تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: مشاوره در مورد ویندوز 8.1

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام

آخه سری رو که درد نمیکنه که دستمال نمیبندند؛ من تا حالا اون ویندوز رو دانلود نکردم که بتونم در موردش نظر بدم؛ ولی تغییرات هم باید درست و حسابی باشه؛ مثلا توی امضای من میتونید برید اون تاپیکی که یه مقاله در مورد نحوه ی تغییرات توی DVD ویندوز 8.1 هست رو ببینید؛ ولی خب اون راههایی که من اونجا نوشتم همش مایکروسافتی هستش. ولی بقیه معلوم نیست چجوری تغییر میدن؛ پس بهتره که از یه سایت خوب (ترجیحا همون مایکروسافت) دانلود کنی.
    ممنون یه کاریش میکنم.

امضاتم هموم اولین پستی که گذاشتی کامل خوندم.

در مورد برنامه های RunTime مثل 4 Net Framework و ... نظری نداری ؟
    مشکلی در مورد نصبشون نیست؟
    Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 09-02-2014 at 19:56.

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون یه کاریش میکنم.

امضاتم هموم اولین پستی که گذاشتی کامل خوندم.

در مورد برنامه های RunTime مثل 4 Net Framework و ... نظری نداری ؟
    مشکی در مورد نصبشون نیست
    سلام

در مورد اون برنامه ها هم هیچ مشکلی نیست؛ با خیال راحت و البته بعد از تست، برو سمت ویندوز 8.1

3. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام

در مورد اون برنامه ها هم هیچ مشکلی نیست؛ با خیال راحت و البته بعد از تست، برو سمت ویندوز 8.1
    ممنون از راهنماییهات اگه مشکلی پیش اومد مطرح میکنم.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام-به نظر من ویندوز 8.1 ارزش نصب کردن را نداره! طبق بررسی که کردم به جز یکسری ویژگی کم کاربرد، چیز خاصی ندیدم!
    ویژگی که در ویندوز 8 و 8.1 بیشتر روش تبلیغات شده:
    سرعت بوت سریع:
    این سرعت بوت سریع حاصل تغییر روش مایکروسافت در خاموش کردن سیستم هست. ویندوز به جای خاموش شدن، حالتی مشابه Hibernate انجام می دهد با این تفاوت که برنامه های شما بسته می شوند و همونطور که میدونید در حالت Hibernate سرعت بوت سریعی رو شاهد هستیم و در این حالت هم همینطوره.
    اما ضعف این روش:
    وقتی به صورت Hibernate وارد سیستم می شوید سرعت کارکردن برنامه ها و خود ویندوز به شکل محسوسی کم می شود! خصوصا اگر شما برنامه های زیادی نصب کرده باشید.
    من Visual Studio 2012 همراه آپدیت 3 و SQL Server 2012 Enterprise روی ویندوز 8.1 نصب کردم هر دو کامل کار میکنند اما سرعت خود ویندوز، چه قبل از نصب این برنامه ها و چه بعد از نصب این دو برنامه در حالت روشن شدن پایین بود و هست. بعد از نصب این برنامه ها که سرعت خیلی کندتر شده.
    یک ضعف دیگر هم اینکه در این روش درایورهای شما از نو لود نمی شوند و اگر نیاز به تغییر خاصی در سخت افزار داشته باشید باید ریستارت کنید.

این از مهم ترین ویژگی ویندوز 8 و 8.1 که مایکروسافت در بوق و کرنا کرده، این حالت باعث میشه که مصرف هارد موقع روشن شدن بسیار بالا بره و همینطور شما Shutdown طولانی خواهید داشت.(اسم دیگر این قابلیت Fast Boot یا Faster Startup هست)
    در لپ تاپ های ناسازگار 8.1 هم من چیزی که مشاهده کردم برای وارد شدن به بایوس باید ریستارت کرد و با خاموش کردن معمولی نمی توان وارد بایوس شد. نمیدونم با UEFI این کار قابل انجام هست یا خیر.

ویندوز 8.1 نسبتا سازگارتر از 8 هست و درایورهای ویندوز سون من تست کردم اکثرا روش نصب میشن.
    من منکر بهینه سازی های انجام شده روی این ویندوز نیستم ولی چشمگیر نیستند. ضمن اینکه ویژگی های مفید ویندوز سون حذف شدند و تنها تغییر مثبتی که من دیدم حذف شدن ویژگی Aero در ویندوز 8 و 8.1 هست.
    در مورد ناسازگاری نرم افزارها هم در ویندوز 8.1 مشکل خاصی نخواهید داشت. اکثر برنامه ها خودشون رو با این ویندوز سازگار کرده اند.
    ویندوز سافت 98 هم بسیار ویندوز تمیز و سالم ای هست و من از اون استفاده میکنم. البته قراره پاکش کنم و به سون برگردم.
    Last edited by pcsoft; 09-02-2014 at 21:33.

6. 4 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام-به نظر من ویندوز 8.1 ارزش نصب کردن را نداره! طبق بررسی که کردم به جز یکسری ویژگی کم کاربرد، چیز خاصی ندیدم!
    سرعت بوت سریع:
    این سرعت بوت سریع حاصل تغییر روش مایکروسافت در خاموش کردن سیستم هست. ویندوز به جای خاموش شدن، حالتی مشابه Hibernate انجام می دهد با این تفاوت که برنامه های شما بسته می شوند و همونطور که میدونید در حالت Hibernate سرعت بوت سریعی رو شاهد هستیم و در این حالت هم همینطوره.
    اما ضعف این روش:
    وقتی به صورت Hibernate وارد سیستم می شوید سرعت کارکردن برنامه ها و خود ویندوز به شکل محسوسی کم می شود! خصوصا اگر شما برنامه های زیادی نصب کرده باشید.
    من Visual Studio 2012 همراه آپدیت 3 و SQL Server 2012 Enterprise روی ویندوز 8.1 نصب کردم هر دو کامل کار میکنند اما سرعت خود ویندوز، چه قبل از نصب این برنامه ها و چه بعد از نصب این دو برنامه در حالت روشن شدن پایین بود و هست. بعد از نصب این برنامه ها که سرعت خیلی کندتر شده.
    یک ضعف دیگر هم اینکه در این روش درایورهای شما از نو لود نمی شوند و اگر نیاز به تغییر خاصی در سخت افزار باشید باید ریستارت کنید.

این از مهم ترین ویژگی ویندوز 8 و 8.1 که مایکروسافت در بوق و کرنا کرده، این حالت باعث میشه که مصرف هارد موقع روشن شدن بسیار بالا بره و همینطور شما Shutdown طولانی خواهید داشت.(اسم دیگر این قابلیت Fast Boot یا Faster Startup هست)
    در لپ تاپ های ناسازگار 8.1 هم من چیزی که مشاهده کردم برای وارد شدن به بایوس باید ریستارت کرد و با خاموش کردن معمولی نمی توان وارد بایوس شد. نمیدونم با UEFI این کار قابل انجام هست یا خیر.

ویندوز 8.1 نسبتا سازگارتر از 8 هست و درایورهای ویندوز سون من تست کردم اکثرا روش نصب میشن.
    من منکر بهینه سازی های انجام شده روی این ویندوز نیستم ولی چشمگیر نیستند. ضمن اینکه ویژگی های مفید ویندوز سون حذف شدند و تنها تغییر مثبتی که من دیدم حذف شدن ویژگی Aero در ویندوز 8 و 8.1 هست.
    در مورد ناسازگاری نرم افزارها هم در ویندوز 8.1 مشکل خاصی نخواهید داشت. اکثر برنامه ها خودشون رو با این ویندوز سازگار کرده اند.
    ویندوز سافت 98 هم بسیار ویندوز تمیز و سالم ای هست و من از اون استفاده میکنم. البته قراره پاکش کنم و به سون برگردم.
    اگه اینطور باشه که اصلا جالب نیست ، البته برای یه کاربر خونگی میتونه مفید باشه ولی برا ما فکر نمیکنم .
    نظرم یه مقدار برگشت و به تحقیق بیشتری نیاز دارم

البته این مشکل رو با یه بار ری استارت و بعد شات دان موقع خاموش کردن سیستم فکر کنم بشه حل کرد چون سیستم من هر روز صبح روشن میشه تا شب خاموشش کنم.

به جز این مورد مشکل دیگه ای نداره؟

درمورد ویندوز 7 هم از همون سافت 98 دانلود کن چون من یه چند ماهی هست که ازش استفاده میکنم و اصلا مشکل نداشته و ازش راضیم
    Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 09-02-2014 at 21:14.

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

712:مگه شما میخواید چکار کنید؟؟؟البته سرعت بوت من بالاست و مشکلی با هارد ندارم چون روی سیستم لینوکس هم دارم و اگه ویندوز بد خاموش شه یا بره روی هایبرنیت بالا نمیاد یا درایو ها رو دیتکت نمیکنه!!!یه مشکل که توی 8.1 داشتم ولی توی 8 نه این بود که مودمم وقتی توی ویندوز روشن بود اگه کامپیوتر رو خاموش میکردم و بعد مودم رو (که معمولا همین کارو میکنم) اگه بعد از روشن کردن یه راست میرفتم لینوکس مودم اصلا شناسایی نمیشد!!!

ولی در هر صورت برای من که فقط برنامه نویسی میکنم و وبگردی و اصلا تو کار بازی نیستم فرقی با قبلی ها نداره.من حتی اگه 98 هم داشته باشم برام مهم نیست.من یک ماه داشتم با ویندوز 3.1 کار میکردم بدون اینترنت!!!

9. این کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

712:مگه شما میخواید چکار کنید؟؟؟البته سرعت بوت من بالاست و مشکلی با هارد ندارم چون روی سیستم لینوکس هم دارم و اگه ویندوز بد خاموش شه یا بره روی هایبرنیت بالا نمیاد یا درایو ها رو دیتکت نمیکنه!!!یه مشکل که توی 8.1 داشتم ولی توی 8 نه این بود که مودمم وقتی توی ویندوز روشن بود اگه کامپیوتر رو خاموش میکردم و بعد مودم رو (که معمولا همین کارو میکنم) اگه بعد از روشن کردن یه راست میرفتم لینوکس مودم اصلا شناسایی نمیشد!!!

ولی در هر صورت برای من که فقط برنامه نویسی میکنم و وبگردی و اصلا تو کار بازی نیستم فرقی با قبلی ها نداره.من حتی اگه 98 هم داشته باشم برام مهم نیست.من یک ماه داشتم با ویندوز 3.1 کار میکردم بدون اینترنت!!!
    بالآخره که فقط یه کار انجام نمیدیدم ، میشه گفت که استفاده من از سیستم متغییره یعنی هر کاری که فکرشو بکنی من باهاش انجام میدم: بازی ، میکس فیلم و عکس ، اینترنت ، آفیس ، میکس موزیک و .... که البته با توجه به رشته تحصیلیم بیشتر برنامه مینویسم.

معمولا هم دو ویندوزه ( ویندوز با لینوکس ) بودن این مشکلات رو داره و قابل حله .

ممنون از مشاورت

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سرعت بوت سریع:
    اما ضعف این روش:
    یک ضعف دیگر هم اینکه در این روش درایورهای شما از نو لود نمی شوند و اگر نیاز به تغییر خاصی در سخت افزار داشته باشید باید ریستارت کنید.

من هم تا حدود زیادی با نظر این دوستمون موافقم .هر چند خودم 8.1 نصب کردم و قبلش هم 8 داشتم.من رو لپ تاپ lenovo z500 نصب کردم.مشکلی با درایور نداشتم.با برنامه ها یا بازی ها هم مشکلی نداشتم.
    باور کنید بعضی موقع ها دلم می خواد 7 نصب کنم ولی خوب ویندوز عوض کردن خیلی زمان بر هست برام ! (حوصلشو ندارم ! )
    در کل اگه می خواین از 7 به نسخه بالاتر ( 8 و 8.1) مهاجرت کنید بهتره 8.1 نصب کنید چون یکم نسبت به 8 بهتره شده بعضی چیز ها.مثلا بوت مستقیم به محیط دسکتاپ، بهینه سازی محیط مترو .
    در کل به نظرم 8 یا 8.1 به جز تغییرات ظاهری و یکسری تغییرات جزئی حرفی برای گفتن نداره .

12. این کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

ویندوز 8.1 رو چند روزی میشه نصب کردم و خیلی کار کردن باهاش نرم و راحت هست .

جالب بود که تو اینترنت برنامه های سبکی بود که امکاناتی مثل استارت منو تو ویندوز های قبلی رو به 8.1 اضافه میکرد و الان هرچی نیاز داشتم بهش اضافه کردم.

از نظر ساپرت نرم افزاری هم واقعا عالیه . انگار طوری ساخته شده که با برنامه های قدیمی هم سازگار باشه و تا الان هرچی لازم داشتم روش نصب کردم .

فقط یه مورد نرم افزار مربوط به فن CPU بود که به هیچ عنوان نصب نمیشد و اگه نمیتونستم اونو روش نصب کنم باید بی خیال 8.1 میشدم که اینجا باید بگم خدا پدر اون بنده خدایی که

فیلم آموزش نصب این برنامه رو که خیلی هم پیچیده بود رو بیامرزه که تهیه کرده بود و تو یوتویوپ گذاشته بود.

در کل باید بگم که این ویندوز در صورت ساپرت درایوها بسیار ارزش نصب داره و در ساده ترین حالت میشه گفت واقعا تنوع تو محیط ویندوز و رابط کاربری ایجا کرده

14. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

ویندوز 8.1 رو چند روزی میشه نصب کردم و خیلی کار کردن باهاش نرم و راحت هست .

جالب بود که تو اینترنت برنامه های سبکی بود که امکاناتی مثل استارت منو تو ویندوز های قبلی رو به 8.1 اضافه میکرد و الان هرچی نیاز داشتم بهش اضافه کردم.

از نظر ساپرت نرم افزاری هم واقعا عالیه . انگار طوری ساخته شده که با برنامه های قدیمی هم سازگار باشه و تا الان هرچی لازم داشتم روش نصب کردم .

فقط یه مورد نرم افزار مربوط به فن CPU بود که به هیچ عنوان نصب نمیشد و اگه نمیتونستم اونو روش نصب کنم باید بی خیال 8.1 میشدم که اینجا باید بگم خدا پدر اون بنده خدایی که

فیلم آموزش نصب این برنامه رو که خیلی هم پیچیده بود رو بیامرزه که تهیه کرده بود و تو یوتویوپ گذاشته بود.

در کل باید بگم که این ویندوز در صورت ساپرت درایوها بسیار ارزش نصب داره و در ساده ترین حالت میشه گفت واقعا تنوع تو محیط ویندوز و رابط کاربری ایجا کرده
    در مورد اون نرم افزار که گفتین برای فن cpu بود بیشتر توضیح میدین؟ برای کنترل سرعت فن نیست؟من برای لپ تاپ خودم همچین نرم افزاری دیدم ولی رو 8 نصب نمیشد و ویندوز 7 میخواست.
    اگه همچین نرم افزاری هست لطف کنید لینک یوتوب رو بزارین ما هم نصب کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •