كسي نبود جواب بده؟؟؟؟؟؟؟
كسي نبود جواب بده؟؟؟؟؟؟؟
حاجی بستگی داره چه کانفیگی از 450 مد نظر باشه ، چون 450 هم پردزنده نسل 4 داره بعضی مدلاش هم پردازنده نسل سوم
سری های G1 450 نسل 4 هستن و از لحاط CPU تفاوتی با z510 ندارن
اما z510 گرافیکش چند درصدی از 450 قوی تره
z510 بعضی از مدلاش هارد هیبریدی دارن ( 8 گیگ SSD ) و همینطوری بعضی از مدلاش کیبورد بک لایت دار دارن
بستگی به نحوه استفادتون داره ، اگر فقط میخوای بازی کنی z510 بهتره ، اما برای کارای اداری ، افیس که عملیات پردازشی سنگین تری دارین میتونین 450 رو انتخاب کنید - 450 حسگر اثر انگشت داره که برای بعضی ها مهمه
باتری 450 هم بهتر از z510 هست و هم اینکه راحت جدا میشه و هم اینکه بیشتر شارژ نگه میداره ( حدود 1.5 ساعت یبشتر )
HP ProBook 450 G1 - F7X62ES
من اين مدل مد نظرمه ولي شنيدم خرابي اچ پي زياده و همچنين قطعاتش گير نمياد.درسته؟
من رشتم عمرانه و همچنين بازي هم برام مهمه.
واينكه بين 2.5 تا 2.8 چيز بهتري سراغ داريد لطفا معرفي كنيد.
من خودم مهندس عمران هستمشما همونی هستی که تو سایت ایران سازه هم پرسیدی ؟
در مورد اینکه میگن اچ پی خرابی زیاد داره ، نمیدونم میگن داغ میکنه و کلی حرفای دیگه
در مورد این چیزا زیاد بحث شده
Last edited by oOomid.M; 10-03-2014 at 19:47.
بستگی به نوعِ مصرفتون داره
برا مالتی مدیا Z510 ( چون هم طراحی بهتری داره و هم کانفیگ قویتر)
برای بیزینس هم Hp 450
اره دادا خوب شناختيا
پس همون z510 رو بگيرم فكركنم بهتره.آره؟؟
راستي به نظرتون z510-b يا z510-a يا Lenovo Essential G510 - H
هر سه تو دي جي كالا هست يه بررسي ميكنيد خبر بديد.چون سرعت پردازندهLenovo Essential G510 - H بيشتره
آخه شنيدم ميگن صفحه نمايش Z510 كيفيتش كمه و ضعيفه.
درود....
میخواستم z510 بگیرم همین هفته اگه وقت کنم
گرافیکش رو جعبه نزده از کجا زمان خرید متوجه جزییاتش بشم ؟
ci7 این مدل تو سایت خودشم گرافیکش نزده تو دیجی زده 740 gt فروشنده که میگفت 720gt ؟
این مدل کیبرد بک لایت داره ؟ اخرش تا چند رم میخوره ؟ کانفیگش رم 6 بود رم دوال هست تا 8 رم میخوره که میگن 16 گیگ رم ؟
بشت ویترینی داشت نگرفتم میگفت امروز تو ویترین گذاشتیم بگیرم مورد داره؟ گفت تو انبارم داریم هفته بعد میرم . یچیزی که میگفت بلمب همه لبتاب باز میکنیم تا ببینیم سالمه یا نه روشنم میکنیم همه این کار میکنند ؟ جای معتبری رفتم ولی اگه جا های دیگه بلم میدن از اینجا نگیرم ؟ گفت 4 5 ساعت طول میکشه تا ویندوز بریزم درسته؟ 8.1 بگم بریزه؟ این دفه نشد سونی بگیرم که خودش وین اورج داره راحت بودیما
این مدل ci7 میگفت 2440 قیمت خوب میگفت ؟ ci5 2200 بود
برای برنامه نویسی و برنامه های دیگه کدوم cpu خوبه 7 یا 5 ؟
نکته هایی لازمه برای چک کردن زمان خرید لطفا گوشزد کنید ؟ از کجا بدونم اکبند هست این حرفا ممنون
دوستان ببخشید طولانی شد و زیاد شرمنده![]()
سلام دوستان
من بین z510 i7 و g510 i7 موندم
به نظرتون کدومو بخرم؟
منم دقیقا با صفحه نمایشش مشکل دارم و الا تا الآن گرفته بودمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)