تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: پخش فرمت دی وی دی ( VOB ) با حجم بالای 1 گیگ توسط LED های ال جی مدل LA86000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیزم آخه کدوم تلویزیون رو داریم که پلیرش به الجی اونم سری 8 برسه؟؟؟ نه سونی نه سامسونگ و برندهای دیگه حرفی برای گفتن در مقابل امکانات الجی ندارند مخصوصآ پلیر الجی فوق العادست.هنوز خیلی از برندها موندن چجوری فرمت MKV رو پخش کنن؟؟؟
    من سری اصلی این مدل شما رو دارم که LA8600 هست . داخل ایران میشه LA86000 فقط یک 0 بهش اضافه میکنن و روی هارد 1 ترابایت تست کردم مشکلی نداشت.
    موفق باشین.

لطف می کنید فایلی رو که مثال زدم با فلش مموری USB2 چک کنید!
    این رو مطمئن هستم که فعلا تولید کره ای و ایرانیش فرقی نداره!

داره خودمونی میشه yaran99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان این مدله که میگن حافظه داخلی 8 گیگ داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بله ولی شما4.0 میتونی استفاده کنی با کیفیت معمولی 4 ساعت و عالی 2.5 ساعت برات ضبط میکنه

داره خودمونی میشه Y & M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

در جواب جناب abi2020 بايد بگم اين مورد براي من هم چند بار به ندرت پيش اومده و فكر ميكنم مربوط به دكود كردن بعضي از فرمتها باشه كه البته LG 86000 براي اين مورد چاره انديشي كرده و زماني كه فيلم توسط TV درحال پخشه به منو بريد و در گزينه تنظيمات صدا را با تصوير فيكس كنيد

راستش بايد بگم من كه تا بحال با اين TV مشكلي نداشتم به غير از يكي دو مورد در پخش بعضي از فايلهاي FLV تمامي فرمتها را باز كرده و پلير واقعا قدرتمندي داره

در پخش سيگنالهاي SD از آنتن من با سامسونگيهاي فاميل كه مقايسه كردم واقعا يه سرو گردن بالاتره البته نقش آنتن خوب را هم نبايد فراموش كرد

با واي فاي هم كاركردم مشكلي نداشت و تصاوير FULL HD با كيفيت 1080.1920 را بدون هيچگونه مشكلي پخش كرد

كامپيوتر را هم از طريق كابل LAN به TV وصل كردم و تمامي فيلمهاي روي هاردو از طريق نرم افزار خود LG با تلوزيون به اشتراك گذاشتم و تمامي اونها رو به راحتي پخش ميكنه

كيفيت صداش خيلي خوبه ولي طوري نيست كه بگيد ديگه نيازي به يك سيستم چند كاناله نيست

سرعت پخش تصاوير در مقايسه با هم رده هاي خودش عاليه ولي در مقايسه با پلاسماها و يا HI END هاي بازار ميتونست بهتر باشه

تا بحال نشده با زير نويسي به مشكل برخورد كنم با تغيير زبانهاي زير نويس اگر هم مشكلي داشته ! بر طرف شده

كيفيت رنگ مشكي در روز عاليه و در شب در اتاق كاملا تاريك روي مد سينما و با تنظيم رنگ مناسب خيلي خوبه ولي عالي نيست و نميشه توقع رنگ مشكي مپل پلاسماها رو از اون داشت

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منم اگه خدا بخواد میخوام همین مدل بگیرم
    دوست عزیز این tv از فلش های usb3 هم ساپورت میکنه؟ntfs چی؟
    راستی راجبه اون مشکلتون شما میتونی توی هارد داخلی دستگاه چیزی بریزی؟اگه اره بریز داخل هاردش بعد تست کن ببین جواب میگیری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منم اگه خدا بخواد میخوام همین مدل بگیرم
    دوست عزیز این tv از فلش های usb3 هم ساپورت میکنه؟ntfs چی؟
    راستی راجبه اون مشکلتون شما میتونی توی هارد داخلی دستگاه چیزی بریزی؟اگه اره بریز داخل هاردش بعد تست کن ببین جواب میگیری
    usb3 و ntfs مشکلی ندارد.
    در خواندن از هاردهای اکسترنال با چند پارتیشن NTFS هیچ مشکلی ندارد(1T wd پاسپورتی)

7. این کاربر از ali11ali112000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •