تو رو خدا حرف پاناسونیک رو نزنید!! مزخرفه .....!
حاضرم قسم بخورم تنها برندی در ایران که تولیداتش ساخت چین ( با کیفیت پایین ) هست و روی دستگاه می زنه Made In Japan فقط پاناسونیک هستش!
![]()
تو رو خدا حرف پاناسونیک رو نزنید!! مزخرفه .....!
حاضرم قسم بخورم تنها برندی در ایران که تولیداتش ساخت چین ( با کیفیت پایین ) هست و روی دستگاه می زنه Made In Japan فقط پاناسونیک هستش!
![]()
کیفیت تصویرش که از بقیه خیلی بهتره فقط خرابیش خیلی زیاده . خودم هم تجربش رو داشتم
کلا ریسکه![]()
دوست من همانطور که در گذشته گفتم کیفیت تصویر این برندها دوام نخواهد داشت!!
خداوند از برندهایی همچون: پاناسونیک و سامسونگ نگذرد که با هر ترفندی ما جهان سومی ها را فریب می دهند!! باید با نخریدن تحریمشان کنیم!
دوست عزیز :
امیدوارم اینجوری که میگین باشه ولی من خودم این مقایسه رو انجام دادم و مهم نیست که شما در مورد تجربه من چی فکر میکنین و هیچ تعصبی هم روی برند خاصی ندارم .فقط از جنس اصلی و اورجینال استفاده میکنم نه جنس ایرانی و درجه 2و 3 چینی حالا شما هم نظرتون رو گفتین ممنونم از راهنمایی شما به شما هم پیشنهاد میکنم از اجناس اصلی و اورجینال استفاده کنین ضرر نمیکنین.
دوست عزیز :
یکی از دوستان من تعمیرکاره و نیازی هم نداره دروغ بگه خواهشآ این آشغالهای ایرانی رو نخرین. با نخریدنمون این جنسهای آشغال رو تحریم کنیم.
پنلهای همه ال ای دی های تولید داخل 100% ایرانیه.
موفق باشین.
باور کنید ما حاضریم تولید داخل رو بخریم اما زیربار خرید جنس بی کیفیت چینی نریم!!
پاناسونیک در صدر تی وی های دنیا قرار داره ها رفیق !! یه سر برو سایت معروف cnet
مطمئن باش اینی که شما میگی به هیچ عنوان صحیح نیست و پاناسونیک کلا در همه محصولاتش کیفیتش 1 سرو گردن از همه بالاتره و همیشه اصالت برند خودش رو حفظ کرده
حالا اینی که 1 نفر تجربه خراب شدن تی وی پاناسونیک رو داشته 1000 تا دلیل میتونه داشته باشه . نباید اینطور قضاوت کرد
والا دوست عزیز این تنها تجربه من از خراب شدن پاناسونیک نبود
الان توی تاپیک پاناسونیک بری خیلیها که سری 30 دارن از خرابیش مینالن
بله وی تی 30 سری خاور میانه مشکلاتی داشت. ممکنه به محل زندگیمون برگرده البته![]()
ایا تمام پنل های مدل های مختلف سامسونگ مثل 8880 هم ساخت چین هست؟
با چشم که نمیشه تشخص داد کیفیت ساخت کدوم بالاتر هست
انگار بعضی دوستان تمام عناصر مورد استفاده در پنل های سامسونگ و lg رو زیر میکروسکوپ بردند و خلوص هر کدوم رو در اوردن
صحبت های بدون دلیل و مدرک باد هوا و تخریب یک برند خیلی کار راحتی هست مخصوصا در اینجا که هر کی از سر راه میرسه
میشه کارشناس
اون دوستانی که اینقدر عاشق lg هستن این پنل ها حتی در rev های معتبر هم حرفی برای گفتن نداره مثل همین la860.
یکسری هنوز پنل نمیدونن چی هست بعد اظهار نظر میکنن
Last edited by magiteq1; 12-02-2014 at 21:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)