40-47 کافیه،به نظر من بیشترش تو ذوق میزنه.البته میگن تلوزیون هرچه بزرگتر بهتر(وقت جابه جایی و ....) ولی خب هزینه هم مطرحه
من خودم مثه شماس وضعیتم و میخام 42 بگیرم،حالا با آپشن کمتر میشه 47 هم بگیری
40-47 کافیه،به نظر من بیشترش تو ذوق میزنه.البته میگن تلوزیون هرچه بزرگتر بهتر(وقت جابه جایی و ....) ولی خب هزینه هم مطرحه
من خودم مثه شماس وضعیتم و میخام 42 بگیرم،حالا با آپشن کمتر میشه 47 هم بگیری
Last edited by santini; 25-01-2014 at 01:09.
بین W670 و W804 کیفیت تصویر خیلی بهتره اولا الان شما 670 رو خیلی خوب گیر بیارید 2.700 و 804 رو هم می تونید الان به قیمت 3.650 بخرید پس تفاوت قیمت 950 تومان نه 1.200 که شما می گید به هر حال W670 انتخاب خوبی نیست اگر قرار این مدل رو بگیرید ET5 پاناسونیک به مراتب سر تره می تونید الان 3 تومان بخرید این مدل رو 300 اضافه خرج می کنید در عوض تی وی می خرید که مونتاژ مالزی و سه بعدی هم هست کیفیت تصویر بهتری هم داره .
قیمتهای بالا همه برای گارانتی دار ها هست اگر برای خرید تی وی با قیمت هایی که گفتم مشکل داشتید و پیدا نکردید اگر تهران هستید می تونید پیغام بدید به یاهوو ( p-5417 ) تا راهنمایی کنم از کجا تهیه کنید .
Last edited by hapalii; 25-01-2014 at 02:32.
به نظرتون 42 اینچ خوبه؟
فکر کنم 47 تو ذوق بزنه
نظر شما چیه؟
نظر شخصی من،اگر میدونی که احتمال تغییر مکان تی وی به جای بزرگتر وجود نداره آره بهتره.حالا میخای چی بخری؟
احتمالا w804 بخرم بدون گارانتی
ولی تو سایزش موندم در کل اگه جامو هم عوض کنم نهایته فاصله 4 متر میشه
از فروشنده ها که میپرسم همشون میگن 42 اینچ بهتره تا فاصله 5 متری
ولی طبق Cnet سایز 47 اینچی مناسبه
دوستانی که دارن لطفا راهنمایی کنن
ممنون میشم
کلا هرچی بزرگتر بگیری بیشتر لذت میبری . انگار توی سینما نشستی . اگه از پس هزینه برمیای 55 اینچ بگیر
البته تلویزیونی که من میخام برای پذیرایی خونه هست و ابعاد خونه هم 7*9 هست و کلا پذیرایی بزرگی داره و شاید از روی مبل تا تی وی حدودا 7 متری فاصله باشه
حالا به نظر دوستان ارزش داره بجای خرید 42 اینچ 804 با گارانتی برم و 804 47 اینچ بخرم بدون گارانتی؟
42 برا شما فک کنم خیلی کوچک بشه دیگه
55 اینچم میتونی شما بزاری
به نظر من 47 بدون گارانتی بگیر
فکر کنم یعنی١٢٠
٨٠٠ میشه ٢۴٠ هرتز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)