تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: درخواست راهنمایی خرید سیستم

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سيستمت همه چيزش عاليه فقط براي يك كيس ٥ ميليوني حداقل يك كيس بهتر بگيريد به نظرم بهتره كيس رو green FALCON يا X5 بگيريد !!!

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

Last edited by Hessam 2; 29-01-2014 at 21:19.

3. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

‏ ‏ Hessam2دوست عزیز .ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظرم سيستم پيشنهادي اقا حسام بهتره ! فقط شما كه فعلا قصد اوركلاك نداريد به جاي خنك كننده ي cpu كارت گرافيك رو قويتر برداريد !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

فقط اگه ممکنه مادربرد ایسوس z87-aاگه میشه بزارید چون اون مدل گیکا فک کنم صد گرونه..رم هم قیمت دو تا ماژول از برند جی اسکیل که نوشتید چنده ؟ گرافیک دو گیگ واسه اینده مشکلی پیش نمیاد ؟! چون من تو پست اول چهار گیگ نوشته بودم..درباره کولر هم که اون دوستمون پیشنهاد دادن . پردازنده سری هاسول دماشون همه میدونن بالاس فعلا قصد اور ندارم اما در حال فول لود مشکلی واسه پردازنده پیش نمیاد ؟ ممکنه در اثر انتخاب نامناسب کولر یه پردازنده یه میلیونی رو از دست بدم.
    Last edited by BlackSound; 29-01-2014 at 20:18.

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما كاربردتون از سيستم گيم و برنامه نويسي هست و تو اين شرايط 4770 فول لود نميشه تا حالا هيچ گيمي نبوده كه حتي از نصف قدرت 4770 استفاده كنه!
    Last edited by vahid-suarez; 29-01-2014 at 20:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

با این حساب کولرو حذف کنم با قن خود سیپیو که روشه کار کنم ؟! فقط اینم بگم در طول روز با سیستم روزی حداقل ده ساعت باهاش کار میکنم مشکلی پیش نمیاد !؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

لیست، تغییر کرد. لیست فعلی، هیچ مشکلی نیست. نیازی هم به فن کیس نیست!
    اگر قراره فن کیس اضافه کنید، بهتره 200 افزایش بودجه بدید که کیس ایکس 6 یا ایکس 7 بخرید که جای خالی برای فن ندارن و پر از فن های بی نظیر کوگار هستن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

حسام جان گرافیک دو گیگ واسه آینده مشکلی بوجود نمیاره ؟ خود من با این سیستم که نوشتی موافقم و عالیه .اما بهتر نیس اس اس دی رو حدف کنیم گرافیک 4 رو بگیریم اس اس دی بعدا میشه اضافه کرد..افزایش بودجه هم نمیتونم بدم نهایتش دیویست بیشتر بزارم واسه کیس x7با ظاهر x6‎ ‎حال نمیکنم.اگه میگی با دو گیگ مشکلی نیس همین سیستمو میخرم و کیس x7 اگر که نه اس اس دی رو حدف کنیم کارت 4 گیگو بگیرم

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

حسام جان گرافیک دو گیگ واسه آینده مشکلی بوجود نمیاره ؟ خود من با این سیستم که نوشتی موافقم و عالیه .اما بهتر نیس اس اس دی رو حدف کنیم گرافیک 4 رو بگیریم اس اس دی بعدا میشه اضافه کرد..افزایش بودجه هم نمیتونم بدم نهایتش دیویست بیشتر بزارم واسه کیس x7با ظاهر x6‎ ‎حال نمیکنم.اگه میگی با دو گیگ مشکلی نیس همین سیستمو میخرم و کیس x7 اگر که نه اس اس دی رو حدف کنیم کارت 4 گیگو بگیرم
    بنده برای شما پاور رو 850 وات در نظر گرفتم که در صورت لزوم، سیستم رو ارتقا بدید و کارت گرافیک رو SLI کنید! (در آینده) وگرنه نیازی به 850 وات نبود!
    برای آینده بله. حافظه ی 4 گیگ خوب هست. اما نسبت به قیمتش، نمی ارزه! یعنی ارزش اس اس دی بسیار بیشتر از 4 گیگ حافظه ی کارت گرافیک هست!
    تازه کارت 2 گیگ 770 گیگابایت نسبت به هفته های گذشته، 350 هزار تومان کاهش قیمت داشته!!

با این وجود، شخصاً هرگز مخالف 4 گیگ حافظه نیستم. اما شرایط اقتصادی شما به گونه ای هست که مجاب می کنه بین خوب و خوب تر، خوب تر رو انتخاب کنید!

حالا باز میل خودتونه. بنده حاضرم پردازنده رو 4670K انتخاب کنید! اما از اس اس دی نزنید!
    هر چند اگر بعداً اس اس دی بخرین، ناچار به نصب و تعویض مجدد ویندوز خواهید بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •