در اینکه بهترین مرجع برای اطلاعات تی وی ها سایت های خارجی خوبه شکی نیست اما اینطور هم نیست که LA7400 ال جی بهترین تی وی دنیا باشه من دقیق نخواندم معیار های سایت رو احتمالا این سایت بررسی های مختص خودش مثل AV furom نداره و از بررسی های سایت های مختلف میانگین گرفته چون بعضی از درصد ها که داده خیلی عجیب غریب ولی قطعا عامل قیمت هم تاثیر زیادی تو این رده بندی داشته اگر مثلا تو همین لینک که دادی یک پله به عقب برید می بینید که 8600 ال جی رو از 7400 بهتر می دونه احتمالا تو لینک شما عامل قیمت باعث شده 7400 بالا تر قرار بگیره اما خوب تو ایران قضیه فرق می کنه هم قیمت ها و هم این که تی وی ها مونـتاژ داخل هستند مثلا خود من LA8600 رو با F8880 مقایسه کردم از نظر قیمت فرقی با هم ندارند تو ایران اما حداقل از لحاظ کیفیت تصویر 8880 بهتره من خیلی چیزها رو رو این دو تی وی تست کردم و 8880 یک پله تو همش بالاتر بود در صورتیکه تو لینک شما خیلی انتخاب دور تری .
الان که دقیق تر لینک که دادید رو نگاه کردم می بینم که این درصد ها رو از مجموع 5 سایت دیگه جمع کرده که اتفاقا هیچ کدام هم بررسی تخصصی ندارند مثلا یکی از این سایتها امازون که بررسی کارشناسی نداره و رده بندیش فکر می کنم از روی امتیاز یوزر های سایته