ممنون هر چی میرم جلوتر عدم سخت ترمیتونه تصمیم بگیره حالا به نظر خود شما که توی اینکار هستید سی پی یو قبلی بهتر هست یا این سی پی یو جدید البته باز با توجه به کار من و مورد بعدی اگر asus ها رو گیگا کنید و هارد wd کنیم چقدر روی هزینه میره
ممنون هر چی میرم جلوتر عدم سخت ترمیتونه تصمیم بگیره حالا به نظر خود شما که توی اینکار هستید سی پی یو قبلی بهتر هست یا این سی پی یو جدید البته باز با توجه به کار من و مورد بعدی اگر asus ها رو گیگا کنید و هارد wd کنیم چقدر روی هزینه میره
بستگی به نوع تسک ها این Xeon های ارزون قیمت خیلی مواقع کارایی به مراتب پایین تری نسبت به Core i7 ها دارند و باعث گرونتر شدن کل قیمت سیستم میشن، هزینه ای که میشه صرف کار بهتری بشه (کارت گرافیک بهتر یا حتی Quadro). من این ها رو توصیه نمی کنم براتون.
اقا آرمان در هر صورت کواردو صلاح ایشون نیست! بهترین کواردو که به بودجه ی ایشون بخوره، کوارد K4000 خواهد بود با 3100 قیمت!
واقعاً این کارت به اندازه ی 3100 ارزش خرید نداره! پردازنده ی زئون خیلی بیشتر کاربرد داره!
از این گذشته، کاربری V-Ray ایشون مبتنی بر پردازنده اس! اصلاً کارت گرافیک اونچنان اهمیت نداره!
نظر من هم دو تا زئون هست! در آینده ی زئون دوم رو استفاده می کنن! اصلاً نیازی به کارت های کواردو در رندرهای CPU based نیست!
اگرچه شاید 4930 بهتر از اون زئونی باشه که نوشتم، اما در آینده اینطور ابداً نخواهد بود و ضمناً 4930 هم اونطور آینده دار نیست.
از نظر ارتقا هم کلی قابلیت ارتقا وجود داره! پردازنده های 8 میلیونی هم می تونن نصب کنن! در حالی که 4930 آخرش مورد بعدی 4960 خواهد بود! ارتقای محدودی داره!
الان که بررسی کردم، متوجه شدم، اتفاقاً دقیقاً زئون به دردشون می خوره!! چون کار پردازشی بسیار سنگینی دارن که کارت گرافیک در آن گم هست!
ضمناً در آینده می تونن کارت های کواردو قدرتمند اضافه کنن! (اگر 770 براشون مناسب نبود)
Last edited by Hessam 2; 20-02-2014 at 11:17.
* ایشون چهار نرم افزار معرفی کردن، نه فقط یکی که شما اسمش رو میارید. دو تا از اون ها شدیدا مناسب Quadro هستند.
* Xeon ها اسمشون هیچ کمکی به سیستم نمی کنه و اینطوری نیست که هر Xeon ای بهتر از هر Core ای باشه. تفاوتی که Xeon ها دارند اینه گه گزینه های حرفه ای درشون هست (8 و 10 و 12 هسته ای) ولی Xeon های ارزون قیمت در مقایسه با Core i7 ها هیچ برتری ندارن (به استثنای اندکی دمای کمتر/پایداری بیشتر). اون Xeon E5-2620v2 که توصیه کردید بطور محسوس از Core i7 4930K ضعیف تر هست.
* در Dual Xeon پردازنده ها هم باید مشابه هم باشند (تعداد هسته و QPI) و این سیستم پیشنهادی شما حتی با اضافه کردن یک E5-2620v2 دیگه باز هم بطور محسوس نسبت به یک Core i7 4930K برتری نخواهد داشت (حتی با اندکی اورکلاک، یک Core i7 4930K سریع تر از دو Xeon E5-2620v2 هم می تونه باشه). اگه منظورتون آپگرید به پردازنده های گرون قیمت در آینده است (مثلا 2-3 سال آینده) که پردازنده های ارزون قیمت تر سوکت های جدید کارایی مشابهی با پردازنده های گرون قیمت سوکت های قدیمی خواهند داشت و آپگرید روی سیستم و مادربرد فعلی مناسب نخواهد بود و باز هم آپگرید اینگونه که مد نظر شماست بهینه نخواهد بود.
ok.
بر خلاف میل باطنیم و همه جا از جمله شرکت مازستا همیشه زئون پیشنهاد میدن برای سیستم های ورک استیشن و سنگین، لیست رو به مواردی که جناب آرمان فرمودن، تغییر دادم! شده 9600 حدوداً.
اما اظهارت جناب آرمان رو تایید نمی کنم اصلاً. اما طبق فرمایشات ایشون لیست رو تغییر دادم.
شما اگر دو تا زئون 4 میلیونی بخرید، خیییییییلی بیشتر از 4930 قدرت پردازشی داره!!
من برای آینده گفتم! قطعاً اذعان داشتم که 4930 قوی تره! بر منکرش لعنت!
شما حال رو در نظر می گیرید. 4930 آینده ای نداره! ارتقای بسیار محدودی داره و یکی دو سال دیگه، دست خریدار بدجوری بسته خواهد بود برای ارتقای پردازنده! اون موقع ناچار به خرید یک سیستم جدید هست!
در حالی که با اون سیستم قبلی، نیازی به خرید سیستم جدید نبود!!
گیگابایت برای شما مناسب نیست دوست من. عرض کردم بنده شخصاً بیشتر از شما عاشق گیگابایت هستم!
اما این مدل ایسوس، حداقل یه سر گردن سطح بالاتری داره! با این وجود، اگر راضی به خرید مادربرد سطح پایین تر هستین، می تونم براتون گیگا بذارم! اما اصلاً توصیه نمی کنم!
در مورد هارد وسترن دیجیتال، اگر 300 دیگه (علاوه بر 9600) افزایش بودجه بدید، می تونید هارد دیسک های مخصوص رندرینگ از برند وسترن دیجیتال خریداری کنید!
Last edited by Hessam 2; 20-02-2014 at 12:10.
این سیستمی که جدیدا معرفی شد(با پردازنده 4930 و گرافیک 4000K ):
مصرف برقش زیر 400 وات هست!
چه نیازی به پاور 1000 وات هست؟
یعنی یه پاور Green GP650B-OC بقیمت 380 تومن کاملا جواب گو هست! چرا باید 875 تومن پول این پاور رو بدن؟
*حالا اگه 3تا گرافیک 4000K هم باشه، باز مصرف به 525 وات نمیرسه!!!!
شما دارید پردازنده با قیمت زیر 2 میلیون رو با 2 تا پردازنده 4 میلیونی مقایسه میکنید؟
با کدوم منطق؟
Last edited by amir200812; 20-02-2014 at 12:14.
قرار نیست شما اظهاراتی رو تایید کنید یا لیستی رو ارائه کنید که بهش اعتقاد ندارید. من نکات رو گفتم و استارتر تاپیک می تونه بخونه و خودش تصمیم بگیره. قطعا دو تا Xeon در رده 4 میلیون قوی تر از یک 4930K خواهند بود، ولی اصول انتخاب سیستم مناسب پیدا کردن بالانس مناسب بین قطعات و بودجه است. مشخصه 10 میلیون خرج کردن صرفا روی CPU کارایی بهتری ارائه میده ولی توجیهی نداره برای 60-70 درصد افزایش کارایی CPU ، هزینه رو 4-5 برابر کنیم به خصوص وقتی میشه این ضعف رو با یک Quadro تا حد بالایی در اکثر مواقع جبران کرد. اون پردازنده ای که شما پیشنهاد داده بودید در عین گرونتر بودن کارایی پایین تر داشت، مادربرد گرونتری نیاز داشت و حتی بعد از ارتقا باز هم کارایی اونچنان بهتری ارائه نمی کرد مگه اینکه چندین برابر هزینه می شد. همون چندین برابر هزینه در چند سال آینده خودش کارایی خیلی بهتری رو نسبت به محصولات فعلی ارائه میده.
مصرف همین سیستم در لود نزدیک 500 وات میشه البته و اگه بحث اورکلاک باشه حدود 100 وات هم باید به این اضافه کرد. من برای این سیستم یه پاور 850 وات با کیفیت رو توصیه می کنم ولی کلا خرج کردن برای پاور هیچ وقت کار اشتباهی نیست.
آقا آرمان! بنده عرض کردم منکر برتری 4930 نیستم! قصد مقایسه در زمان حال رو ندارم! در زمان آینده دارم!
شما چه تضمینی می کنید 3 سال دیگه 4930 همچنان عالی باشه برای ایشون؟!!!
ایشون اگر بگن 3 سال دیگه، سیستم جدید و 9 میلیونی مجدد می خرن، بنده تمام حرفایی که زدم رو پس می گیرم و حرف شما یقیناً درست خواهد بود اون موقع!
ایشون چند سال دیگه به راحتی می تونن اون پردازنده ی زئون رو بفروشن و دو تا 16 هسته ای خریداری کنن!! یعنی 32 هسته ای!! هر چند 32 رشته به حساب میاد در واقع! اما خب به هر حال فرقی با 32 هسته ی فیزکی نداره! اون هم با 20 مگابایت کش L3 که دوتاش میشه 40 مگ!!! قطعاً باید بدونید که کش پردازنده چقدر در رندرینگ و پردازش های موازی اهمیت داره!! 4930 رو درسته قورت میده! حداقل 3 برابر قدرتمندتر از 4930 خواهد بود!!
باز هم میگم من دیدگاهم رو برای آینده گفتم! نه الان که خب هنر نیست 4930 رو قوی تر بدونیم! هر شخصی که با سخت افزار اطلاعات عمومی داشته باشه، می تونه با یه مقایسه ی ساده برتری 4930 رو اثبات کنه! هر چند کش پایین تری داره! معلومه که الان بهتر خواهد بود!
وی ری خوارک هسته و فرکانس خور پردازنده اس...!! پردازنده ی 4960 رو به راحتی تا 100% تو لود سنگین درگیر می کنه اون هم با دمای وحشتناک که می بایست مهار بشه!!
من اینو برای خریدارانم تضمین می کنم! (البته اونایی که از من بخرن!) چون کارم اینه! شغلم ایجاب می کنه مسئولیت پذیر باشم!
البته هر چند ایشون که قرار نیست از من بیاد بخره! اما شما باید تضمین کنید 4930 تا 3-4 سال اینده بهترین انتخاب براشون خواهد بود!! وگرنه به خریدار ضرر مالی وارد کردید!
همچنین جناب امیر هم با منطق سرشاری که دارن، می بایست 650 وات پاور گرین رو در 24/7 شبانه روزی کار و لود مداوم (شاید) تضمین کنن! وگرنه 9 میلیون ناقابل رو باید متقبل بشن برای خریدار عزیز...!!! چون ولتاژ کم جهت برق رسانی به قطعات، می تونه تمام قطعات رو به صورت یکجا بفرسته اون دنیا...!!!
Last edited by Hessam 2; 20-02-2014 at 12:44.
حرف های شما جالبه. اول میگید اگه ایشون بگن سه سال دیگه سیستم جدید و 9 میلیونی می خرن حرفم رو پس می گیرم. یک خط پایین تر میگید این رو پیشنهاد میدید چون ایشون چند سال دیگه می تونن دو تا 16 هسته ای خریداری کنن که احتمالا نه 9 میلیون بلکه بیشتر خرج داره (تازه اگه اصلا اون زمان پردازنده های این سوکت حضور فعال در بازار داشته باشند که احتمالا اصلا در دسترس نخواهند بود). اینقدر حرف های خودتون رو نقض نکنید دوست عزیز
شما الان توصیه می کنید ایشون چندین میلیون خرج اضافه برای CPU کنند برای اینکه شاید چندین سال آینده خواستند آپگرید کنند و بتونند چندین میلیون دیگه بیشتر خرج کنند. چه کاری است! الان چیزی که مناسبه خریداری بشه و چند سال آینده دوباره میشه تصمیم گیری کرد.به جای اینکه الان 1000-1500 دلار خرج اضافه بشه بدون هیچ کارایی بیشتری به امید آپگرید در آینده، همین 1000-1500 دلار می تونه دو سال دیگه خودش یک CPU و مادربرد جدید باشه یا اینکه همین الان برای یک قطعه بهتر مصرف بشه مثل SSD سریع تر یا GPU بهتر که مفید تر خواهد بود.
من تضمین می کنم در شرایط فعلی با سطح بودجه ایشون و کاربردهاشون انتخاب منطقی 4930K هست و اون هزینه اضافه بهتره خرج بقیه قطعات سیستم بشه، قطعاتی که در آپدیت های بعدی سیستم هم می تونند همراه سیستم های بعدی هم استفاده بشن. قطعا اگه ایشون 30 میلیون بودجه داشت پیشنهاد من چیز دیگه ای بود مشابه سیستم سومی که در امضام هست.باز هم میگم من دیدگاهم رو برای آینده گفتم! نه الان که خب هنر نیست 4930 رو قوی تر بدونیم! هر شخصی که با سخت افزار اطلاعات عمومی داشته باشه، می تونه با یه مقایسه ی ساده برتری 4930 رو اثبات کنه! هر چند کش پایین تری داره! معلومه که الان بهتر خواهد بود!
وی ری خوارک هسته و فرکانس خور پردازنده اس...!! پردازنده ی 4960 رو به راحتی تا 100% تو لود سنگین درگیر می کنه اون هم با دمای وحشتناک که می بایست مهار بشه!!
من اینو برای خریدارانم تضمین می کنم! (البته اونایی که از من بخرن!) چون کارم اینه! شغلم ایجاب می کنه مسئولیت پذیر باشم!
البته هر چند ایشون که قرار نیست از من بیاد بخره! اما شما باید تضمین کنید 4930 تا 3-4 سال اینده بهترین انتخاب براشون خواهد بود!! وگرنه به خریدار ضرر مالی وارد کردید!
خب 3 سال دیگه یه سیستم جدید تر و گران تر بخرن، معلومه که خرید پردازنده ای مثل زئون، دیوانگی کامل هست!!!
زئون به شرطی خوبه که طرف بگه آقا من میخوام 7 سال سیستمم رو دست نزنم و فقط ارتقا بدم!!! 4930 رو که نمی تونه ارتقا بده عزیز من!! باید 4960 بخره که عملاً تفاوتی به 4930 نداره!! لذا یک میلیون اضافی هزینه ی بیخود و بی جهت خواهد بود!
ایشون اگر الان یه زئون ضعیف تر بخره، می تونه در آینده دو تاش کنه! حتی بعداً می تونه اصلاً بفروشه! دو تا قدرتمندتر بخره!!
تازه 128 گیگابایت قابلیت ارتقا در رم رو فراموش کردید شما!!! همچنین اس ال ای و کراس فایر چهارگانه!
همه ی اینها یعنی ارتقای 100% برای خریدار وجود داره! راحت تا 5-6 سال آینده!!!
مشاوره حرفه ای باید بدونه. نیاز خریدار رو بشناسه. امکان پتانسیل ارتقا رو بسنجه در چندین سال آینده. بتونه تضمین کنه.
شما می بینی طرف می گه آقا من سالی یه دفعه یه سیستم 10 میلیونی می خرم!!!
خب مگه مغز خر خورده مشاور بیاد بهش زئون پیشنهاد بده! در حالی که هر سال می تونه جدیدترین ها رو خریداری کنه همیشه هم به مراتب قدرتمندتر و به صرفه تر هستن!
خب اگر تضمین می کنید که دیگه حرفی نیست! اتفاقی هم بی افته فرمایشات شما بوده! نه بنده که بخوام نگران مشاوره ام باشم! تضمینی هم از سوی من وجود نداره!
خریدار می تونه هر چی دلش خواست بخره و ابداً چیزی در جیب ما نخواهد رفت!
از اینکه بار مسئولیتی رو بنده وجود نداره، خوشحالم.
جناب استارتر عزیز همنطور که گفتم طبق فرمایشات جناب آرمان، تغییر دادم لیست رو.
در صورت نارضایتی در یکی دو سال آینده، بنده رو معاف کرده و باید خِر شخصی رو بگیرید که سیستم رو برای شما تضیمین کرده! ما کاره ای نیستیم.
موفق باشید./
Last edited by Hessam 2; 20-02-2014 at 13:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)