو بهم پاس میدن توپ یه حالت کشیدگی پشتش ایجاد میشه و تصویر توپ لرزش داره و اصلا واضح نیست طوری که خیلی تو ذوق میزنه ولی من همچین چیزی رو تو مدلهای الجی و سامسونگ ندیدم و توپ کاملا واضح بود و کشیدگیی پشت تصویر توپ ایجاد نمیشد. حالا نمیدونم این tv هایی که من تو فروشگاه دیدم مشکل داشتن یا نه واقعا اینطوره اگه میشه در مورد فوتبالهایی که شبکه 3 نمایش میده به دقت ببینید همچین چیزی هست یا نه؟ چون تو این فروشگاه ها نمیشه اینو چک کرد
    ممنون میشم کمکی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    راستش در مورد ساعت کارکرد خبر ندارم. اما در مورد سریال و غیره سونی یک منوی دم دستی گذاشته که راحت میتونید این اطلاعات رو به دست بیارید. کافیه روی کنترل Options رو بزنید و بعد برید به system information
    در مورد کشیدگی توپ هم من باید بگم من هم باهاش فیلم FHD دیدم و هم فوتبال شبکه سه و غیره و همچین مشکلی رو تجربه نکردم. اتفاقا خیلی هم از تصاویر نرمش لذت میبرم.
    احتمالا مربوط به تنظیمات motionflow بوده. اونی که توی فروشگاه دیدید احتمالا این مورد خاموش بوده. من روی smooth گذاشتم و کاملا جواب میده. فوتبال که هیچ صحنه های خیلی سریع تر از این رو هم کم نیاورد. من باهاش زیاد بازی میکنم و فیلم میبینم.
    در ضمن برای اطلاعتون سری w800 به عنوان تلویزیون های رسمی برای جام جهانی برزیل معرفی شدن!

5. این کاربر از sajjadsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •