تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: مشاوره برای خرید یک سیستم مالتی مدیا (گیمینگ و ...) تا سقف 1میلیون

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوست ما آقا ايمان تخصصش کاربر فعال مشکلات سخت افزاری هست بعد شما ميگين بلد نيست جواب بده
    چون حرف ايشون با شما سازگار نبود بلد نيست؟
    بايد به نظر همه احترام گذاشت
    اوکی

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

خب دوستان جوابی که من خواستم بدم رو دادند ممنونم !!

سیستمی هم که علیرضا خان و وحید پیشنهاد دادند بدون مانیتور بود که با احتساب اون تا یک و نیم حداقل باید هزینه بشه

من هم نمیگم خیلی تو مسائل واردم و علامه هستم اینجا من فقط برای اطلاعات بیشتر فعالیت میکنم نه بیشتر (تا بتونم چیزی از دوستان دیگه یاد بگیرم)

3. 6 کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

دوست عزیز چرا کنسول نمیخرید؟؟
    با 1 تومن میشه ps3 خرید و بهترین بازی های سال رو با بالاترین کیفیت ممکن اجرا کرد..

5. 2 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ممنون از همگی شاید ps3 خریدم ارزان تر میفته ممنون ممنون ممنون دوستای گلم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان ، یک سیستم میخواستم که از نظر کارایی واسه گیمینگ و یا مالتی مدیا خوب باشه بودجه هم تا سقف یک میلیون تومان باشه(صرف نظر از بعضی قطعات ورودی)

من خودم یک سیستمی پیدا کردم میشه راهنماییم کنین که این سیستم آیا میتونه بازی های روز دنیا رو براحتی اجرا کنه و تو بازی افت فریم نداشته باشه؟

اینم از سیستم پیشنهادی خودم که از سایت های مختلف پیدا کردم:

M.B: P8H61-M Mainboard Asus 170.000T

CPU:Intel Core Duo E8400 Dual
    Core Processor 3.00GHz 110.000T

Power: GP330A Power Green 100.000T

VGA: GeForce GT610-2GB-DDR3 XFX 150.000T

Ram: 4GB-DDR3-1333-Kingmax 100.000T

H.D.D: SATA 320 GB Maxtor 100.000T

Monitor 200.000T

یه نکته در مورد هارد از 320 گیگ به بالا فکر نکنم به دردم بخوره آخه چیز خاصی ندارم که توی هارد بریزم الان مال خودم 75 گیگ هست زود پر میشه فکر کنم 320 گیگ خودش کفایت می کنه ، در مورد گرافیک و سی پی یو هم تا سقف بودجه کلی 1 میلیون اگه از اینا بهتر سراغ دارین لطفا بهم بگین

ممنـــــــــــــــــون ؛
    دادا من سیستم از اینی که نوشتی پایینتره و دارم کلی از بازیهای جدید مثل crysis3 رو بازی میکنم البته رو سطح پایین که اونم بخاطر رمه که 3 هست و cpu که e6550 میخام cpu e8400 بگیرم و رم رو به 4 ارتقا بدم تا بازیهارو بهتر اجرا کنه اما شما که میخاین هزینه کنین بهتره cpu و گرافیک قویتر بگیرید و هارد کمتر یک ترا نگیری چون قیمش از 320 زیاد بیشتر نیست و فرق کمی دارن من هاردم 80 بود و الان یک ترا گرفتم و پشیمونم که چرا 2 نگرفتم به هرحال همین سیستم هم به نظر من کارتو رامیندازه

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با کمی افزایش بودجه پیشنهاد من :

CPU : Intel Pentium G3220 3.0GHz : 160.000
    M.B : ASRock H81M-GL : 190.000
    RAM : Corsair 4GB 1600 : 140.000
    VGA : Sapphire 7770 1GB DDR5 : 400.000
    HDD : Seagate 500GB : 150.000
    Power : Green 430 A-EU : 150.000
    Case : 70.000
    All : 1.260.000
    سلام

من میخوام ماه به ماه هر یک از قطعات رو بخرم ، آخه نمیتونم همشو یه جا بخرم! ممنون میشم بصورت اولویت بندی بهم بگین که به ترتیب از کدومش شروع کنم؟ (میدونم که همشون مهمن اما ترتیب بندی میخوام)

در ضمن این سیستم بازی های روز دنیا رو میتونه اجرا کنه دیگه؟ من دیگه زیاد اهل بازی نیستم فقط میخوام بدونم این سیستم بازی هایی که تا سال 2013 در اومدن رو میتونه اجرا کنه ؟ مثل فرمول 1 2013 کال آف بلک اوپس 2 ، فارکرای 3 و جی تی ای وی و ... ؟

مرسی

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

من میخوام ماه به ماه هر یک از قطعات رو بخرم ، آخه نمیتونم همشو یه جا بخرم! ممنون میشم بصورت اولویت بندی بهم بگین که به ترتیب از کدومش شروع کنم؟ (میدونم که همشون مهمن اما ترتیب بندی میخوام)

در ضمن این سیستم بازی های روز دنیا رو میتونه اجرا کنه دیگه؟ من دیگه زیاد اهل بازی نیستم فقط میخوام بدونم این سیستم بازی هایی که تا سال 2013 در اومدن رو میتونه اجرا کنه ؟ مثل فرمول 1 2013 کال آف بلک اوپس 2 ، فارکرای 3 و جی تی ای وی و ... ؟

مرسی
    بله در صورتي كه نخوايد در رزولوشن فول اچ دي بازي كنيد مشكلي وجود نداره ! به نظر من پولاتون رو جمع كنيد و يك جا كل سيستم رو بگيريد به ابن دليل كه در آينده محصولات جديدتري به بازار مياد و به نظر مياد قيمت ها بازم پايين تر مياد !

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بله در صورتي كه نخوايد در رزولوشن فول اچ دي بازي كنيد مشكلي وجود نداره ! به نظر من پولاتون رو جمع كنيد و يك جا كل سيستم رو بگيريد به ابن دليل كه در آينده محصولات جديدتري به بازار مياد و به نظر مياد قيمت ها بازم پايين تر مياد !
    سلام نه دوست عزیز من یک ساله دارم صبر می کنم ^^ قیمتا دیگه پایین اومدن... بهتره که دیگه برم بگیرم چون خسته شدم صبر کردم...

میخوام اول سی پی یو بعد گرافیک اینجوری دونه دونه بخرم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام نه دوست عزیز من یک ساله دارم صبر می کنم ^^ قیمتا دیگه پایین اومدن... بهتره که دیگه برم بگیرم چون خسته شدم صبر کردم...

میخوام اول سی پی یو بعد گرافیک اینجوری دونه دونه بخرم...
    دوست من بعضی از قطعات رو باید باهم بگیرید ، مثلا اول باید برد و سی پی یو رو تهیه کنید که مچ باشند با هم. و البته اگه پاور کنونی تون جواب گو باشه...
    من با سیستم آقا علیرضا موافقم فقط کارت گرافیک گیگا بهتره، چون هم قیمت اند گارانتی بهتری داره، نسبت نویز لولش پایین تره، دما کمتر و همچنین ولتاژ کمتری مصرف میکنه
    مادربرد هم قطعا باز گیگا رو پیشنهاد میکنم ، بخاطر تکنولوژی UD گیگا که عمر قطعات طبق نظر بسیاری از کارشناسان توی مصرف های بالا و با راندمان بالا ،بالاتره.
    البته اون برد asrock خدایی برد خوبیه....

12. این کاربر از cyrax782 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوست من بعضی از قطعات رو باید باهم بگیرید ، مثلا اول باید برد و سی پی یو رو تهیه کنید که مچ باشند با هم. و البته اگه پاور کنونی تون جواب گو باشه...
    من با سیستم آقا علیرضا موافقم فقط کارت گرافیک گیگا بهتره، چون هم قیمت اند گارانتی بهتری داره، نسبت نویز لولش پایین تره، دما کمتر و همچنین ولتاژ کمتری مصرف میکنه
    مادربرد هم قطعا باز گیگا رو پیشنهاد میکنم ، بخاطر تکنولوژی UD گیگا که عمر قطعات طبق نظر بسیاری از کارشناسان توی مصرف های بالا و با راندمان بالا ،بالاتره.
    البته اون برد asrock خدایی برد خوبیه....
    سلام دوست خوبم ؛

پس اولویت اول مادربورد و سی پی یو ؛ بعدش این دو تا خوب هستن دیگه؟

CPU : Intel Pentium G3220 3.0GHz : 160.000
    M.B : ASRock H81M-GL : 190.000

منظورم از خوب بودن اینه که من انتظار زیادی از گیمینگ ندارم ، فقط میخوام بازی هارو روان اجرا کنه ، از Intel Celeron 1.80Ghz Single Core
    خودم بهتر باشه

اولویت دوم:
    RAM : Corsair 4GB 1600 : 140.000
    Power : Green 430 A-EU : 150.000

اولویت سوم:
    VGA : Sapphire 7770 1GB DDR5 : 400.000

اولویت چهارم:
    HDD : Seagate 500GB : 150.000
    Case : 70.000

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •