چرا ندادي شاب اون گارانتي رسمي كريتيو دوست خوبم
چرا ندادي شاب اون گارانتي رسمي كريتيو دوست خوبم
درسته شاب هم گارانتی میکنه ولی کارت گارانتی من رایان بدر بود
این بلایی که میگی سره من اومده ولی برا من tx fm بود دو سه بار اول نشناخت خیلی صبر کردم دستگاه به کامپیوتر وصل بود و نمیشناخت تا اینکه بار چهارم یا پنجم بود که شناخت گزینه yes , no برای فورمت و نصب فریم وایر اومد زدم yes دو ...سه... ثانیه ریخت .{ تموم } بعد روشن که کردم از روز اولش{یعنی همون روز}بهتر شده بود کاراش سریعتر شده بود خلاصه ب/ ه / ت / ر /شده بود .... برای من همونطور که گفتم اولین روز این جوری شد. ولی چون من عادت دارم تا چیزی میخرم . سریع درایوشو بروز میکنم اصلا فکر اینکه خراب شد بیچاره شدم! حالا چیکار کنم؟ پولم نفله شد کریتیو اشغاله!!!{خداست} عجب اشتباهی کردم خلاصه از این جور حرفا تو فکرم نیومد ........
ا ا ا ا ا ی ی ی ی ی کاش نداده بودی گارانتی البته شایدم بدشانس باشی واقعا خراب شده باشه!!! ولی گارانتی توی ایران فقط یه اسمه اسم ا / س / م / همینو بس...........!
ان شاءا... که درست میشه.
dj mhssash دستت درد نکنه
dj mhssash و NINTENDO_DS دست جفتتون درد نکنه مضصوصا dj mhssash به دلیل اینکه دو با در دو تاپیک مختلف با جواب کامل خودش منو راهنمایی کرد حق با شما بود دستگاه هیچیش نبود
__________________________________________________ _________________________________________________
همینطور تشکر میکنم از تمام کسایی که فقط خواننده بودنند و به درخواست کمک من عتنایی نکردند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
__________________________________________________ _________________________________________________
منم با دي جي موافقم منم firmware پليرم رو اپگريد كردم و يكدور گير كرد تا 3 ساعت همونطوري بود گفتم ببرم گارانتي دلم نيومد چون به هرحال ازت پول ميگيرن پس خودم بازش كردم و 5 دقيقه اي درستش كردم خيلي راحت بود
________NINTENDO_DS
خودت پلیر رو باز کردی بابا دمت گرم پس کاردرستی zen nano plus داشتی ________________________________________________ در ضمن من بردم گارانتی یه تک تمنی از من پول نه گرفت درست کرد اما یه جوری رفتار میکنن انگار که باباشونو کشتی ادم پشیمون میشه ؟؟؟