لانچ تریلر بازی هم اومد ....پیشنهاد می کنم تماشا کنید...1 دقیقه هستش و چند مپ بازی رو توش میشه دید و کلیتی از گیم پلی هستش(بازی هم 7 روز دیگه منتشر میشه):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لانچ تریلر بازی هم اومد ....پیشنهاد می کنم تماشا کنید...1 دقیقه هستش و چند مپ بازی رو توش میشه دید و کلیتی از گیم پلی هستش(بازی هم 7 روز دیگه منتشر میشه):
سایز فایل بازی (نسخه PC) برای دانلود، 21 GB که موقع نصب به 41 گیگ میرسه. این سایز قبل از نصب برای نسخه Xbox One معلوم نیست ولی سایز کلی بازی بروی PC بعد از نصب چیزی حدود 2.5 برابر نسخه Xbox One میشه.
نمرات بازی:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – Review in progress
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9/10
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 8/10
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 90/100
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 4.5/5
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 9/10
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – Review in progress
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 4/5
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 8.7/10
- EGM - 10
- GameTrailers -9.3
+
گیم اسپات در آخر نقدش نوشته:
Titanfall is a leap forward for shooters, a game that combines the vibrant and new with the tried and true to create something special.
واو !
نمرات رو ببیـــــــــن
میدونستم یکی از موفق ترین بازی ها میشه.
بله دوست من
حتي اون قسمت داستاني هم كه واسه بازي تعبيه كردن رو بايد بصورت انلاين و با دوستانتون بازي كنيد
+
متاي بازي هم 87 هستش كه واسه يه بازي تمام انلاين خيلي خوب و بازيهاي كلا انلاين متاي خيلي بالا كم مي گيرن....البته سايتاي معروفي مثه ign و gameinformer هم بخاطر تمام آنلاين بودن بودن و شلوغي اوليه سرورا وايسادن تا بموقع نمراتشون رو بدن....
.
حالت co-op داره قسمت داستانیش ؟ میشه شبکه بازیش کرد؟
نقد PCGamer هم کاملا مثبت بود، البته مثل بعضی از جاهای دیگه فعلا نقد بدون نمره هست تا شرایط سرورها تست بشه، این قسمت نقد خیلی جالب بود:
The multiplayer FPS hasn't felt this fresh or multilayered since the release of Team Fortress 2
نقد Eurogamer هم به همین شکل هست (بدون نمره) و در تایید صجبت بالا:
The most positive momentum seen in the genre for at least five years
+
Quite simply, if you feel like you're in danger of falling out of love with multiplayer shooters, Titanfall is the game to win you back
در مجموع به نظر میاد بازی درعین بعضی از مشکلات تکنیکی جزئی که داره، از نظر گیم پلی و جذابیت و کلا انرژی مثبتی که با خودش آورده همون قدم بعدی هست که خیلی ها منتظرش بودن.
نه متاسفانه، بازی الزاما آنلاین هست.
با وجود همه ی این نمرات و موفقیت عالی بازی من بازم دو دلم برا گرفتنش دی!
یکی از مهم ترین جنبه های یه بازی مولتی موندگاریشه ، یعنی این که حداقل بعد 1سال هم بازم چیزی داشته باشه برا گفتن یعنی Content خوبی داشته باشه ....این نقد هایی که صورت گرفته خب بین سازنده ها و سایر منتقدین دیگه تو شرایط ایده آل صورت گرفته و حداکثر 100 ساعت گیم پلیکه برا یه بازی مولتی واقعا هیچی این ساعت گیم پلی ......
بالاخره IGN بازی رو نقد کرد و به بازی نمره 8.9 رو داده.
+Slick soldier/mech action
+Excellent balance
+High-quality maps
– Few modes
– No private groups
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)