تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: کدوم بهتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JU JU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نظر من اسوس بهتره.
    فقط سی پی یوش ضعیف تره.که اگه بودجه رو یکم بالاتر ببرید می تونید با سی پی یو بهتری بخرین.

در ضمن 8 گیگ رم واقعا زیاده.اصلا کارایی نداره. اونم با این سی پی یو که خودش ضعیفه.6 گیگ رم هم خیلی خیلی کم پیش میاد بالای 70 درصد پر بشه.
    می تونید رم 2 گیگ رو لپ تاپ رو بفروشین و یه مقدار اضافه بدین و رم 4 نصب کنید.70کمتر از تومان براتون در میاد.
    لپ تاپ ایسوس C i7 با cache 6 MB زیر 3 تومن من پیدا نمی‌کنم، و حاضر نیتسم فقط بخاطر یه برند، 700 800 بیشتر بردم
    در مورد C i5 ها هم، که هردو کش‌های یکسان دارن، لنوو لپ‌تاپ‌های زیباتر و مستحکم‌تری داره
    این رو به شخصه بعد از کارکرد طولانی مدت از هر دو سری دارم میگم

ولی در هر صورت، هر کس سلیقه‌ای داره و دوست داره برند خاصی رو با هر قیمتی بخره!

2. این کاربر از JU JU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز بخوای ارتقا بدی همون جا واست رمشو ارتقا می دن ( حداقل توی شیراز که اینطوره )
    ارتقا از رم 6 به 8 فقط 50 تومن هزینه بیشتر داره . حال می خوای بگردی واسه مدل با رم 8 ، یکم بگردی احتمالا پیدا می شه .

من خودم Z500 با پردازده I7 و رم 8 دارم . در هنگام سنگین ترین عملیات فقط از 5.8 گیگ رم استفاده کردم !

4. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezaei73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

به نظر من اسوس بهتره.
    فقط سی پی یوش ضعیف تره.که اگه بودجه رو یکم بالاتر ببرید می تونید با سی پی یو بهتری بخرین.

در ضمن 8 گیگ رم واقعا زیاده.اصلا کارایی نداره. اونمبا این سی پی یو که خودش ضعیفه.6 گیگ رم هم خیلی خیلی کم پیش میاد بالای 70 درصد پر بشه.
    می تونید رم 2 گیگ رو لپ تاپ رو بفروشین و یه مقدار اضافه بدین و رم 4 نصب کنید.70کمتر از تومان براتون در میاد.
    منظورتون اینه سی پی یو اش ضعیفه!!!؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

یه مشکل دیگه ای که این لپ تاپ داره باتریش (به صورت دستی) قابل تعویض نیست.آیا این مشکلی رو پیش نمیاره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید .
    بنظرتون کدوم یک از لب تاپ های زیر خوبه با بودجه 2میلیون تا 2 میلیونو 300 تومن
    1. Acer-Aspire-E1-571G-i7-8-1T-2G-لپ تاپ ایسر

پردازنده : Core i7
    حافظه رم : 8GB DDR3
    هارد دیسک : 1TB
    کارت گرافیک : 2G Geforce GT710
    صفحه نمایش : "15.6

یا
    2.
    Fujitsu-LifeBook-AH532-i5-4-500-2G-لپ تاپ فوجیتسو

پردازنده : Core i5
    حافظه : 4GB DDR3
    هارد دیسک : 500GB
    کارت گرافیک : 2GB Geforce GT640
    صفحه نمایش : "15.6 HD LED-Bbacklit

و اینکه کدوم مارک ها قابل اطمینان هستند ؟ اصلا فوجیتسو اصله آلمانه ؟ ایسر هم میگن چینی هستش درسته ؟
    بنظرتون در این محدوده قیمت چه لب تاپی مناسبه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

یه مشکل دیگه ای که این لپ تاپ داره باتریش (به صورت دستی) قابل تعویض نیست.آیا این مشکلی رو پیش نمیاره؟
    منظورتون اینه سی پی یو اش ضعیفه!!!؟؟؟
    اگر نسبت میزان رم به قدرت پردازنده رو بگیریم ، مقدار 6 گیگ رم برای این مدل کافی هست .
    من خودم از پردازنده I7 با فرکانس 2.2 گیگاهرتز استفاده می کنم ، در سنگین ترین حالت از 5.8 گیگ رم استفاده شد !

میزان اختلاف قدرت پردازنده ها رو هم در استفاده های روزانه ( اینترنت گردی ، تماشای فیلم ، بازی به شرط استفاده از کارت گرافیک Low-Mid range ) احساس نخواهید کرد . فقط تنها چیزی که شاید موجب اختلاف بشه ، اختلاف کارت گرافیک هاست که اگر اشتباه نکنم X550 از 720M استفاده می کنه و Z510 از 740M که توی بازی فرقشون مشخص می شه ( دوستم یه مدل X550 داشت کارت گرافیکش GT720M بود )

به هر حال هر کدوم که سلیقتونه انتخاب کنید .

اگر اهل بازی هم نیستید ، با صرف نظر از اختلاف قدرت کارت گرافیک ها و پردازنده ها ( در استفاده های روزمره یعنی غیر از محاسباتی پردازنده ها عامل کم اهمیت تری می باشند ) ، باز هم Z510 از کیفیت ساخت بالاتری برخوردار هست .

نگران باتری هم نباشید مشکلی پیش نخواهد آورد

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید .
    بنظرتون کدوم یک از لب تاپ های زیر خوبه با بودجه 2میلیون تا 2 میلیونو 300 تومن
    1. Acer-Aspire-E1-571G-i7-8-1T-2G-لپ تاپ ایسر

پردازنده : Core i7
    حافظه رم : 8GB DDR3
    هارد دیسک : 1TB
    کارت گرافیک : 2G Geforce GT710
    صفحه نمایش : "15.6

یا
    2.
    Fujitsu-LifeBook-AH532-i5-4-500-2G-لپ تاپ فوجیتسو

پردازنده : Core i5
    حافظه : 4GB DDR3
    هارد دیسک : 500GB
    کارت گرافیک : 2GB Geforce GT640
    صفحه نمایش : "15.6 HD LED-Bbacklit

و اینکه کدوم مارک ها قابل اطمینان هستند ؟ اصلا فوجیتسو اصله آلمانه ؟ ایسر هم میگن چینی هستش درسته ؟
    بنظرتون در این محدوده قیمت چه لب تاپی مناسبه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    AH532 فکر نکنم با کارت گرافیک GT640M موجود باشه . توی بازار بیشتر GT620M هست . باید ویندوز نصب شه تا تست بشه از روی گفته فروشنده نمی شه فهمید .
    اگر هم با GT620M گیر بیاد ، بین این دو گزینه E1-571G بهتر هست .( سحت افزاری ، ظاهر ، مشکلات احتمالی و تعمیرات )

بیشتر لپ تاپ های موجود بازار ایران چینی هستند . آلمانی بودن یا نبودن Fujitsu تاثیری در کیفیت لپ تاپ و عدم ایجاد مشکلات برای شما ندارد ! متاسفانه این شرکت در تولید این مدل خوب عمل نکرده و یه سری ایرادات نرم افزاری باعث شده تا بسیاری از مدل های AH532 پس از فروش روانه تعمیرگاه شوند !
    توضیح : بایوس AH532 با لینوکس در حالت UEFI مشکل داره و پس از نصب Linux ها در حالت UEFI بایوس از کار می افته و باید لپ تاپ باز بشه و بایوس سخت افزاری ریست شه تا دوباره درست شه ! فوجیتسو حتی زحمت انتشار آپدت بایوس برای حل این مشکل رو به خودش نداده .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    من میخوام همون ایسر ای وان رو بگیرم اما دوستان میگن تو این محدوده قیمت ایسوس با سیستم پایینتری نسبت به ای وان بخری خیلی خوبه
    یعنی ایسوس را به ایسر حتی مدل پایینترشو ترجیح میدن نظر شما چیه؟
    اصلا ایسوس و ایسر تفاوتی با هم دارن ؟
    در این قیمت هم مناسبترین انتخاب چه سیستم و چه مارکی میتواند باشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

منظورم همین i5 بودنش هست.

باتری هم مشکلی نداره.مطمئنا باتری قابل تعویضه ولی برای تعویض باتری باید قاب پشت لپ تاپ باز بشه که بعد 3 سال نا خود اگاه برای گردگیری باید باز بشه.پس مسئله خاصی نیست.
    این قضیه جدا نشدن باتری برای کسایی ایجاد مشکل میکنه که عادت دارن باتری رو از لپ تاپ جدا کنن و لپ تاپ رو بدون باتری به برق وصل کنن ( که کار اشتباه و بیهوده ای هستش.و توصیه نمیشه )

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

فقط تنها چیزی که شاید موجب اختلاف بشه ، اختلاف کارت گرافیک هاست که اگر اشتباه نکنم X550 از 720M استفاده می کنه و Z510 از 740M که توی بازی فرقشون مشخص می شه ( دوستم یه مدل X550 داشت کارت گرافیکش GT720M بود )

به هر حال هر کدوم که سلیقتونه انتخاب کنید .
    کارت گرافیک کدوم قوی تره؟

آیا این مدلی که دوستمون معرفی کردن (Acer-Aspire-E1-571G-i7-8-1T-2G)با بودجه من که بین دو تومن تا دو و دویست هست منطبقه مناسب تر نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •