سلام ممنون هم از شما و هم از دوست عزیز که قیمت رو گفتند من دیروز این هارد رو گرفتم ,
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB
به قیمت : 237 هزار تومان
الان که هارد رو به کامپیوتر وصل کردم برنامه به عنوان setup داشت که کامل نصبش کردم . الان هر فایل میریزم همون لحظه همزمان یک کپی ازش میگیره و در داخل WD SmartWare.swstor ذخیره میکنه
مشکل اینجاست که الان البته با usb 2 مثلا سه تا فیلم با حجم کلی 1 گیگ و 600 ( 1600 ) بر روی اون ریختم ولی بیش از 5 دقیقه زمان برد نمیدونم مشکل از کجاست . چطوری میتونم بکاپ اتوماتیک رو غیر فعال کنم ؟ و این مشکل ممکنه از خود هارد باشه ؟
در برنامه ای که مربوط به تست این هارد هست بر روی گزینه اولی یعنی ( smart status ) میزنم ولی هیچ اطلاعاتی نمیزنه در صصورتی که گفته باید در کمتر از چند ثانیه اطلاعاتی در مورد هارد رو نمایش بده .
و اینکه وقتی میخوام برنامه هارد رو قطع کنم نمیشه اونو safely remove کرد و میگه برنامه در حال استفاده است و امکان قطع ان نیست .
توضیحات جدید :
همین الان 4 تا فیلم با حجم کلی 5 گیگ رو ریختم فیلم اولی رو با سرعت 80 مگ میریخت آخر فایل فیلم اول یک مقدار گیر میکنه ( چراغ روی هارد اکسترنال ثابت میشه ) و بعد از حدود 2 دقیقه شروع به ریخت ادامه فیل میکنه بعد سرعت میشه حدود 10 مگ و تا اخر با این سرعت میره و سر ریختن هر فیلم چندیدن بار ثابت میشه چراغ و برای ریختن این 5 گیگ الان 15 دقیقه زمان برده
ممنون میشوم راهنمایی کنید