تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: با 50 میلیون چکار میشه کرد ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

نمیخواهم بترسونمت اما امروزه اگر پول داشته باشی اما چیزی از بازار بلد نباشی ( شاگردی ، تجربه و . . .) سریع محو خواهید شد - بگرد ببین چه کاری بلدی یا به چه کاری علاقه داری

سریع نگو هیچی بلد نیستم خوب دقت کن

اگر به کاری علاقه داری چند ماه برو شاگردی اگر کلاس داره برو کلاس اگر کتاب داره کتابهاش رو مطالعه کن سی دی اموزشی داره سی دی ها رو تهیه کن و . . . .

یک نصیحت دوستانه : همه پولت رو به یکباره در کاری که تجربه نداری وارد نکن مثلا میخواهی وارد بازار خودرو شوید ابتدا یک پنجم پولت رو وارد کن در صورتی که سه ماه اول موفق و رضایت بخش بود یک پنجم بعدی رو تزریق کن و الی اخر

درسته که در ابتدا درامد خوبی نداری یا رضایت چندانی حاصل نمیشه اما تجربه کافی رو بدست میاری اون وقته که فقط برای درامد بیشتر کمبود سرمایه داری

موفق باشید

من ایشون رو نمی دونم ولی بگردی هم تو شهرستان ها هس هم تو خود تهران(مثل قرض الحسنه رسالت) 2%
    با سود 2%
    شهرستان من یه درصدم دیدم
    درصد کم همیشه با مقدار پول کم همراه هست مگر اینکه برای کارهای تولیدی بزرگ بخواهید که باید کفش تیتانیوم بپوشید و حرکت کنید تو این اداره و اون اداره

پنجاه تومن بدون بهره پول بسیار مناسبی هست
    Last edited by szh_1367; 09-02-2014 at 18:10.

2. 2 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gelayor14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

من نمی دونم منظورتون از پول کم چه مقداره؟
    بسته به مقدار اعتبار فرد عموما میدن..و سرمایه ای چند ماه میخوابه ..تو حسابش.دو تاضامن ناقابل...واقعا شما جایی تو تهران دیدین که 2% بده..خواهشا الکی زیر سوال نبرید! با تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من نمی دونم منظورتون از پول کم چه مقداره؟
    بسته به مقدار اعتبار فرد عموما میدن..و سرمایه ای چند ماه میخوابه ..تو حسابش.دو تاضامن ناقابل...واقعا شما جایی تو تهران دیدین که 2% بده..خواهشا الکی زیر سوال نبرید! با تشکر
    فکر کنم از پستم ناراحت شدید قصد جسارت و زیر سوال بردن حرف شما رو نداشتم ببخشید

مقدار کم منظورم زیر 10 میلیون بود

خدا رو شکر من تهران زندگی نمیکنم اما تو شهر ما خیلی کم وام های با بهره پایین پیدا میشه

پ.ن: تاپیک به انحراف کشیده شد ببخشید

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام

نمیخواهم بترسونمت اما امروزه اگر پول داشته باشی اما چیزی از بازار بلد نباشی ( شاگردی ، تجربه و . . .) سریع محو خواهید شد - بگرد ببین چه کاری بلدی یا به چه کاری علاقه داری

سریع نگو هیچی بلد نیستم خوب دقت کن

اگر به کاری علاقه داری چند ماه برو شاگردی اگر کلاس داره برو کلاس اگر کتاب داره کتابهاش رو مطالعه کن سی دی اموزشی داره سی دی ها رو تهیه کن و . . . .

یک نصیحت دوستانه : همه پولت رو به یکباره در کاری که تجربه نداری وارد نکن مثلا میخواهی وارد بازار خودرو شوید ابتدا یک پنجم پولت رو وارد کن در صورتی که سه ماه اول موفق و رضایت بخش بود یک پنجم بعدی رو تزریق کن و الی اخر

درسته که در ابتدا درامد خوبی نداری یا رضایت چندانی حاصل نمیشه اما تجربه کافی رو بدست میاری اون وقته که فقط برای درامد بیشتر کمبود سرمایه داری

موفق باشید

درصد کم همیشه با مقدار پول کم همراه هست مگر اینکه برای کارهای تولیدی بزرگ بخواهید که باید کفش تیتانیوم بپوشید و حرکت کنید تو این اداره و اون اداره

پنجاه تومن بدون بهره پول بسیار مناسبی هست
    سلام
    دوست عزیز از راهنمایتون کمال تشکر رو دارم .
    با این حرفتون که کم کم پولمو تو کار تزریق کنم خیلی موافقم و نظرم اینه که اگه بشه چند تا کارو با هم اداره کنم .
    تو همون ایده شغلی موندم که باید چکار کنم . دوست دارم نظرات جدید بهم بدین

در آغاز فعالیت KARIM22K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز راستش منم 50 تومن پول دارم فقط با این تفاوت که کلی بدبختی کشیدم تا جمع کردم از راه دزدی و کیف قاپی رشته منم کامپیوتر هست فوق دیپلم

بعد از کلی تحقیق تصمیم گرفتم یه مغازه اجاره کنم واسه فروش و تعمیرات کامپیوتر

7. 2 کاربر از KARIM22K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

کلی بدبختی کشیدم تا جمع کردم از راه دزدی و کیف قاپی رشته
    دمتــ گرم داش .

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

دوست عزیز راستش منم 50 تومن پول دارم فقط با این تفاوت که کلی بدبختی کشیدم تا جمع کردم از راه دزدی و کیف قاپی رشته منم کامپیوتر هست فوق دیپلم

بعد از کلی تحقیق تصمیم گرفتم یه مغازه اجاره کنم واسه فروش و تعمیرات کامپیوتر
    سلام
    ایشالله که توی کارت موفق باشی .
    راستش اصلا نمیشه برم سراغ فروش قطعات و کامپیوتر از بس که اشباه شده و دستا زیاد شدن .

در آغاز فعالیت KARIM22K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کوچیکتم داداش به نظر من آدم باید با خودش و زندگیش روراست باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

میتونی مثل من جوگیر بشی پولتو بذاری تو بورس بعد شاخص منفجر بشه تو 1ماه 30٪بری تو ضرر بعد دور از جونت به خاک سیاه بشینی هی بزنی تو سرت که بورس میخواستم چیکار!
    الان من اینم!شایدم بدتر.
    به عنوان 1 درد دل این پستو دادم.ببخشید اگر اسپمه!

12. 2 کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

میتونی مثل من جوگیر بشی پولتو بذاری تو بورس بعد شاخص منفجر بشه تو 1ماه 30٪بری تو ضرر بعد دور از جونت به خاک سیاه بشینی هی بزنی تو سرت که بورس میخواستم چیکار!
    الان من اینم!شایدم بدتر.
    به عنوان 1 درد دل این پستو دادم.ببخشید اگر اسپمه!
    سلام
    ایشالله که مشکلتون حل بشه دوست عزیز . راستش رو بخوایی وضعیت منم بهتر از شما نیست با این تفاوت که من الان 50 تومن وام باهامه و متاهل و بیکار و مستاجرم هستم کسیم نیست که کمکم کنه یعنی کوچکترین اشتباهم مساوی با از دست دادن خیلی چیزا .

14. این کاربر از aaaammmm87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •