تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 11 از 11

نام تاپيک: راهنمایی برای انتخاب هارد اکسترنال

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ممنون هم از شما و هم از دوست عزیز که قیمت رو گفتند من دیروز این هارد رو گرفتم ,
    Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB
    به قیمت : 237 هزار تومان
    الان که هارد رو به کامپیوتر وصل کردم برنامه به عنوان setup داشت که کامل نصبش کردم . الان هر فایل میریزم همون لحظه همزمان یک کپی ازش میگیره و در داخل WD SmartWare.swstor ذخیره میکنه

مشکل اینجاست که الان البته با usb 2 مثلا سه تا فیلم با حجم کلی 1 گیگ و 600 ( 1600 ) بر روی اون ریختم ولی بیش از 5 دقیقه زمان برد نمیدونم مشکل از کجاست . چطوری میتونم بکاپ اتوماتیک رو غیر فعال کنم ؟ و این مشکل ممکنه از خود هارد باشه ؟
    در برنامه ای که مربوط به تست این هارد هست بر روی گزینه اولی یعنی ( smart status ) میزنم ولی هیچ اطلاعاتی نمیزنه در صصورتی که گفته باید در کمتر از چند ثانیه اطلاعاتی در مورد هارد رو نمایش بده .

و اینکه وقتی میخوام برنامه هارد رو قطع کنم نمیشه اونو safely remove کرد و میگه برنامه در حال استفاده است و امکان قطع ان نیست .

توضیحات جدید :

همین الان 4 تا فیلم با حجم کلی 5 گیگ رو ریختم فیلم اولی رو با سرعت 80 مگ میریخت آخر فایل فیلم اول یک مقدار گیر میکنه ( چراغ روی هارد اکسترنال ثابت میشه ) و بعد از حدود 2 دقیقه شروع به ریخت ادامه فیل میکنه بعد سرعت میشه حدود 10 مگ و تا اخر با این سرعت میره و سر ریختن هر فیلم چندیدن بار ثابت میشه چراغ و برای ریختن این 5 گیگ الان 15 دقیقه زمان برده

ممنون میشوم راهنمایی کنید

سلام .

1. براي متوقف كردن عمليات بكاپ گيري ، بايد دكمه stop backup را بزنيد . در عكس زير دكمه enable backup ديده ميشه كه براي شما بايد stop backup باشه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. از آنجايي كه به usb2 متصل كرديد ، براي كپي شدن ديتا مدت زمان طولانيتري لازم هست و اين به معني وجود مشكل نيست .

3. براي چك كردن smart status برنامه HDtune بهترين گزينه هست .

4. مشخصاً safely remove نشدن هارد بدين معني هست كه يكي از برنامه ها در حال استفاده از هارد مورد نظر هست . ابتدا فرايند backup گيري اتوماتيك را متوقف كنيد . اگر مشكل برطرف نشد يكبار explorer ويندوز را end task و مجدداً راه اندازي كنيد و اگر بازهم مشكل برطرف نشد برنامه unlocker را نصب و اجرا و بررسي كنيد كه چه برنامه هايي در حال استفاده از هارد اكسترنال ميباشد .

2. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •