میخوام شیک و براق هم باشه.ایسر یه جوری ابهت نداره
میخوام شیک و براق هم باشه.ایسر یه جوری ابهت نداره
MSI-Useries-U270 DX-Dual Core
پردازنده: Dual Core
حافظه: 4GB DDR3
هارددیسک: 500GB
گرافیک:AMD Radeon HD 7290
صفحه نمایش: "11.6 LED BackLight
سیستم عامل : Windows 8
قیمت : 1.070 تومن
همون انتخاب های خودتون بهترین گزینس
به شرط اینکه نمایندگی اچ پی تبریز رو پیدا کنم
چرا نمایندگی ؟؟؟؟
برای خرید میگید ؟؟؟ میتونید از سایت ها خرید کنید ، البته سایت های معتبر
کدومتون تعمیرکارید ؟؟![]()
من تعمیرکار نیستم.
ولی به تجربه بهم ثابت شده برای حرف فروشنده نباید کوچکترین ارزشی قائل بشین.فقط شما از فروشنده باید در مورد قیمت سوال کنید.نه مشورت خرید کالا.
همین الان 2 ساله اچ پی 4530 دارم.می تونید یه چرخ تو مغازه های تعمیراتی بزنید و در مورد آمار خرابی این مدل سوال کنید.تو همین سایت هم می تونید سرچ کنید.
البته من نمیگم برند اچ پی از بقیه خیلی بهتره ولی من چون من به کیفیت ساختش اعتماد داشتم و قیافه و امکاناتش هم با سلیقه ام جور در اومد خریدمش.
متاسفانه خیلی ها رو گارانتی تاکید می کنن.ولی من چند نفر از آشنایانم که باهاشون در ارتباطم که تا بحال اصلا نیازی به گارانتی پیدا نکردم.غیر از یک مورد اسپیکر میکرولب که فهمیدم خودم هم تو خونه می تونستم تعمیرش کنم.
حرف فروشنده رو نباید گوش داد.
ولی در مورد اچ پی باید ازونا که تجربشو داشتن نظر بگیری. البته مدل به مدل فرق میکنه ولی در حالت کلی میشه گفت که کیفیت ساخت بالایی نداره.
مساله داغ کردن تو همه مارک ها هست ولی تو اچ پی یکم بیشتر هست.
من خودم نسخه Special Edition یه مدل رو داشتم . با اینکه نسخه ویژه هست ولی گرماش منو آزار میداد و میده . و این گرما حتی به ضعیف شدن قطعات و صدمه هم رسید. لپ تاپ بعد از چند سال کار کردن به علت تولید گرمای زیاد باعث میشد سیستم خاموش بشه! البته با یه کول پد مشکلش رو کنترل کردم .
البته میگن هرچقدر پول بدی همون قدر آش میگیری . شما هزینه خوبی اگه میخوای کنی بهتره به مدلای با کیفیت تر فکر کنی.
سایت های خوبی لپ تاپ های مختلف رو مورد بررسی قرار دادن حتی دمای تولید شده رو .
95 درصد فروشنده ها وقتی پای منافع خودشون برسه دروغ گو میشن و فقط از جنس هایی که دارن تعریف می کنن.اگه می خواین در مورد کیفیت و خرابی جنسی تحقیق کنید برین پیش تعمیرکار ها.
مساله گرمای زیاد اچ پی 3 سال یا بیشتره که برطرف شده.دیگه مدل های جدیدتر مشکل گرما ندارن.حتی با i7 .
من خودم موقع خرید تمام این فروم رو برای مشکلات سخت افزاری لپ تاپ زیر و رو کردم ( اون موقع قسمت مشکلات سخت افزاری لپ تاپ خیلی فعال بود و روزی چند تا تاپیک جدید ایجاد میشد ) ولی اثری از مشکل اچ پی داخلش ندیدم.
غیر از یک مورد که حدود 2 ماه پیش مشکل داشت و ایرادش لق شدن فلت ال سی دی بود.
Last edited by bijandarbari; 14-02-2014 at 22:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)